Да си поговорим за секси мъже!

• 42 249
  • 485
  •   1
Отговори
# 420
Ах, Айнщайн какво прави тук? Кой се излъга с него?  Laughing

# 421
Ама, ние няма да се женим за тях, бе.... Само ги гледаме.

# 422
Ах, Айнщайн какво прави тук? Кой се излъга с него?  Laughing

На мен пък ми харесва. Вие ку го не щете, взимам си го. Оставям ви голите мъжаги (всъщност, те не са ли гейове?  Mr. Green гол мъж с камера да снима гол мъж, малко доста странно ми идва).

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 20:41 от Анонимен

# 423
Ах, Айнщайн какво прави тук? Кой се излъга с него?  Laughing

На мен пък ми харесва. Вие ку го не ще те, взимам си го. Оставям ви голите мъжаги (всъщност, те не са ли гейове?  Mr. Green гол мъж с камера да снима гол мъж, малко доста странно ми идва).

Ааа, да ги нямаме такива! Веднъж даден, не можеш да си го прибереш...  Mr. Green
Ето го като по-млад!

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 10:28 от Лили - Лу

# 424
новия Бонд  Mr. Green

# 425
Стария беше по-готин

# 426

Господине, подозрително осторожно следите темата?!   Hug

# 427
Наглеждам ви какви ги творите  Wink

# 428
Нее, Даниел е най - готиният Бонд. Sunglasses

Няма да се обяснявам какво точно имах предвид, когато казах, че умните мъже са секси Laughing, но само да отбележа, че освен с гениалността си, Айнщайн се е славел основно с две неща : своята нечистоплътност, немарливост и многобройните си сексуални афери. Simple Smile Външният вид понякога наистина няма голямо значение, желанието започва в ума.

# 429
На мен пък ми прилича на руснак

# 430
Но на по - близка снимка ще забележиш, че има хладнокръвния поглед и суровото изражение на истински британски джентълмен. Grinning И Пиърс Броснан е страхотен, но е прекалено красив за мъж някакси.

# 431
На мен пък ми прилича на руснак

Ахъм и на мен...един бозав ми е някак и безличен, а Пиърс си ме кефи   Whistling

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 08:22 от Mary Malone

# 432
Ти като си станала толкова рано,защо не идваш на кафе,ами драскаш тука? Crossing Arms

# 433
Но на по - близка снимка ще забележиш, че има хладнокръвния поглед и суровото изражение на истински британски джентълмен.

Тука, направо на Путин ми бие.  Thinking

# 434
Ти като си станала толкова рано,защо не идваш на кафе,ами драскаш тука? Crossing Arms
Кой и къде? Може ли и аз?

А на този Бонд ушите му ме дразнят.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт