Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 2

• 24 768
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, досега не съм писала във форуми, но сега не можах да се стърпя и бих искала да се присъединя към вас. Вие сте страхотни, почти всичко съм изчела и доста се позабавлявах с вас.

# 346
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейте, досега не съм писала във форуми, но сега не можах да се стърпя и бих искала да се присъединя към вас. Вие сте страхотни, почти всичко съм изчела и доста се позабавлявах с вас.
Добре си ни дошла... smile3525 smile3525 newsm51 newsm51
Дано се чустваш добре с нас...!!! Hug Hug Hug

# 347
и от мен  welcome  bouquet

# 348
Благодаря за топлото посрещане  Hug
Искам да ви попитам искате ли да вградя субтитри към избраните моменти, които Али е превела досега и да ги кача в бокса. Естествено, ако Али няма нищо против да използвам нейните преводи.

# 349
Искам да ви попитам искате ли да вградя субтитри към избраните моменти, които Али е превела досега и да ги кача в бокса. Естествено, ако Али няма нищо против да използвам нейните преводи.
според мен би било чудесно,ако ги умееш тези работи newsm44 newsm44 smile3501 smile3501

ако не е много сложно може би ще ме научиш и мене newsm08 newsm53 newsm53

# 350
  smile3521 smile3521 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51  love001  love001

# 351
Чшшшшш,....аре да разискваме нещо.....писнами да дремем кат ощипана патка на компя.... atwork...па не ви ли писна да киснете на балконя.... Mr. Green
Аз че земем да се обострим вече... #Cussing out

# 352
добре  newsm44 newsm44изгледах 4та серия малиии точно на края имат един диалог огИн newsm03 newsm03 newsm03 newsm03

# 353

според мен би било чудесно,ако ги умееш тези работи newsm44 newsm44 smile3501 smile3501

ако не е много сложно може би ще ме научиш и мене newsm08 newsm53 newsm53
До преди няколко дни не ги умеех тези неща, но се вдъхнових докато ви четях и преминах един бърз курс на самоубочение.
Стига да искаш ще те науча на това, което мога.  Simple Smile

# 354
добре  newsm44 newsm44изгледах 4та серия малиии точно на края имат един диалог огИн newsm03 newsm03 newsm03 newsm03
ади джанъм беним.....ДАВАЙЙЙЙЙ.... newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

# 355
  • Варна

newsm51 Ха добре си ни дошла! smile3525

Благодаря за топлото посрещане  Hug

Ама ти знаеш ли откога чакаме някой като теб умятен да я свърши тая работа smile3521 Хич даже не чакай, заемай се с тая работа, а пък Али ще и се поналожи пак да се върне към първа серия и лекинка полекинка да си преведем филмчето smile3508 Надявам се докъм пролетта да сме сколасали с целия филм! newsm12

# 356
Али, може ли да кажеш за какво си мислят тук на диванчето нашите герои
http://www.cixdizi.com/yeni-bastan-3bolum-kisim-4-izle.html някъде 08.18

aleksto добре дошла   bouquet

# 357
  • Варна
добре  newsm44 newsm44изгледах 4та серия малиии точно на края имат един диалог огИн newsm03 newsm03 newsm03 newsm03

newsm03 smile3508 давай давай- умираме от нетърпение    love001

# 358
Оооооо,.....Бризкееее.....декя одиш цел ден.... Hug Hug Hug
Че яз цел ден бех върху метлата.... afwitch

# 359
Али, може ли да кажеш за какво си мислят тук на диванчето нашите герои
http://www.cixdizi.com/yeni-bastan-3bolum-kisim-4-izle.html някъде 08.18

aleksto добре дошла   bouquet
Аз са че те светнем...кво си мислят.... Thinking
М- Кат те познавам от толко години ....що до сега не съм те съборил... newsm78...я ква си се издигнала... Blush
Д- Къде съм гледала на младини .... #Crazy...малеее..къв си убавец....как не съм забелязала... #Crazy...
(тва е в кръга на шегата)... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт