ЯНУАРЧЕТО си спинка вечер у дома, майка му си пийва по кръчмите вина!

• 24 344
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
ние между 2 -те деца се преместихме в нов дом.  Crazy  hahaha Наистина е изпитание. ..особено за мен, каквато съм кибритлийка и тъпрението не ми е най-силната страна.  Tired
   Нали!
   Знаеш за какво говоря! Wink  Laughing

# 601
A ние се местихме много пъти, и с едно, и с две деца. И двамата са били бебета, и по-големи по време на местенията.
След третото местене човек вече е свикнал и знае кое как да опакова. И все губим по нещо от покъщнината. Последния път мъжа ми се оглежда и ми вика: "А, щом сме взели децата, значи всичко е наред"  Laughing

# 602
  • София/Варна
Анджи, хората са различни. Има такива, които много трудно се адаптират към промените, които им поднася ежедневието Simple Smile.

# 603
  Едно е да се местиш,друго е да се местиш в нов дом,който първо трябва да купиш,второ да ремонтираш,най-накрая да го обзаведеш...... Crazy Laughing
  Ни е с мъжа ми се местихме безброй пъти:няколко общежития,няколко квартири.....Едно от местенията даже стана без мое присъствие,защото в онзи момент работех в чужбина и мъжа ми(приятеля ми тогава) опаковаше и местеше целия ни багаж сам самичък. Crazy
  Но нищо не може да се сравни с местенето в новата къща. #Silly
  Не че е болка за умиране,даже е и приятно. Mr. Green Но си е изпитание!Мдаммм. Wink yes

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 14:40 от Селма

# 604
  • София
И аз съм рекордьор в местенето, от както се е родила Рая три пъти го правих това упражнение /последното от които сама/,ама така е с тези квартири. Сега мисля да си почина малко и да събирам сили някой ден за преместване в собствено жилище,но да видим кога ще стане.
Тия дни съм се присетила за Магнуто, някой да има вести от нея,какво става с бебе №3?

# 605
Местили сме се и в собствен дом, и от него, и в безборой квартири, от които гледам да направя дом, и даже ги наричам "вкъщи" Simple Smile
Барби, дано!  Grinning

# 606
  • София
Местили сме се и в собствен дом, и от него, и в безборой квартири, от които гледам да направя дом, и даже ги наричам "вкъщи" Simple Smile
Барби, дано!  Grinning
И аз така ги наричам Анджи,хем ми е смешно хем ми е тъжно!

# 607
Сега прочетох откровенията ви назад в темата, момичета.
Животът ни поднася какво ли не.
Аз обикновено съм привърженик на идеята, че за децата е по-добре да имат разделени и щастливи родители, отколкото да са заедно, но нещастни. Сега като го написах ми прозвуча като клише и едва ли ще е вярна схема за всяко семейство. Знам, че взимате правилните решения  Hug

# 608
  • София, Лагера
Мили ми девойки, желая на всички ви прекрасна нова година, изпълнена с любов и успехи, много здраве и благополучие!  Hug Heart Eyes

Честити рождени дни на патерици на мънинките пораснали човеченца!   Hug

Влизам само да ви поздравя, ще ви чета довечера, че такава приятна изненада ме блъсна от първия работен ден, че... баси!  ooooh!

# 609
  • София, Лагера
Здрасти сега!
ЕлиHug! Мисля, че има и положителни неща в цялата тази безумна ситуация. А именно - когато срещнеш Мъжа, то Ева по-лесно ще свикне с него.  Peace Също така бившия няма да бъде част от живота ти по никакъв начин. Няма да се налага да даваш детето да го гледа той, няма да се налага да се държиш добре, само за пред малкото...  Hug Има и други неща, но реших да не ги пиша,че може би не са много красиви...

Ние изкарахме прекрасни 4 дни на Трявна. Бяхме наели голяма къща, бяхме 6 семейства с 4 дечица. Голям майтап! Първата вечер на маса, както си му е реда. На втората, въпреки умората от НГ се извадиха 2 китари Crazy, пяхме до 4 часа, почупихме се от смях от дивотии. Третата вечер беше вече черешката на тортата - играхме на асоциация, но не с думи, а с жестове! Представяте ли си как 30годишни хора (поне половината на мениджърски позиции) могат да се правят на водоноски, на пор, на дантели и др!  hahaha Направо се върнах в студентските (да не кажа ученическите) години! Пресиян много се изкефи - видя си приятелчетата (и любимата кака) и направо го забравих къде е и какво прави  Mr. Green

# 610
  • София
Цвета и Габи са си у дома!  newsm44 Дано повече не стигат до болница никога! Praynig Praynig Praynig

# 611
 newsm68 newsm68
Най-после!

# 612
Местили сме се и в собствен дом, и от него, и в безборой квартири
  Що пък на квартири после?Или....викаш живота е непредвидим... Wink

# 613
  Честито на Цвета и Габи! Hug Дано не им се повтаря!

# 614

Тия дни съм се присетила за Магнуто, някой да има вести от нея,какво става с бебе №3?
   Било на път бебето. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт