От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 23

• 48 463
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Така е.  Peace

# 661
Здравеите на всички  , имам следния проблем .Опитвам се да поръчам  от няколко UK саита ,но на края при плащането ми изписва това:Unfortunately we have not been able to complete your order online in this instance. For your protection, we have a series of comprehensive anti-fraud and safety measures. However, these can sometimes be triggered for wholly innocent reasons. Please contact our Customer Services Team on 0871 200 1221 to complete placing your order on this occasion. Поръчвам  с VISA ELECTRON на ЦКБ дебитна карта ,като за адрес съм дал адреса на куриерската фирма в UK .Моля помогнете .Предварително ви благодаря

# 662
Здравеите на всички  , имам следния проблем .Опитвам се да поръчам  от няколко UK саита ,но на края при плащането ми изписва това:Unfortunately we have not been able to complete your order online in this instance. For your protection, we have a series of comprehensive anti-fraud and safety measures. However, these can sometimes be triggered for wholly innocent reasons. Please contact our Customer Services Team on 0871 200 1221 to complete placing your order on this occasion. Поръчвам  с VISA ELECTRON на ЦКБ дебитна карта ,като за адрес съм дал адреса на куриерската фирма в UK .Моля помогнете .Предварително ви благодаря
Сигурен ли си, че сайтовете приемат БГ карти?

# 663
Ами незнам ,според мен проблема е че адреса които съм дал не отговаря на адреса на картата.

# 664
Ами незнам ,според мен проблема е че адреса които съм дал не отговаря на адреса на картата.

Напиши имейл към сайта и ги попитай. Че искаш да ползваш транспортна фирма - дали може. Ако не позволят - ползваш посредник.

# 665
Писах им вече няколо  пъти , не ми пращат отговор няколко дена вече .

# 666
  • Пловдив
А кои са тези сайтове?

# 667
Stryper  мерси  Hug Хич не му мисли ами поръчвай  Wink Laughing

Valeria  ,аз срам , не срам ама поръчах и бански и сандали. Embarassed Поне ще дам отзиви. Направо не можах да се въздържа  Crazy

# 668
С посредник как става процедурата.

# 669
# 670
Да Ви питам кой е този сайт Теско аз поне не съм чувала за него него виждам и на 1 страница и как поръчате от там чрез посредник или приема бг карти newsm78

# 671
  • Sofia

Valeria  ,аз срам , не срам ама поръчах и бански и сандали. Embarassed Поне ще дам отзиви. Направо не можах да се въздържа  Crazy

Ако не си си поръчала още подиум го направи, ако няма по сайтовете си скови един, тези девойки трябва да дефилират някъде.  Laughing
Аз в този студ само лятна шапка си позволих за сега.  Mr. Green

# 672
Извинявайте искам да ви попитам от Сащ само чрез Ломбард ли мога да поръчва? Rolling Eyes

# 673
  • Sofia
Извинявайте искам да ви попитам от Сащ само чрез Ломбард ли мога да поръчва? Rolling Eyes
Тук от УК пазаруваме, но аз от щатите лично пазарувам през Бгшопър.

# 674
  • Sofia
Момичета, скоро в Next ще има ли намаление? Видях, че има сектор с намалени дрехи, но аз питам за някакво по-голямо, общо, след празнично намаление.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт