Протеолитичните ензими - следващото прикрито "суперлекарство"

• 295 514
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 960
Имам въпрос свързан с неяснота по протеолитичните ензими.  На няколко места се казва" чистят чревната флора " .  Вложил съм доста пари да си колонизирам редки видове полезни бактерии  и не бих ги застрашил с ензимите.  Прополиса ги изтрепа до крак любимите ми Bacillus subtilis и Bacillus licheniformis + LB51.  Завъдих ги наново и не искам да ги губя от папаин и серапептаза

# 961
*Dory* на всеки продукт има една малка табличка вдясно, като отвориш в отделен прозорец-там пише теглото спрямо избраната разфасовка Wink

Да, да, благодаря ти MTV  bouquet. Лошото е, че когато вадя килограми - отивам под 60 долара...За сега си зарязах поръчката, пък ще видим Crossing Arms

# 962
*Dory* - системата е измслена за да те изнудят да пазаруваш повече, не по-малко. Разделяш поръчката на две, добавяш още нещо ново до 60 долара, слагаш си подаръци за компенсация и го пускаш.

Друг изгоден вариант няма.

lampionov - това, твоето ми напомня оная приказка за "...душата в рая..." Не знам какви усилия си положил, но тук важи принципът "свято място празно не остава".

Демек, въпрос на няколко хапчета и кофичка кисело мляко.

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 10:29 от PinkPanther

# 963
Мога да се похваля, че  направих първата си поръчка от iHerb! Дадоха ми код за отстъпка, който някой от вас може да  ползва-KIB009! И понеже стана въпрос - поръчала съм хондроитин, глюкозамин и MSM от D-r Best - 120 капсули. Заради ставни проблеми. Добре, че Пинки е написал как да ги пия!   bouquetНе е най изгодното, но така успях да вляза в границите над 60 долара и под 1.3кг!
Сега ще помоля някой от по- отраканите потребители да ми каже какви проблеми мога да очаквам от митниците? newsm78 Като се има предвид, че живея в малко селище, далече от София? Какви бяха правилата? Имаще нещо за поръчка до определена стойност , и още нещо? Извинете ме, но ми е трудно да намеря точно къде се дискутираха тези неща Embarassed Ще докладвам за проблемите Joy

# 964
Justin - при всяко положение ще го получиш в пощата след десетина дни. В най-лошия случай ще трябва да платиш около 20 лв при получаването. Друго няма.

Пак си на сметка.

# 965
*Dory* - системата е измслена за да те изнудят да пазаруваш повече, не по-малко. Разделяш поръчката на две, добавяш още нещо ново до 60 долара, слагаш си подаръци за компенсация и го пускаш.

Охх, уж не съм тъпа, пък нещо не мога да го направя. Как така да разделя поръчката? Не е ли всяка поръчка сама за себе си? И подаръците, къде са тези подаръци...нищо не виждам Tired Стигам до стъпка 5 и там не виждам възможност нито за втора поръчка, нито за подаръци...Мрън Blush

# 966
http://www.iherb.com/Free-Samples   безплатни мостри

# 967
  • In the jungle out there..
А какво е ограничението в килограмите за 4-доларова доставка?

ЕДИТ: Видях - 3lbs=1360g

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 12:09 от kalaza

# 968
*Dory* -  описал съм го в другата тема:

Да речем, че поръчваш 5 неща, които излизат я 90 долара, я 2 кг. Задраскваш две позиции - става 55 долара, 1 кг. Харесваш си нещо дребно и леко, добавяш го до 60 долара, влизаш в намаленията, пишеш код (ако ти е за пръв път), пускаш поръчката и готово!

Връщаш се, почваш нова поръчка със задрасканите преди позиции, добавяш ако искаш дребни неща до 60 долара (има много козметика), прибовяш си безплатни джаджи за компенсация и пускаш поръчката.

Не се претеснявай, играй си половин час с поръчката, никой не бърза. Важното е да му хванеш цаката.

Ние сме тук да помагаме...

Успех!

# 969
*Dory* -  описал съм го в другата тема:

Да речем, че поръчваш 5 неща, които излизат я 90 долара, я 2 кг. Задраскваш две позиции - става 55 долара, 1 кг. Харесваш си нещо дребно и леко, добавяш го до 60 долара, влизаш в намаленията, пишеш код (ако ти е за пръв път), пускаш поръчката и готово!

Връщаш се, почваш нова поръчка със задрасканите преди позиции, добавяш ако искаш дребни неща до 60 долара (има много козметика), прибовяш си безплатни джаджи за компенсация и пускаш поръчката.

Не се претеснявай, играй си половин час с поръчката, никой не бърза. Важното е да му хванеш цаката.

Ние сме тук да помагаме...

Успех!

Разбрах newsm47. Аз помислих, че мога да направя 2 поръчки х 30 долара!

# 970

lampionov - това, твоето ми напомня оная приказка за "...душата в рая..." Не знам какви усилия си положил, но тук важи принципът "свято място празно не остава".

Демек, въпрос на няколко хапчета и кофичка кисело мляко.

Не очаквах толкова елементарен отговор. Да опитаме пак Simple Smile Протеолитичните ензими трепят ли полезната чревна микрофлора?  ДА /НЕ
Посочените от мен бактерии не виреят в кърмата на бозайниците. Няколкото хапчета "Субтилис" струват 80 лева Simple Smile  а кофичката кисело мляко за ЛБ51 да я заменим с цистерна 200 литра букет от кисело мляко от всички налични български марки(0.1 процента шанс за щам 51)
Ако ти се сторя негативен може да заобиколиш поста ми.  Mr. Green

# 971

Охх, уж не съм тъпа, пък нещо не мога да го направя. Как така да разделя поръчката? Не е ли всяка поръчка сама за себе си? И подаръците, къде са тези подаръци...нищо не виждам Tired Стигам до стъпка 5 и там не виждам възможност нито за втора поръчка, нито за подаръци...Мрън Blush

не мила!
това което си го набелязала за да си го поръчаш -просто поръчай половината с 1вата си поръчка до  -от която ще получиш 5$ отстъпка (сега е май 10$)  след това веднага след нея правиш 2рата поръчка с остатъка от продуктите  и пак получаваш отстъпка 10  Т.е. разпредели си нещата в две последователни поръчки които да са на стойност всяка една от тях около 60$ Просто ще получиш 2 пакета в пощата вместо 1

# 972
Отстъпката е -10%, не -10 $.  Money

# 973

Да- моя грешка

# 974
lampionov - напълно естествено протеолитичните ензими атакуват ефективно всяка чревна микрофлора, патогенна или не. Това го правят и редица антибиотици, а и други препарати. Това касае най-вече началото на тънките черва, към края активността значително спада.

Нормално, 99 % от населението има проблеми с дисбиоза, свързана с патогенна микрофлора. Ти си от останлия един процент.

Общи условия

Активация на акаунт