Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 2

• 24 763
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Малееее....май само трите си останахме... ooooh!
Че се разисква ли неква тема ТУДЕЙЙй.... Mr. Green...или пак че дремем кат ощипана патка на компа... atwork
Опсссс...останахме две....Бризкеее...каде фана и ти бе джанъм беним... Blush

# 526
С удоволствие, Зизу, но аз малкосъм назад със сериите  Rolling Eyes и не мога да се изкажа още по филмите.

# 527
С удоволствие, Зизу, но аз малкосъм назад със сериите  Rolling Eyes и не мога да се изкажа още по филмите.
Ми нищо ...дай неква тема за обсъжданйе... tooth tooth tooth tooth tooth

Чилиии...аре слизай от балконя....горе мнооо лъъа... hahaha Joy Hug

# 528
  • Варна
Малееее....май само трите си останахме... ooooh!
Че се разисква ли неква тема ТУДЕЙЙй.... Mr. Green...или пак че дремем кат ощипана патка на компа... atwork
Опсссс...останахме две....Бризкеее...каде фана и ти бе джанъм беним... Blush
у Врабче-то Peace

# 529
И са квоооо.... atwork ku-ku

# 530
# 531

Мииии купон  newsm47 cheers newsm68 newsm44

Алекс и Али не мога да не ви благодаря още веднъж.  newsm51 Друго си е картина, звук и текст събрани на едно място. Диалозите са много по-въздействащи. Хем си гледаме и слушаме как играе Сару, хем разбираме какво казва.  newsm03

# 532

Бризче, на кого ги пишеш тез работи? Да не би да си намерила визитката?  smile3503

# 533
Ми кат ще е купон....

Байда уей....днес ми се струва че от следобед на сам ...никой с никой не комуникира... #Cussing out

# 534

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
сори за спама, ама тия са направо върха

# 535

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
сори за спама, ама тия са направо върха
Къде виде па спам... Joy Joy Joy...ми то 95% от постовете са спам... hahaha

# 536
Али, когато ти е удобно би ли превела какво казва Врабка когато е сама във WC-то на 01:10

http://www.youtube.com/watch?v=bI94U8n3XIk&feature=related

Благодаря  smile3525
--Не може да бъде...Не...Това е един кошмар

# 537
Леле стреснах се  Shocked
Както правех клип към втора серия на Врабче и Врабка да вземе да ми се ококори с едно очо  Joy
Та не можах да се старпя да не ви покажа

# 538
# 539
                                           ВРАБЧЕ 5 СЕРИЯ
Доу откарва Мине в болницата,оказва се че няма нищо сериозно.Докато са там звъни Первин и съобщава,че е убила Тарък.Майката на Доу говори с нея и тя за първи път и се опълчва.Мухсин бей пита Первин какво иска ,защото каквото и да е то ще го изпълнят и тогава тя шокирва всички с решението си, като казва,че мястото и е до Тарък(тя ще му стане втора жена)
Доу и Мине правят отчаяни опити да стоят далеч един от друг.Доу заплашва Джем до стои далеч от любимата му.Бабата поема дело срещу Мухсин бей и дергяха.Продължава шантажирането на Доу и той е принуден да заплати.Майката съобщава искането на Первин и Доу побеснява,че не могат да причинят това на снахата.Сломена от новината снахата прави опит да си тръгне,но майката не я пуска,тогава казва на Тарък да се разведат,че заслужава поне това и той е длъжен да и даде и децата.

Общи условия

Активация на акаунт