СЕПТЕМВРИ' 09 ТЕМА 7

• 19 322
  • 713
  •   1
Отговори
# 300
  • Испания и Стара Загора
Точно говоря с моята приятелка и се чудя защо на малката главичката и не е голяма а по принцип трябва да  е по  голяма.
Колко трябва да е голяма?На Андреа е 39см,и според графиката в картона й е много добре. Peace

# 301
Милица,пу да не са им уроки на момчетата ви-големи са красавци Heart Eyesама ще са различни,личи си Peaceнаправо си мама-герой newsm20

Мамчета от кои месец почнахте да давате сок от моркови на бебоците?Ситната ще направи 3 месеца другата седмица а аз още не съм и давала сок!За пюретата знам че са от 4 месец а книгата която четох като бях бременна пише от 2 месец,но ми се струва прекалено рано а педи каза чак след 4 месец,тогава не е ли много късно?

Ренка,ако нямате колики-може и от 3-4 месец,защто мойта комшийка нямат колики и от 2 месец почнаха сок,и малката така му се кефела newsm44аз нямам търпение да ни минат коликите и да давам сок newsm03

сега ша ме убият с камъни,ма на мен не ми пукааааааааааааа newsm62 smile3534 smile3533

vesita007Напипа една болна тема smile3532

оххххххх,хубаво го е напипала Весита,ма да не държи много,да не я опръска smile3532 smile3532 smile3532че ша и оцапа хубавата руса коса hahaha hahaha Joy

# 302
Липстик, честита месечинка   bouquet Мими много сладки тези двамата!! направо са супер  Hug аз моя поспаланко незнам как да сложа снимчица, че да го видите?!  newsm78 кажете как става?

# 303
  • където има любов
И нашата е 39,изглеждапо-скоро малка откалкото голяма.Нали знаеш ,че има бебета с по-големи глави.
Мацки,моя синковец от няколко дни не ще да ака CryВчера сутринта го тормозих с термометъра,облекчи се милото и от тогава -нищо.А до скоро акаше по няколко пъти на ден.Търся причината и единствената според мен е ,че тези дни бях доста заета,не бях вкъщи  и се налагаше по-честичко да хапва АМ.Четох ,че при преминаването от кърма на АМ ,често се наблюдава запичане.Та сега се чудя ,дали да сменям млякото.С Алекс такива проблеми не съм имамла newsm78А ми е жал ,като го гледам как се пъне милия. ooooh!
Lipstick честито мила,да сте живи и здрави!
Горска китка и аз съм хремава и ходя с едни маски,давам и вит С на малчо,дано го опазя!
Надина и Киара ,оздравявайте бързичко!
Милица много сте сладки!

# 304
Ами 37 сантиметра . но ми изглежда малка за тялото й,а нямам картон за главата само за килограмите и сантиментра.Находка малката няма колики от 1 месец,слава на бога 4е ни6що не помагаше.Значи мога да и дам утре една чаена лъжичка да пробвам как ще го възприеме.
Леле току що разбрах за една майка която биела децата си а те са на 50 дена,не ги хранела(а има кърма),не ги пресушавала нищо просто ги родила за да върже таткото.Не се интересувала от тях нито таткото само бабата ги гледала а тя ходела на работа и от работа при дъщеря си да гледа внучетата си!Чудя се как може да се раждат такива кучки,вярвяй те ми ако я видя из града ще я пребия.Такива хора нетрябва да се раждат и да съществуват.

# 305
vesita007Напипа една болна тема smile3532
оххххххх,хубаво го е напипала Весита,ма да не държи много,да не я опръска smile3532 smile3532 smile3532че ша и оцапа хубавата руса коса hahaha hahaha Joy
Абе, ако подхранва косата и й влияе добре - нека пръска

# 306
  • Испания и Стара Загора
Ето една страница,където можете да видите графиките на бебчетата ви.
http://www.elbebe.com/index.php/es/servicios/percentiles
Само попълвате следните данни
Edad (0 a 24 meses):  пишете възрастта в месеци(от 0 до 24)
Peso (2 a 17 Kg): тегло (напр. 5.720)
 Longitud (40 a 95 cm): ръст (напр.  61.5)
Perímetro craneal (30 a 55 cm): обиколка на главата (напр. 39)

И след това щраквате върху бутона calcular.И ви излизат графиките за ръст,тегло и главата. Peace

мамаРени на Андреа главата на 2м също беше 37см Peace

# 307
Ами 37 сантиметра . но ми изглежда малка за тялото й,а нямам картон за главата само за килограмите и сантиментра.Находка малката няма колики от 1 месец,слава на бога 4е ни6що не помагаше.Значи мога да и дам утре една чаена лъжичка да пробвам как ще го възприеме.
Леле току що разбрах за една майка която биела децата си а те са на 50 дена,не ги хранела(а има кърма),не ги пресушавала нищо просто ги родила за да върже таткото.Не се интересувала от тях нито таткото само бабата ги гледала а тя ходела на работа и от работа при дъщеря си да гледа внучетата си!Чудя се как може да се раждат такива кучки,вярвяй те ми ако я видя из града ще я пребия.Такива хора нетрябва да се раждат и да съществуват.

ужассссссссссссссссс Shockedа като се замисля,че има хора дето с години се борят да имат деца Sad,а тая кучка нехайна #2gunfire #2gunfire #2gunfire

чифлигарова,и ние сме так с акането пък сме на смесено хранене-2 пъти а ден АМ Peaceне ползвам термометър,за дане го мъча-давам му Дуфала п9о една лъжица,ак9о не е акал 2 дена Peace

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 12:55 от nahodkata

# 308
Абе, ако подхранва косата и й влияе добре - нека пръска
[/quote]

ти са базикаш с мене,ама аз го ползвам против целулиут smile3521помага,помага newsm10

пък ако докажеш че помага и против цъфтящи връхчета-мале ша го спукам моя,всяка вечер, че да ми е хубава косата smile3532 rotfImbo  love001

# 309
Тъй де, качих 2 снимки в албума

http://septemvri2009.snimka.bg/children/alexander-na-yan4e.453420

ето го поспаливото бебе

# 310
*мамаРени*  и Милицаайййдиии изтипосах ви на 1-ва страница smile3521- ай ся почерпете , че ми сухо нещо  smile3516 smile3506

# 311
да та полея smile3533 smile3534или ша утраиш до петък smile3533

# 312
Мамчета от кои месец почнахте да давате сок от моркови на бебоците?Ситната ще направи 3 месеца другата седмица а аз още не съм и давала сок!За пюретата знам че са от 4 месец а книгата която четох като бях бременна пише от 2 месец,но ми се струва прекалено рано а педи каза чак след 4 месец,тогава не е ли много късно?
Аз му дадох да опита сокче от ябълка преди седмица ,т.е на 2.5 Peace  Бягам,че са ще полетят камъните

# 313
Само кажи какво искаш и го имаш!Благодарско

# 314
Само кажи какво искаш и го имаш!Благодарско

аз искам вила на Ривиерата/френската ривиера/ newsm47 newsm47 newsm47

Общи условия

Активация на акаунт