Дързост и красота- 55 ..."Каквото има да става- ще става!"

• 35 205
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Нена, виж сега, въпроса с бащите на Брукините деца е много сложен, следват едни сложни математически изчисления, не става току така с една проста проницателност  Mr. Green Чакам Джинджи да каже до къде е стигнала със задачката, че нали тя се зае с нелеката мисия да ги брои   Mr. Green

Берина  Hug, страхотна идея за заглавие на сериала, пасва от където и да го погледнеш  Peace

# 706
  • somewhere near the sea
Момичетаа, без този няма да ги измислите

# 707
Значи да считаме, че си дългокоско като Рик така ли  Mr. Green
Ще видиш сама Heart Eyes

# 708
Ще видиш сама Heart Eyes

Само да не излезе,че е дългокоска  Mr. Green

# 709
Ще видиш сама Heart Eyes

Дет се вика: Око да види, ръка да пипне  Mr. Green Crazy Joy

# 710
Ще видиш сама Heart Eyes

Дет се вика: Око да види, ръка да пипне  Mr. Green Crazy Joy
Така ще стане Crazy

Абе тая Пам големо курве кво шъ кайш

# 711
Кажи само "Брук" и коментарите са излишни  Mr. Green Всички знаем на каква всепоглъщаща любов е способна  Mr. Green

Ъхъм  smile3502
Неуморна и всеотдайна труженичка на лИбовта, пионер в опрашването по роднинска линия ...на всякакви бурени.
Винаги на разположение и готова за оплождане , в резултат на което добила многобройно поколение .... и цял един шубрак от бащи  Mr. Green

Нена, виж сега, въпроса с бащите на Брукините деца е много сложен, следват едни сложни математически изчисления, не става току така с една проста проницателност  Mr. Green Чакам Джинджи да каже до къде е стигнала със задачката, че нали тя се зае с нелеката мисия да ги брои   Mr. Green

Зори - твърде гъст и оплетен е  шубрака бе, трудно се брои  ooooh!

# 712

То  от оплетените им роднински връзки ще да е, многото братя с различни бащи  Mr. Green Само Дикън е ясен, но той отдавна е отсвирен, нали не е Форестър или Мароне Mr. Green

# 713
Аууу,много ми станА(xa) КУРвите у филма Joy
Първо неориентираното курве мис Джука,после щерка й,която флиртува с двама наведнъж и не може да прецени кой аджеба харесва повече,сега пъ еднa курва още по-дърта и от Джуката,на име Пам,която си мечтае как прави френска любов на Ерик.Мисля си че Сестръ й знае това и нарочно я прати там да пази Ерик,щото знае че ще приеме каузата по лично hahaha
Този класически пример за завършена курва,а именно Джуката,не спря да се натиска на Ничо и да се лашка с Торн в същото време.Иначе забрави "голямата" си любов Рич бързо-бързо и не се сеща за него,ама как ще се сети,като е твърде заета да се натиска на този и онзи.
Сега пък Лудото Бабе ще се прицели в младия Рики,че да може така хубаво да й начеше крастата на "изтъкнатата" и "праведна" психиатърка.Аман от курви в тоя филм.

# 714

То  от оплетените им роднински връзки ще да е, многото братя с различни бащи  Mr. Green Само Дикън е ясен, но той отдавна е отсвирен, нали не е Форестър или Мароне Mr. Green

Еее, Дикън уж беше голяма любоФ, голямо нещо (щото ако не беше, тя не би причинила таквоз нещо на иначе обичаната си щерка  Crazy), пък сега даже и не го споменава, ей тъй за разнообразие, да чуе детето кой аджаба в действителност е баща му, нищо че неговата мамка го кара да вика на поредния чичко с който е "татко" Crazy

Така си е по дяволите  Crazy
Брукасита или Бриджит да се махат, че да станат по-малко  Crazy
По избор да не посочвам  Laughing

после щерка й,която флиртува с двама наведнъж и не може да прецени кой аджеба харесва повече

Ауу, колко е лошо една тинейджърка да излиза (без да прави нищо друго) с две момчета наведнъж, че да реши кой всъщност харесва  ooooh!
Трябваше веднага да скочи в леглото с първия, който й се изпречи пред хубавото личице  Crazy

Сега пък Лудото Бабе ще се прицели в младия Рики,че да може така хубаво да й начеше крастата на "изтъкнатата" и "праведна" психиатърка.Аман от курви в тоя филм.

Туй "лудото Бабе" по приляга на Джакита дето преследва млада мръвка или на Брукасита дето също не се посвени да сгащи на тясно в леглото си младия си зет  Crazy

# 715
Така си е по дяволите  Crazy
Брукасита или Бриджит да се махат, че да станат по-малко  Crazy
По избор да не посочвам  Laughing

Аз викам старшата уличница ... а именно бабалък Шавриния ... да си Оди  Mr. Green
Време е Ричко мамин златен да се влюби у нещо крехко и сочно, стига с таз тегава бабка се е занимавал  hahaha

# 716
Така си е по дяволите  Crazy
Брукасита или Бриджит да се махат, че да станат по-малко  Crazy
По избор да не посочвам  Laughing

Аз викам старшата уличница ... а именно бабалък Шавриния ... да си Оди  Mr. Green
Време е Ричко мамин златен да се влюби у нещо крехко и сочно, стига с таз тегава бабка се е занимавал  hahaha

Кат изтърва сочната Бриджитка, сега трябва да почака баа Брук да се заплоди с някоя от новите си стари лИбови, най-добре ще е да е от Ник щерката, тъкмо съвсем да се озелени шубрака  Mr. Green Друг вариант виждам, ако Хоуп евентуално вземе, че порасне и се залюби с тейко си  Joy

# 717
Вие се смеете,ама аз днес доста се позачудих като какви се падат един на друг Фийби и Рик...че нещо май свалка ли виждам?

Ей половин час ,докато реша ,че всъщност нямат кръвна връзка ...или имат?    newsm78
Вече трябва родословни дървета да правим,аз поне съвсем му изтървах края...

# 718
Вие се смеете,ама аз днес доста се позачудих като какви се падат един на друг Фийби и Рик...че нещо май свалка ли виждам?

Ей половин час ,докато реша ,че всъщност нямат кръвна връзка ...или имат?    newsm78
Вече трябва родословни дървета да правим,аз поне съвсем му изтървах края...

Единствената  връзка е, че майките им са спали с един и същи мъж,който сега е баща и на двамата може би  #Crazy, но кръвна връзка нямат  Mr. Green

# 719
  • В средата на времето

Ами нямат кръвна връзка Grinning Ридж не е син на Ерик...Рик е син на Ерик..Рик се пада чичо на Фийби, но не по кръвна линия, а по-скоро доведен чичо някакъв Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт