СЕПТЕМВРИ' 09 ТЕМА 7

• 19 321
  • 713
  •   1
Отговори
# 555
Находчице, Hugза теб винаги!!! Wink

# 556
  • София
 wavey
Добре дошла на новата майка!  Hug
Аз едвам успявам да ви изчета, рядко ми оставя време и да пиша, не знам как се справите вие и с бебета и с къща и с всичко  newsm78
Ана Мария си държи хубаво главата горе от доста време, но не иска да пълзи (не се опита, де). Тези дни много "говори" и "пее"  Heart Eyes много е весело у нас  Laughing
И да ви се похваля, имаме огромен напредък от четвъртък насам, вече малката стои доста дълго сама и гледа играчките, даже ги хваща и ги лапа  Heart Eyes, не иска толкова на ръце. Е, пробва ме понякога, но като цяло е много добре. Не очаквах,че ще се отучи толкова бързо.

Аз пък харесвам емотикони.

# 557
и аз харесвам емотикони, ама ме мързи да ги диря Simple Smile Така, че раздавам прости усмивки Simple Smile

# 558
Здравейте и от мен Simple Smile

Днес си получих известието за подаръка от Криската, но понеже не можах да си осигуря гледачи, а с малката не ми се излиза в тая киша, ще отида да го взема утре и да го покажа.

Аз тези дни не съм мърдала от апартамента, нашите ми носят ли носят провизии, а с малката се гледкаме на топло. Успокоява ме факта, че монтирахме едни устройства на прозорците, които осигуряват свеж въздух в стаите малко по малко, така че все пак да не губим твърде много топлина при този процес, а в същото време имаме и вентилатори, които дърпат към комина застоялия въздух. Тези устройства са основно насочени към борба с влагата, която е резултат от PVC  дограмите.

Абе и аз не си падам особено по честитенето на месечинките, но честно казано ми става приятно, когато прочета името на Ния и някоя свежа честитка, така че не съм против  newsm10 Дори ще се постарая от време на време да се включвам с подобни.

Днес ми беше ден за разкрасяване - епилация, прическа, лакиране - Ния ме гледа любопитно през повечето време. Май ще става кипра като порасне.

Поздрави на всички!

# 559
Не мога да не се похваля с покупките си от днес! GrinningМного им се кефя!Ето ги:

http://septemvri2009.snimka.bg/baby/ivaila-na-gorbi.433904.16415155

А това е сукман,който стои много готино с клин!!!

http://septemvri2009.snimka.bg/baby/ivaila-na-gorbi.433904.16415180

# 560
  • София
Здравейте!
Брех, брех писали, писалиии много...е изчетох ви...темата за токчета явно е заключена хе хе...но пък сте захванали други доста интересни теми...ама мама Гаци палиш фитилите с тия 10 см токчета и после ама що обсъждате...еми много ясно, ще си припомним добрите стари времена, няма само за ако и лиги да си говорим...Пък и темата за токчетата никак не е лоша
Ясно е, че не всички се харесваме, ама важното е, че си сверяваме часовника, научаме много нови и полезни неща...все пак това е форум, а не чат...не очаквам да съм харесвана и след това някой да ме покани на среща Sunglasses поради тази причина не се превъзнасям по бебетата и не правя комплименти на всяка цена...да има няколко бебоци на които съм фенка...но дори и тях не съм обявила...защото очаквам веднага да ми кажат и моите деца колко са хубави...както се получи един път...но както и да е...Не затова пиша тук!
Уиш в февруарчета 2007 в началото само месечинки се честитяха...аз затова там и не пиша...15 страници само с пожелания и нищо съществено...сега честитя, защото знам, че има мами на които им е приятно...и поне тука не се уливаме с пожелания от лексикони...
Горска мерси за инфото за обличането..
Надина и Киара  Hug бързо оздравяване на дечицата...
Цвета с Габи ходи ми се на у-ще, ама няма на кой да оставя каката...а с двете не тръгвам...
Дундито теб те мисля от няколко дни и все забравям да пиша...абе ти нали беше казала, че даваш сокчета, знам, че обрива по коремчето е алергична реакция...мислила  ли си го и това... Thinking Ако има много пъпки, може и пентаксима да ти го отложат на беба...
Добре дошла на новата мама и нека днешните месечинки да се чувстват поздравени от мен!

# 561
Дундито, пак забравих - моят термин беше на 13.09.

# 562
Горби,не си ми вече приятелка Naughty Naughty Naughty

ни тъ ли е срам да показваш такива красоти smile3516 smile3515

/казвай палтото на коя фирма е,моето за тази зима новото е същото-имаме еднакъв вкус/ newsm44 newsm44

# 563
Ейййй Горби, страхотни покупки мила, със здраве да си ги носиш.  Hug Ама пусни снимки и как ти стоят на теб, ще е по-добре!  Flutter

Находке, нали и ти щеше да показваш рокля и още нещо беше... Хайде, чакам.... Mr. Green

Не смеех да ви покажа роклята, която си взех за Нова година, да не кажете, че искам да се хваля или нещо от сорта, ама сега ще се престраша, не за друго, ами защото не искам да ми кажете, че е ок, а да чуя наистина искрени мнения, защото както писах вчера, нещо не съм много в крак с модата и затова незнам дали роклята става и най-вече дали не ме прави още по-широка в таза...  Embarassed
http://www.album.bg/petrovi_rr/images/19984335/

# 564
Горби честито за покупките  Hug

Емир сто процента те подкрепям в казаното  Peace

Момичета да ви забия един въпрос, ако може. Малчо нали е с хрема от два дена вече, та от преди малко нослето му почна да тече, в смисъл не се стичат назад, това нали е добър знак, че оздравява вече newsm78.
Не ми се смейте второ ми е вече, а първото не беше от здравите бебета и съм минала през много перипетии с него, но сега това бебе ме влуди. За два дена две кила съм свалила от притеснение, а недай си Боже  Praynigнещо по-сериозно ако е.

Варненки как беше срещата или си останахте само двечките Бибоче и Елеста дано да не е било така.

Лелее Киара к'во финно гадже си  Heart Eyes

# 565
АУУУУУУУУУУУУУУУ,АУУУУУУУУУУУУУУУУУ,АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

Киара,роклята е убиец #Crazyи ти стой СТРАОТНО newsm08

# 566
Стига дееееее! Ако се майтапите с мен - шъ ви убия!!!  Mr. Green Находке, с тоя вълк ме утрепа бе душа!  hahaha Joy Хайде де, покажи и твоите неща, че ме хвана срам...  Embarassed Embarassed Embarassed 

# 567
Еееее ти пък сега, верно изглеждаш страотно Sunglasses Laughing Heart Eyes

# 568
  • Испания и Стара Загора
Киара,супер ти стои роклята.Позволих си да разгледам целия албум и да ти кажа ,че децата ти са големи сладури Hug
gorbi честити ти придобивки Hug
Като ви гледам какви стройни фиданки сте всички,направо получавам комплекси TiredНа мен пък не ми стават зимните якета от миналата година и сега ще се наложи да купувам нещо по-големичко,че в този студ не се издържа. Blush

# 569
  • Габрово
kiαrrα , ти що нямаш грам корем ма #Cussing out  Crossing Arms
Моя още си виси и затова нося безформени блузони Sad
Е твоя мъж ако и на нова година пропусне да те "уважи" като се натокаш с тоя тоалет ще го обявя за п...л Laughing

Общи условия

Активация на акаунт