Детоксикацията на д-р Михайлов

• 244 003
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • Има много детски смях.
И аз при вас.
Вчера изчетох цялата тема и се навих да се пробвам.
Основно- за прочистване, пък ако има и някой друг страничен положителен ефект- още по- добре.
Ще карам на грейпфрути и яйца.
Та в този ред на мисли, искам да питам- важно ли е да се приема съответното нещо за ядене точно през час? Или може да се правят по- дълги интервали. И ако да, то на следващото ядене- пак само грейпфрукт/ яйце, т.е.- по едно "нещо". Редуваме ги, като интервалите на прием не трябва да са по- къси от един час? И още нещо- чаша бяло вино как се вписва в детокса?

# 541
Искам да попитам анг.сол има ли заместител?

# 542
Потготвям се за идните три дни.... повече психически Laughing Не мога да гладувам, а и това мое ниско кръвно ме притеснява, както и анемията. Някой може ли да каже има ли тези проблеми и как се отразяват при гладуването!?  Praynig
Разбрах, че чаят мате повишава кръвното, дали е достатъчно и какво друго да правя?

# 543
Хайде и аз съм тук.
Благодаря на авторката за темата!  bouquet
Изкарвала съм повече дни на плодове и чай и мисля, че ще издържа и на тази диета.
Жалко, че дните се падат да са почивни, когато вкъщи има повече храна.
Получавам и главоболие...

Английската сол, предполагам, че се продава в аптеките???

# 544
  • в Tara
защо Ели, не можеш да намериш ли?

# 545
  • София
И аз пак съм тук! Настройвам се психически за новия глад. Кофти е, че се пада събота и неделя, в офиса  се справям доста по-лесно. Успех и в петък съм на линия!

# 546
  • На острова
А при мен е още по-кофти, че в неделя ни поканиха на погача (мммм, а те винаги са толкова вкусни)..
Казаха, че освен фреш от шоколад и сладки друго не могат да ми предложат  Mr. Green

Аз обаче съм си доказвала, че съм адски упорита (по време на коледните пости нищо не може да ме изкуши), та или няма да ида, или ще ида и ще стискам зъби (уста, език, очи..)  Laughing

Хайде до петък!

# 547
данина повече чай с мед решава проблема с ниското кръвно, а за анемията по малко сок от цвекло мисля, че ще ти е полезен.   Peace

# 548
данина повече чай с мед решава проблема с ниското кръвно, а за анемията по малко сок от цвекло мисля, че ще ти е полезен.   Peace
митковатамайка, благодаря за отговора. Идеята аз цвеклото не е лоша, все пак ще го приемам във вид на сок... Thinking Ще пробвам пък ако не отслабна, поне ще се почувствам по-лека  Laughing............ Дано издържа.....................  Praynig

# 549
защо Ели, не можеш да намериш ли?
тц...гледат ме като извънземно по аптеките  Outta Joint
Но прочетох че в ДМ се продавала някаква горе долу подобна сол - надявам се де ...защото пишело че е за детоксикация и изчистване на организма, само ме притеснява защото тук четох че се къпят в нея, и не знам дали ще става за пиене  Tired...

# 550
Момичета, в аптеката ми препоръчаха това, вместо английска сол:
http://www.mirtamedicus.com/index.php?frame=pr_cont&pr=11

Ама нещо ми е съмнително. Дали има същият ефект?
Може ли да се включи някоя по-запозната дама?

# 551
  • в Tara
Eli, същата работа тук. понеже мъж ми ходИ да я поръчва направо му заявили, че такова нещо няма, следващия моля.
добре че ми звънна по телефона да ме информира и аз като се разкряках Laughing казах на момченцето в бяло, фармацефта де, да ми направи поръчка за магнезиев сулфат. тогава му светна.
тук го знаят така или сол на епсън Rolling Eyes

# 552
  • под дъгата
Момичета,д-р Михайлов даваше заместители на ансола,бях ги изровила и на предния детокс ги писах някъде в темата-не помня кой не можеше да приема ансола.Погледнете назад,по-късно ще се поровя и аз.Мисля следващата тема за детоксикация да я пусна аз,като идеята ми е да обновя темата с повече инфо и линкове към форума на "часът на мама" за съветите на доктора.Притесняваше ме посочването на линкове,но питах администраторите и разрешиха(само да не прекалявам).Та ако някой иска да се включи и помага за събирането на инфо ще се радвам да го направим заедно.И изобщо,който има информация да я сподели.Поемам инициатива,надявам се нямате нищо против Peace

# 553
В петък съм с вас,момичета!Утре ще си купя английската сол и плодове и в петък съм на детокс  bowuu

# 554
  • под дъгата
Вижте какво открих по темата за заместител на ансола за тези,които не могат да я пият(мама-мия май ти имаше такъв проблем).На въпрос може ли да се прави детокс с манитол д-р Михайлов отговаря: Манитолът е вид захар като глюкозата, която не се резорбира в червата и изтегля течности към тях. Абсолютно същият принцип както е при английската сол. Друг аналог е лактулозата. Има я в сиропни форми за бебета. Та това са заменителни варианти на английската сол. Ако ви е чак толкова гадно, може да използвате лактулоза или манитол.
Етооо-заместители на ансола Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт