От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 23

• 48 507
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
И Алезар хлопнаха вратата има ли изобщо някой посредник работещ Praynig
С кой посредник пускате сега newsm78

Easilyshopping не работят ли? Поне на сайта им пише че ще работят по време на празниците.

# 526
Защо Алезар да са хлопнали вратата? Работят си. Даже се чувствам супер неудобно, че в празничен ден се занимават с мен.

# 527
Защо Алезар да са хлопнали вратата? Работят си. Даже се чувствам супер неудобно, че в празничен ден се занимават с мен.
На сайта пише че на 29.12 отново ще почиват до тогава

# 528
Ок. Явно само днес са приемали поръчки от некст.

# 529
Да ви почерпя мили мами, имам рожденичка днес:

# 530
Да ти е жива и здрава куклата, Анима! Щастливо детство й пожелавам. Heart Eyes

# 531
Да ти е жива и здрава! Да има щастливо детство и много да ви радва!

# 532
Благодаря ви много!  Hug

# 533
  Hug Да ти е жива и здрава, и с много усмивки да те дарява  Hug

# 534
Някой иска ли нещо от Адамс,да се комбинираме,че нещата свършват много бързо Peace

# 535
Анима честита ти рожденничка да ти е жива и здрава и много да те слуша.В понеделник мога да пусна още една от Адамс ако има желаещи Peace

# 536
  • Варна
Здравейте.Честита Коледа.Опитах се да ви изчета,но не можах Embarassed за това се извинявам ако вече е комчентирано,но Кларкс е даден ,като сайт от ,който трябва да се поръча през фирма.А аз преди дни успах да се регистрирам и ми даде да си избера страна  и т.н както му е реда.Означаав ли това,че ако пусна поръчка няма да ми бъде доставена?И дали не са променили фирмента си политика или винагии е било така?
Благодаря предварително надявам се някой да ми отговори.  bouquet

# 537
Здравейте! Искам да си поръчам някои неща, като аз си ги платя, но ги изпратя на адрес на посредник, за да ми ги достави. Не съм пазарувал по този начин и не знам как става. Бихте ли ми обяснили и препоръчали към кого да се насоча. Разгледах инфото за някои от фирмите на 1-ва стр. ,но не видях нищо по този въпрос. Ще съм много благодарна, ако някой ми обясни! Може и на лични.

# 538
  • Пловдив
Зависи от кой сайт искаш да пазаруваш. Има сайтове, които не приемат бг-карти и не можеш да избегнеш плащането на процент към посредник. Не знам точно кои фирми приемат пратки сега по празниците. Някъде назад беше коментирано.. дано се включи някой запознат.  Peace

# 539
  • Пловдив
Здравейте, получих тези очила,много са хубави, но нещо не се възприемам с тях,ако някой ги иска нека ми пише http://www.discountedsunglasses.co.uk/acatalog/info_1959.html купени са от дискаунтсънгласес, 59 паунда+2,5до ук адрес

Общи условия

Активация на акаунт