Коледа е тука, с Май-ско бебче няма скука!

• 19 489
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Аз съм русата гад до Рони Simple Smile

# 271
Момичета, благодаря са съветите и подкрепата!!! Hug
Снощи не сме спали от мрънкане и въртене. Сутринта едвам успя да се изпишка Тошето с много рев. Едвам тръгнах за работа......
Вече е по-добре и аз се успокоих. Мисля да се трупясам след малко.
Кати, представям си как ни се чудиш на акъла, но така е явно в БГ. Аз лично не разчитам на някакъв инстинкт (поне за сега не мисля че имам такъв) и затова чета много. Такъв беше е случая с пишлето. Та в допълнение на процедурите с риванол сега го пръскам и със сребърна вода.  Simple Smile

Майки, пазете си девойките, че моя син като му порасне сребърна пишката.............да не казвам какво ще става  Shocked

Радвам се за Гого!

Гимнастики не правя, моето диване не се спира на едно място, напълно е раздвижен.
Проходилка няма да купувам (аз съм в групата, на тези които не ги одобряват) но мисля скоро да пробвам на гърне как ще бъде (първо трябва да купя някво де)
Лято не мога да ти дам съвет, но съм сигурна че ще се оправят нещата при Ваньо! Понеже те знам че си много притеснителна като мен, искам да те успокоя!!!  Hug
Диди, ти събра ли повече инфо за кафемашината? И аз много и се чудя, понеже обожавам разновидностите на кафе.  newsm78 Страхотни неща си избрала за Макси!

# 272
  • софия
Добро утро! Hug
Закуската е то мен тази сутрин.

Вече съвсем сериозно се замислям и аз да се присъединя към групата за Бора Бора. newsm78
Това неспане бавничко ме довършва.И тази нощ беше като всички други в последно време(безсънна)
Вчера реших дапоспя с Ицко сутринта,е не спряха да ми звънят  майсторите на съсесдката.
Не им е дала жената(все още не живее тук) ключ от входната врата на блока.
Казала им е,че аз съм си вкъщи по цял ден,защото имаме бебе и да ми звънят на мене да ги пускам да влизат
в блока. smile3515Да беше веднъж ок,ама те прекалиха просто.Детето постоянно се събуждаше.
Нервите ме хванаха. smile3511Мъжът ми се прибра на обяд и видя,за какво става въпрос.
Каза им да не ме притесняват и отговора беше:,,Еми....какво да направим?Нямаме ключ,а пък трябва да
довършим тука.Магдалена каза да звъним на Ива." #Cussing out
Ей,много нагъл народ има! newsm61
Досадих ви,ама много ме е яд.

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 10:13 от smehorana

# 273
  • о`майна лунна нощ е
Какво спане, бе хора? Това ядеше ли се? Пиеше ли се? Не знам какво  е сън вече близо година. Тая дребната ще ме довърши просто. Като изтребител се лепва за циците посреднощите и няма пускане, спи и мляска. А й изчезнат от устата и става страшно. Миналата вечер реших да се правя на сърдита - оставих я да реве 30-40 мин. с идеята да каталяса и заспи. Е, да, ама не. Няма инат като нейния. От яд за едната бройка да се изправи сама на крака в кошарата, държейки се за решетките.

Гимнастика не й правя от много време. То това люти чушки има в дупето. Седнала почти не можем да я оставим. Все права да е - висната на страните на някоя от кошарите вкъщи, за да клюкари.
Който ми разправя, че момченцата били по-трудни за гледане има много поздрави. Батко й беше бебе-мечта в сравнение с нея. Инат, но подлежеше на дресировка и най-важното - спеше! Може да е било само по 4-5 часа вечер, но непрекъснат сън. А на това диваненце не му се събират и три часа заедно.

# 274
  • София
ДОБРО УТРО, МИЛИ МАМИ! Hug
Смехоранке, ти не спиш, но пък закуски приготвяш - мечта! Благодаря!
Лято, мила, Ваньо показва, че късното захранване е за предпочитане. Явно лъжицата за него още е чуждо нещо. Ще потръгнат нещата сигурна съм! Ето, че не си единствена с такива бебешки прояви! Честито ви и ачкане!
Мария Киара и при нас е така... големи, при това международни и престижни фирми не планират Коледни премии... Twisted Evil
Пък аз да си кажа...излязоха ми резултатите от АГ прегледа...Слава Богу вече дишам спокойно.....след 7 месеца се успокоих.
Днес май ни чака слънчева зимна разходка!
Дианче Praynig
Хубав ден на всички!

# 275
Ама немога да сваря да ви изчета,а камо ли да пиша... HugЕххххххх хубав купон сте си спретнали вие там у София PeaceЕто на наспа се диването е надава воййй.После ако успея пак.

# 276
Момичета стиснете едни палци за сестричката ми,която са я оперирали по спешност снощи от спукана киста на яйчника Praynig И да не ми се обади... #Cussing out само да ида във Варна кво ще я направя. newsm17 Flowers Four Leaf Clover Уффффф много ме се насъбра таз година-дано идващата е по-добра

# 277
  • софия
Дианка,здраво стискам палци. fingerscrossed

# 278
Дианка, стискам силно палци всичко да мине като по вода  Hug
Смехоранка, Веси, аз съм във вашта партия. това малко направо ме съсипа, нема сън, нема ядене, нищо, само игри и закачки, от къде е тази енергия не знам  newsm78 Да ви кажа вчера я оставих за малко в леглото, влизам аз и какво да видя  #Crazy - стой права, без да се държи и се хили. Беше така поне минута и половина, после загуби равновесие и се хвана за решетката  ooooh! Ще се видя в чудо с това лапенце малко  Crazy
Срещата виждам че е минала супер, снимките разгледах, не са добро качество, ама пък нали сте си наши, аресах ви  Mr. Green
Много неща сте засегнали цял ден вчера, ама не мога да се добера до компа, та чак ей сега ви прочетох.
Аз гимнастика не правя, не виждам и смисъл, то само си я прави  по цял ден hahaha, а за масаж просто не знам как мога да я накарам да стои и пет секунди без да шава  Peace
Роси, и на мен този хемоглобин си се струва просто чудесен, не виждам нещо, което може да те притесни  Hug

Ами щях да пиша още сума и неща, но едно ревящо Кати ме вика. Бяй  Hug

# 279
  • Русе
Привет!

Смехорана, благодаря за закуската - ще я хапна за обяд  Laughing.
Много неприятно ситуация, ама вярно е доста нахална съседката ти.

diana_0880  Praynig fingerscrossed. Всичко ще е наред!

Лято!, не се тревожи. Йоли е почти на 8 месеца и едва от няколко дни започна да хапва по-големи количества. Аз не съм и настоявала, давах й колкото да и свиква стомахчето и да опитва нови храни. Но й тя доскоро не се справяше много добре с поемането на храната - избутваше с езиче. Почти два месеца откакто започнахме захранване - едва от седмица мога да кажа, че поема и гълта храната както трябва.  Peace

Мигле, браво за добрите резултати. Всички неприятности вече са само лош спомен.

vesi_vas, предполагам, че на теб не ти е много весело, ама мен ме развесели  Laughing. Сладуранка малка!
И ние се храним през нощта, ама нали си е при мен и не ставам - не съм толкова изморена сутрин.

rosita__ , перфектен хемоглобин - браво на Еви!

***Val4eto***, ще си имаш рано проходила девойка май  Grinning.

Изяждаме пюрето след малко, и излизаме на разходка.

Хубав ден на всички!

# 280
Добър ден и от нас.
Прекрасни са ни снимчиците Wink
Да се впиша ми аз по обсъжданите теми:
Съдомиялната ни е вградена Електролукс. Много съм доволна. И засъхнали съдове мие перфектно с кратката програма. според мен обаче най-важен е препаратът. В началото ни бяха дали мостри на някакъв еФтин и нищо. Петна, мазнотии Sad Но след като преминахме на по реномиран нямам проблеми.
За кафемашина прочетох - родителите ми имат от тези с капсулите(Лаваца), прави уникално кафенце. Аз и затова там си го пия Laughing
Мария-Киара, страхотни подаръци. Сиана има кучето и го обожава. Аз естествено полудявам като ми пее по два часа. Освен това нашето е испано говорящо и смях. Laughing А за премиите, не се ядосвай, на всякъде е така Sad
Лято, ще прояде зетя. Рано или късно няма дете, което да е останало само на мляко Wink
ДианкаPraynig за сестричката.
Чудесни новинки около Гоги. Praynig
За хемоглобина - и аз знам за стойности около 120-170 за нормални.
Смехурка, я дай една усмивка и не се ядосвай. Кажи им, че заминаваш з Тора-Бора и няма да те има Joy
Плами, с такива комплименти, много ще ми се вдигне мизата Blush Имаш една черпня Grinning
Ами и при нас е пекнал слънчо, така че ще се разхождаме. Лек ден и  Hug

# 281
  • Елин Пелин
здравейте и от мен!
Първо стиснати палци за сестрата на Дианка, за Гогито на Ели и за всички болнички и имащи нужда от късмет! Дано скоро се нареди всичко!
Браво на Бо че вече ходи на гърне!
Честити месечинки на всички месечковци които изпуснах тези дни и на днешните (ми те много на 11  Hug)!
Сигурно всички са по разходки в това време. при нас поне пече едно страхотно слънце  Sunglasses
Страхотно сте си изкарали на сбирката вижда се от снимките Simple Smile
Аз от 3 дни изкупувам продавалника и вече имаме куче, мишка и жираф на фишер прайз, бънджи и разни други дребни дрънкалки  Mr. Green а баткото писта-гараж за коли,и един куп зимни дрешки. Елена още е на мехури и с лилаво дупе и хич не се оправя, вече взех да се съмнявам че е от крушата. ми то станаха 5 дни откак си мажем дупето и сме само на кърма а ефект към по-добро никакъв.
Днес съм решила да дам пъщарнак пък да видим какво ще стане  newsm78
Ох, и още щях да пиша ама ревла пак иска гуш  ooooh!

# 282
Момичета, извинявам се ако сте го обсъждали вече, но не съм влизала от 10дни във форума (няма начин да изчета всичко назад), а видях, че на Коледното партри е била и ТаняБ. Моля ви кажете ми с 2 думи какво е станало при посещението на германския лекар. Аз й пратих малко парички, дано да е имало полза!

# 283
  • Варна
Здравейте. Не мога да смогна да чета, а време за писане не ми остава. Хвана ме една ангина и три дни бях  ни жива ни умрялва. Свекито гледа малката, а акаката добре че беше на градина. Не можех да се дигна от леглото.
За гимнастиката-отдавна не правя, защото Маги е толкова подвижна, че не виждам смисъл.
За гърне-стана ли време вече  newsm78. Май след нова година ще почваме и ние вече. Но Маги още не стои съвсем стабилна седнала, постоява малко и след това се отпуска назад или на страни и се мъци да пълзи. Номера да движи ръцете го схвана, но краката още не я слушат да се движат и те и е много смешна как се друса и се мъчи да се придвижи напред  Crazy
Зачекнали сте болната ми тема-съдомияла-сънувам я вече, но пусто май скоро няма да можем да си купим  #Cussing out
Сега и малко да се похваля-имаме си първа думичка-Мам, съвсем съзнателно, като иска нещо от мен или ме няма в стаята и се започва едно мам,мам, мам , като ме види и почват едни усмивки, едно гевезене  Heart Eyes Като заговорих за вълка.... Twisted Evil вика ме вече от спалнята, а уж беше заспала  ooooh!

# 284
Здравейте момичета и от нас! Виждам от снимките, че софиянки са си спретнали страхотна срещичка! Големи сте сладури всички, а малките са просто страхотни! Heart Eyes
За Гого  Praynig, дано се оправи по-бързо малкото юначе!
Диана0880-  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Искам да благодаря специално на KayRenn,  Dendri, Аничка Баничка и на Katilias,, момичета страхотни сте!Вие си знаете...! Heart Eyes  bouquet
Лято! - благодаря ти за грижата за изследванията на Жанетка - кръвните и са много добри, но на урината излезе - "следи от белтък и 3-4 левк./бактерии/, пл. и кр.епит.клетки", при което аз реших, че сигурно пак ще трябва да пуснем стерилна урина, но педи каза,че не било нужно, нормални и били резултатите newsm78...незнам, сега се чудя дали да й пускам стерилна урина?! Моля, ако някое друго бебче e  имало подобни резултати, да споделите!
Мигле, радвам се, че при теб вече всичко е наред! Peace
За гимнастиката- правя вечер след баня! Peace
Нашата съдомиялна е Аристон, но е за вграждане,затова няма да се впускам в излишни подробности...иначе от марката съм много доволна, вкъщи всички уреди са такива! Peace
За коледните премии- колегите, които си работят ще имат 13 заплата,както всяка година, а аз понеже съм в майчинство, няма да ме огрее!!!  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт