От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 23

• 48 602
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
И аз днес получих една кукла бебе Аморе чрез Алезар и съм много доволна от тях.Супер са! Peace

# 181
Здравейте!
Има ли фирма,която прави доставки от www.monsoon.co.uk/?
И кои фирми все още получават поръчки?
Благодаря ви предварително!
P.S. Бях питала и с коя фирма е най-добре да се поръча количка от Кидикеър?

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 23:55 от AMORE

# 182
Дали приемат бг карти ASDA Direct  newsm78
И още нещо да питам Mothercare гледам че доставят до бг колко е доставката и има ли ограничение на бройките в една поръчка

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 00:00 от desita1234

# 183
25 паунда и на килограм после, плюс това те решават какво точно да ти изпълнят, може да ти откажат артикул просто така, не че е изчерпан
Изълишопинг ми приеха поръчката към Теско и веднага ми пуснаха мейл,  че се обработва  Peace дано я пуснат веднага, че теско утре пуска кепенци за поръчки  Tired
от Варна са

# 184

Изълишопинг ми приеха поръчката към Теско и веднага ми пуснаха мейл,  че се обработва  Peace дано я пуснат веднага, че теско утре пуска кепенци за поръчки  Tired
от Варна са

Да не е само за последни поръчки за Коледа, а не че престават да приемат поръчки?
Не вярвам Теско да откаже поръчка и на 24.12.
Може пък да греша, но сигурно има хора, които си пазаруват и след 17-ти.

# 185
а това  тук  са нещата които получих днес .
много ми харесват якетата точно като за сега доста са дебели . панталона също е много хубав с подплата е от вътре за пролет-есен. само ме е яд  #Cussing out  за ботушките моята дъщеря си ги поръча на дядо коледа и ще е разочарована .
но живот и здраве до една седмица чакам още няколко неща дано това оправи положението 

# 186

много ми харесват якетата точно като за сега доста са дебели . панталона също е много хубав с подплата е от вътре за пролет-есен. само ме е яд  #Cussing out  за ботушките моята дъщеря си ги поръча на дядо коледа и ще е разочарована .
но живот и здраве до една седмица чакам още няколко неща дано това оправи положението 

Кажи й, че Дядо Коледа е минал и оставил нещата по-рано, тъй като трябва да занесе много подаръци. Ако това е проблема - може да помогне.

# 187
Здравейте Simple Smile
Некст какви английски карти приемат некст и асда? Има ли някъкви изисквания? Защото мисля да пробвам да мина на директни плащания Simple Smile

# 188
Виж им Хелпа. В този на Некст пишеше, че първата поръчка трябва да се изпрати на адреса на картата.

# 189
Кои посредници приемат поръчки сега?
За Easilyshopping знам, кой друг???

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 15:00 от Maria-Chiara

# 190
Момичета, дали буса на Габко е пристигнал?

# 191
  • Sofia
как беше на VTECH  английския сайт,че нещо не мога да го открия

# 192
# 193
  • Sofia
Благодаря!

# 194

Кажи й, че Дядо Коледа е минал и оставил нещата по-рано, тъй като трябва да занесе много подаръци. Ако това е проблема - може да помогне.

не е толкова фатално просто след като обърках номера ботушките са прекалено малки затова изобщо няма да ги показвам просто ще поръчам нови , а пък Дядо Коледа  така или иначе ще й донесе други подаръци все ще успеем да замажем положението . 

Общи условия

Активация на акаунт