Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 7

• 321 477
  • 770
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, момичета Simple Smile ! Искам и аз да помоля за съвет! Това лято отидох на басейн, впоследствие се оказа една много голяма грешка  #Cussing out ! На другия ден след въпросния басейн не можех да седя от сърбеж и ми се появи ужасно течение! Тъй като тогава имах доста ангажименти и не можех да се прибера в родния ми град се наложи да потърся помощ в Пловдив! Отидох уж при препоръчана от приятелка гинеколожка, много добра била, ала бала, но не работела със здравната каса! Викам "Здраве да е - само да помогне!". Отидох - нито антибиограма ми направи, нито нищо - погледна ме и заклю4и "Кандида!". Аз -  #Crazy ! Видях се в чудо, никога съм нямала проблеми! Изписа ми Низорал, Клотримазол, Микомакс и промивки с тетра! Ефект уж - докато пиех хапчетата  Sad ! Прибрах се и хукнах там по лекари, че поне ги познавам! Отивам на МБ - няма кандида, ами някакви бацили, сега не се сещам точно името им, които се пренасяли от ануса и по принцип всеки ги имал! Аз вече имам просто нещо като течение, няма парене, сърбеж! Изписа ми еднократно едно хапче и една глобулка - забравих им имената вече! И като се почна едно течение, едно чудо ( съжалявам, че съм толкова образна!). Изписа ми ципруфлуксацин за 5 дена и витамин Б1 ! Майка ми, тъй като и тя е медицинсо лице каза, че ципрофлуксацинът се изписвал най-малко за 10 дена! Пих аз 5 - ефект йок! Айде още 5! И сега уж всичко е наред, но чувствам нарежение в яйчниците Sad ! Мисълта ми е - имала ли е някоя подобен проблем! Извинявам се за дългия пост предварително  bowuu !

# 496
Момичета, случайно попаднах на тази тема и виждам, че много от вас са "вдигнали ръце" след многобройни безрезултатни лечения. Исках само да споделя с вас моята история и ако  мога да помогна на поне една ще е добре.
Преди време имах постоянно бяло течение. Нямам спомен да съм имала сърбежи или миризми, но всички доктори заключваха: Гъбички! Пих, пъхах и правих какво ли не. Резултат от всяко едно лечение (ако изобщо е имало) беше временен. В крайна сметка се оказа, че гъбичките ми се появяват в следствие на алергия към презервативите !!! Тази идея хрумна на майка ми един ден след поредното главоблъскане- Какво да правим ! Спрах да използвам презервативи (приятеля ми де  Laughing ) и гъбичките изчезнаха.
Не твърдя, че това е панацея или че и при вас е в следствие на презервативи, но е възможно и го давам като пример и се надявам поне на една да помогна. Нито един доктор не се сети за този вариант  Peace Вече изминаха около 4 години и цитонамазката от тогава насам ми е ПАП1.
Успех !

# 497
А дали са вредни лубрикантите?

# 498

Всичко е до имунна система. Ако е добра-ще пребори всякаква инфекция или няма да позволи изграждането на вредни тъкани..рак, диабет....увреждане на системи..и какво ли не. Пуснах информация за един продукт, който се оказа трън във фармацефтичната промишленост, защото лекува до 85 % ! - от всички човешки заболявания...по простата причина, че вдига имунната система на 437% и тя оправя клетките на тъканите на клетъчно ниво..изчиства и регулира...да..но си представете в една аптека да продават само този продукт..Simple Smile) Как ще стане..??! Фармацефтичните гиганти ще фалират..затова и го крият..но той си е от 40 години..руско откритие...продава се от американска компания...но да не си мисли някой, че имам нещо общо..и че правя реклама..просто помогна за псориазис и гъбички на една позната..и на други 2 за хочкин...и базедова..но ето блогове ..ако не ги изтрият разбира се:

http://xermes.blog.bg/hobi/2010/07/21/lekarskata-gledna-tochka-z … ferfaktora.579989

http://merit.blog.bg/drugi/2010/07/28/diabet-i-negovoto-lechenie … fer-faktor.583348

http://xermes.blog.bg/novini/2010/09/09/moshten-imunokorektor.602942

http://merit.blog.bg/drugi/2010/09/09/nagledni-snimki-ot-rezulta … to-na-tran.603134

http://merit.blog.bg/drugi/2010/07/28/preporyki-za-priemaneto-na … fer-faktor.583331

http://merit.blog.bg/drugi/2010/07/15/zapoznaite-se-chovek-e-dob … shtoto-nia.577504

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 08:10 от bg2bg

# 499
Не успях да прочета всичко, но никъде не видях да пише каква е цената на ТФ?

# 500
bg2bg мен също ме заинтересува. От къде се купува това нещо и наистина каква му е цената?  bouquet

# 501
Хмм - не съм чувала за рова чудо - и аз искам да знам къде се намира и колко струва - твърди се ,че помага и про множествена склероза , а баща ми страда от тази нелечима  болест вече повече от 30 години Sad

АААА май се сетих - това е коластра от крава  - не е ли ? Продава се във всички аптекии - давала съм го на сина ми в грипните периоди - без особен ефект ...

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 09:58 от Radostche

# 502
Здравейте момичета, записвам се да ви следя и да чета старите теми, при повече време.
При мен проблема е вече хроничен и търся какви ли не методи, да се отърва, но до сега безуспешно Sad

# 503
  • Провинция
Айде и аз във клуба да се разпиша с един въпрос обаче.
Не искам да правя нова тема за едно разяснение за това ще питам тук. Та преди 4 години,от толкова някъде си мъкна бялото течение, ходих на много доктори. Всеки изписа различни неща, но без ефект. Само единят, си спомням, че ми изписа Азотрил,Трихомонацид и Гиналгин. Помня само,че трябваше да ида на проверка след посоченото лечение,но нямах възможност, понеже гинеколога, който ме насочи към тези лекарства, беше от съседен град. Та... само неговото лечение имаше ефект-т.е. течение ,миризмад,сикомфорт...всичко се потули и бях като нова. Минаха няколко месеца в добро състояние и всичко запона отначало...та така вече 4 год. Сега пак ходих на ляво-на дясно и все нищо.Мисля да повторя лечението, което споменах по-горе.Не мога сама да си напрвя изводите от листовките на лекарствата какво ми е било, но имам едно друго въпросче.Предвид, че Азотрил-а е антибиотик,така пише в листовлата му,а от антибитиците се въдят гъбички,а и в листовката на Трихомонацид-а пише ,че след него е възможна поява на гъбички...Обаче Гиналгина е почти универсални глобули, което ме успокоява,че може би ще ме предпази от гъбите.Та правилна ли ми е логиката?Мислите ли,че е нужно да взимам още нещо успоредно,за да се предпазя от гъбички?Въпреки,че не мисля кой каквото ми кажа да го взимам,все пак искам съвет.Запланувала съм да повторя лечението с трите продукта + Лактацид интимен гел заради лактобацили.

# 504
  • Варна
Не е ли по-добре да отидеш на д-р? Да помолиш да ти вземе секрет и да ти се изготви антибиотикограма (това се поема от ЗКаса). Да се установи с какво точно да се лекуват въпросните гадини. Така на сляпо как ще взимаш л-ва?

# 505
  • Провинция
Не е ли по-добре да отидеш на д-р? Да помолиш да ти вземе секрет и да ти се изготви антибиотикограма (това се поема от ЗКаса). Да се установи с какво точно да се лекуват въпросните гадини. Така на сляпо как ще взимаш л-ва?

Права си,но все пак нали сме в клуб "  Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 7"

# 506
  • Варна
Ок  Peace, ти си решаваш.  Просто за мен прием на АБ и сериозни л-ва трябва да бъде контролирано и съобразено от лекар. Задължително след изготвена антибиотикограма.
Успех!   bouquet

# 507
  • София
И аз съм абонирана за тия неща периодично. Това което ми помага е орунгал. Но, искам да пробвам с някой алтернативен метод като цитросепт и т.н., дори като превенция.
Връщам се да чета темата назад.

# 508
  • Провинция
Не знам дали не си внушавам newsm78, но от както спазвам посоченото от преди години лечение (2 дни някъде,дне е трети) течение няма  Party.Никакво Flutter !Дано е на добре! Praynig

# 509
За първи път разбирам, че хронично бяло течение се лекувало с антибиотик.... Ами, разбира се, че ефекта ще е временен. С антибиотик се лекуват само бързи остри бактериални инфекции. Прочети темите за лечебен глад  и прочистване на организма и ще видиш колко  много жени са  излекували бяло течение по този начин. Организма е едно цяло и не може да лекуваме един симптом с лекарство, което на едно помага, а на друго вреди.
Лактацид фемина интимен гел и аз го ползвам от време на време.

Общи условия

Активация на акаунт