В (зимните) празници И делници, елате при нас на aшypе и зелници - TR 27

• 36 684
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
на всички стари и нови      съфорумки  и  Дядо    bouquet

влезнах да  благодаря на  бЗ    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet ОТ ИМЕТО НА  ДЕЦАТА   за   сайта   детския    дето го пусна в магрибската    тъкмо  са във  ваканция   Party

е  аз  гирлянди няма да правя  ама  виж колко идеи    Hug Hug Hug Hug     започваме със соленото тесто  и  метър жирав   Crazy

# 76
Exoooo ... nak cъM a3  Whistling Mr. Green Laughing

Мацки и дЕдко, ако знаете какво видЕх днес (npeDu час) на магистралата (E-5)... ха познайте  newsm78 Whistling Thinking  ...  мдам  ......................

ТАНК  #Crazy Whistling Crazy Mr. Green Shocked 

... E те таковУ животнУ не се и надявах да видъ по патО , ама на ---> видЕх го  hahaha Joy ... (това има ли , нЕма ли нищо общо с.с закриването на DTP(Demokratik Toplum Partisi=Democratic Society Party = Партия за демократично общество --- създадена 2005 - закрита December 11, 2009  - http://en.wikipedia.org/wiki/Democratic_Society_Party (http://tr.wikipedia.org/wiki/Demokratik_Toplum_Partisi ) ) ... newsm78 Whistling)

oT BecTHuцuTe :
http://www.hurriyetdailynews.com/n.php?n=constitutional-court-pr … tp-ban-2009-12-14
http://www.hurriyetdailynews.com/n.php?n=kurdish-party-to-appeal … -court-2009-12-14

О , комшу Svear, заповядай по-4есто тук на кафе, мухаббет или на рецепто-дискусия  Whistling Wink Hug.  Надявам се, 4е домо4адието е добре; как е Мохамед Амин? (**радвам се, че са им харесали на децата ... имам още много и на Еnglish, и на French , ако искаш да ти пpaTя на лични (повечето с.м ги пускала назад в ТР теми))

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 19:01 от bz

# 77
  • Varna
БЗ-че, Цветенцеее Hug Hug Hug
Момиченцааа, ама как ще ви се сърдя бееееееееее, аз сега се хиля на глаааааааааааааааааааааас Joy Аз съм майтапчийка също, но от тия които носят на майтап и самата аз сама се шегувам със себе си. Мисля, че бях го казала на Лорчето моята кръстница Hug Лорче smile3503 Ох, такива шеги да стават момичета и все така да ме карате да се хилотяяяяяяяяяяяяяяяяя. Да сте живи и здрави  Hug Hug Hug
БЗ-че ама такива красиви картинки си ми шатнала Душе немОа им сЪ нарадвам. Направо съм прекрасна и неустоимЪ. Незнам как шЪ ми устоят някои мъжове у дома Joy А там за гледането да ти кажа, на мене ми е интересно, не си спомням от кога не съм ходила на гледане. Много, много години минаха. Емоция е, а ако сме и повече представете си какъв кудош шЪ пада. Много майтап шЪЙ, много смях Laughing

# 78
  • София
У нас пък се появи елхата, нагиздена и усмихната.

Дядо Коледа пък беше отишъл в Метро да пазарува и на връщане за да не влачи втори път огромни кашони донесе и първия подарък на Жаси:

Така като гледам спокойно и един бидон с кисело зеле може да се побере вътре.  Laughing

# 79
  • Казанлък of all places
Яяяя кажи ми, облаче ле бяло, да не би и леглото на Жаси да е в къщичката?  Mr. Green

# 80

Ох ако знаете как се подредих....Нали се присмивам на хората, сега аз съм куцата сврака, с двата крака. Ама така е - с дете на разходка по заледените морски улици. Беше ми доста забавно и се превивах от смях на падащите хора, ама като се изтърсих аз-само Иво се хилише, а майка му не може да си вдигне Д-то от земята  Laughing

# 81
  • София
Яяяя кажи ми, облаче ле бяло, да не би и леглото на Жаси да е в къщичката?  Mr. Green

Кажи и облаче ле бяло,
бяло йощ залетяло,
че си легло в къщичката нема
най си има едно юрганче,
юрганче йощ олекотено,
дето си го баба дала,
дала йош подарила,
че белким Жаси се укроти,
укроти йощ мирне,
та да може дедо лула да си запали,
лула да си запали  йощ фанта портокал да пийне.

# 82
портокалов сок да пийне
па да запише у форумо, у форумо йощe бг-мамешкия
да пише да напише как се баклава прави, прави йоще и яде
как се яде с боза, с боза море, насред Босфорo

Mr. Green

# 83
  • Казанлък of all places
.... Да си погача замеси,
замеси още изпече,
да се на булки хареса
( погачата, и Дедото де!)

Фантата да се не стопли,
печка  врата да не лопне,
да се не погача спихне,
а баба Хаджийка - не кихне,

Дедо си лула запали - на котката се ожали:
Котко лекотко - писано,
колко да ставам по-рано,
все има булки чевръсти
къщи си шетат на пръсти,

дажи нозе да навехват
все под мустак се усмехват
и си багажа стъкмяват-
дали ще мене забравят?

Следва отговор на котката, ама да си разбъркам картофите...

# 84
  • София
портокалов сок да пийне
па да запише у форумо, у форумо йощe бг-мамешкия
да пише да напише как се баклава прави, прави йоще и яде
как се яде с боза, с боза море, насред Босфорo

Mr. Green

Хааааааа ... ама дядо ви хаджия баклата му я правят най-личите моми Пина и Делтааааа.
Он само я яде. Виж за зело море боза малко ще се поозори.

Ангелинке ади дядовото си разбъркай картофите па рекни кво е окнала котката, че аз нал заборавям вече.  newsm78

# 85
  • Казанлък of all places
Как ще те,Дедо ,забравят?
За теб се трапезите правят
из истанбулските  къщи
дами  три дни и три нощи.

Първата баклава реди,
втората пита съседи
как да късъра забърка,
че мат'риал да не хвърка.

Третата дърпа поачи,
четвърта пие илачи
та де тресне я грипа ,
че който сбара -не пита!

А по граничната зона
дрънкат дор 5-6 бидона
зелето втасва , че требе
на гости да одите, Деде!

Само да може и мен
да пренесешна колене
та да покажа на всички
как ловя Стамбулски мишки!

# 86
  • Казанлък of all places
Туй се на Дедо хареса,
писа на два три адреса
та се понесе дружина -
Дедо, Делта, Анджи и пина!
(плюс още двама или трима)

( всяка прилика с реални или бъдещи събития и котки СЪВСЕМ не е СЛУЧАЙНА!)

# 87
  • София
 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

О не ... аз излизам малко от стаята, че внучката ме гледа направо замаяна и се скри в новата къща.
Между другото ако не знаете Ангелина ви написа текста от саундтрака от втория ни филм. В момента много се върти в интернета.

# 88
Dобрииииии сме бре  .... KoйTo MoЖe, гo MoЖe   hahaha Joy Mr. Green Laughing Whistling Crazy Wink Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  ... иху  Party ... Дедко и Анж - страхотни текстове, текстове още песни  Mr. Green Laughing

Като имате път насам задължитено със синковци и Жаси(както и всички др. с дяца и без  Mr. Green Laughing) - идвате да се запознаем на живо ... голEм купон ще да е ... и нази, и вази ... ще Hи излезHат мазоли u на ушите, и Ha устите, а може и на краката ... rotfImao rotfImbo  hahaha Joy Mr. Green

Напълнихте ми душатa днес .. признавам се ... сега като си пусна и една македонcкa тежка-тежка песен и ще съм на 7мото небе (демек зимата на село до огнището с кършей от домашно опечената питка на баба в ръка ... още топла-топла ... гореща та пари ... със зяпнала уста и слушам приказките и ...)... Еeeeeеххх кеф  Whistling Crazy Hug

Цвете - фнимавай , беeeeee ,...колко пъти ви казах днес със Делтето да внимавате и вие, и всички дето са имали път навOнка по студO и ледO!  Hug Hug Hug Hug Hug

Mr. Green

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 20:42 от bz

# 89
  • Varna
СтраОтни сте беееее Анжееее, Дедееее newsm10
БЗ- аз бях многУ, многУ ФнимателнЪ и днеска не успях да сЪ проснЪ ще видА утрЯ като сЪ метна към пощата. Пусни тъз тежката Македонската и един танц му врътни, да знаЙш кЪт дОда и тежко Македонско мога да тропам. Не само сластни, грешни танци newsm03
А знаете ли кво ми сАЙ приялУ-
Качамак- със сиренце и отгоре със запържено във краве масълце  червено пиперче и придружено със една чашка червено винце smile3508 И ако имаше и една такава дружина като вашата, еееееххх мечтииииииииииииииии......

Общи условия

Активация на акаунт