Детоксикацията на д-р Михайлов

• 244 026
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Аз все още държа фронта,дори не съм гладнa,но като се прибера след работа  newsm78
днес нямах сол,но утре сутрин ще си взема.
Преди време питах дали само на пълнолуние действа и най-накрая видях и това:
"Диетата трябва да се започне в момента, в който Луната навлезе в една от четирите си фази и да завърши след едно денонощие, но половин час по-късно. В този период трябва да се пият само прясно изцедени сокове от плодове и зеленчуци, чай с мед, минерална вода. Поемането на повече течности оказва многостранно и благотворно влияние върху тонуса, самочувствието и здравето ни: стимулира бъбречната дейност, изчиства организма и укрепва имунната система. Наред с това най-много до месец, може да се свалят от 1 до 3 килограма, без никакъв риск за здравето. " взето от http://www.bul-news.com/bg//2009-2
та ще спазвам и по един ден в седмицата спрямо другите фази и дано това лято нещата малко се променят  Sunglasses

# 226
Чета, че някои от вас пият кафе.
Позволено ли е по време на детоксикацията?

*Rozichka* , старият ми аватар беше като твоя и сега докато търсих отговор на публикацията си, доста се облещих кой е писал от моя профил. hahaha

# 227
  • Бургас
Мото, аз също ги смесвам. Мисълта ми е, че останах с впечатление, че се цедят лимони и грейпфрути (аз лимоните ги пропускам) и портокалите се цедят, докато цялото количество сок стане 2 литра.  newsm78 Отделно и 2 литра вода се пие.

Солта я изпих разредена с няколко капки от сока. Много добре мина така.

Да, кафе може да се пие. Лошото е, че аз без захар не мога да го лизна.   Sick

# 228
Уж първия ден бил най-труден, но на мен ми се струва, че на третия ще залитам ....  Все още не ми се хапва!
Предполагам, че ще ме налегне глада довечера! Особено като видя приятеля ми с чаша вино в ръка и като почна да правя вечерята най-вече!

Calathea,    hahaha

И на мен ми се е случвало Simple Smile

# 229
Калинка малинка, благодаря!
Рецептата за приготвянето на сока я имам от приятелка, която лично скоро посети д-р Михайлов, заради болното си детенце.
Написа ми я тя и ми я даде още преди да открия, че тук вече има такава тема.
Та правилно си разбрала, че сокът трябва да е 2л., но отделно той се разрежда с 1,5-2л. вода.
Или общото количество трябва да е около 4л.

И аз не мога да пия кафе без захар, че и без сметана даже, затова по-добре да го пропусна. Confused

# 230
Здравейте, момичета присъединявам се към вашата групичка. Току що изпих солта, надявам се да не е толкова фатално, че е по-късно, но бях навън досега и не посмях да рискувам. Да попитам за соковете, доколкото знам прясно изцедения сок е пълноценен до 30мин след изцеждането, в такъв случай не е ли по добре да се прави на порции непосредствено преди пиене, или?
Почвам от 67кг. пък да видим докъде ще го докарам. Дано не се гътна от глад и лакомия!

# 231
Да, кафе може да се пие. Лошото е, че аз без захар не мога да го лизна.   Sick

Е, аз го пия без захар, но си признавам, че си капнах малко мляко.

Здравейте момичета
 и аз да се отчета, изпих си солта (която не ми беше особен но гадна и преди съм пила страшно много горчеше, и горе-долу след 30 мин. действаше,а тази я изпих в 10 ч. и още не е подействала).Голямо борени с тези плодове.Първо докато ги обеля после да ги изцедя,та чак сега сядам да пия кафе и сок.

Пожелавам успешна детоксикация на всеки.

Лек ден .

Най-лесно е с цитруспреса - режеш на 2 и цедиш. Че то с беленето това ще правя целия ден...

# 232
  • Бургас
Да, кафе може да се пие. Лошото е, че аз без захар не мога да го лизна.   Sick
Е, аз го пия без захар, но си признавам, че си капнах малко мляко.

Не мога без кафе сутрин. Ниско ми е кръвното. Пия го със захар, но това да ми е прегрешението...  Embarassed

# 233
Вече адски ме боли глава.
Знам, че е от липсата на кафе.
И друг път ми се е налагало да го спирам по здравословни причини и два дни умирам от главобол.
Истински наркотик си е!

# 234
Ох и моето кафе стои неблизнато ще-едва 1 глъткаотпих, ама като съм свикнала пдсладено или с млекце Embarassed
А дали не може малко захаринче да се сложи, че така ме боли глава без кафе #Crazy
Аз да ви кажа не знам как ще изпия 4 литра сок. Едва съм на 700 гр от сутринта

# 235
Здравейте , на мен сокчето нещо не ми върви днес (боли ме стомаха) и наблягам на чай и вода  Peace  

Dream ,  може да сложиш мед на кафенцето  Wink

Относно това колко трябва да е сока копирам от пост на
д-р.Михайлов :  
Цитат
Половин час по-късно започва пиенето на сок от 2-3 лимона, 4-6 грейпфрута, 4-6 портокала - общо като сок да се получи 2 литра. Сокът се разрежда с 1,5-2 литра минерална вода.

Успех на всички  Hug  

# 236
Аз вместо да посваля грамчета - наддавам.
Така ми се е подуло коремчето - дойде ми цикъла като за капак.
Още по-голямо предизвикателство за волята ми - да не хапвам, колкото и да ми се хапва, най-вече шоколадче!

# 237
  • Sofia
Вече адски ме боли глава.
Знам, че е от липсата на кафе.
И друг път ми се е налагало да го спирам по здравословни причини и два дни умирам от главобол.
Истински наркотик си е!
кафето дори е препоръчително,защоте  е силен антидот на много токсини.

# 238
Сладуранки,
и аз съм с вас от сутринта.  Hug
Чувствам се добре и съм свежарка, само малко ми позамръзват ръцете и краката, но не съм изненадана - и предишния път беше така.
За капак през деня явно ни намаляват парното  #Cussing out и в резултат "димящата вода" ми е много вървежна - нея си топля ръцете.  Laughing

Сега отивам още плодове да си изстискам, че сутринта не направих цялата доза наведнъж.

Успех на всички с детоксикацията и пишете как сте.  Hug

# 239
  • в Tara
и аз съм на детокс тия дни
само дето на аптеката не бяха чували за анг сол и поръчката ми ще пристигне по-късно, почвам от утре с нея.
засега съм на кафе (пия го без захар по принцип) и 2л цитрусов сок като съм наблегнала на грейпфрута, знам че е хубав за диета, целулит.
в момента си запарвам горски чай, ммм как ухае Heart Eyes

при мен винаги 2 ден е по-труден от първия Confused

Общи условия

Активация на акаунт