Детоксикацията на д-р Михайлов

• 243 996
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Пинки, аз намерих ето такава На нея си пише, че е за запек. В нета видях и на капсули, видях и за вани. Не съм сигурна дали имат разлика в състава, защото все си е магнезиум сулфеит,  но ти гледай да пише за CONSTIPATION, а не за BATH .
Цитирам се от януарския детокс, за тези които не могат да намерят английска сол.  Успех на всички.
Чувствах се, а и изглеждах много добре  Embarassed. Толкова течности и витамини не бях поемала  Simple Smile. Сега пак се каня, настройвам се психически. 

# 556
  • под дъгата
vinagi - аз съм се настроилиа вече,само към ансола нямам насторйки Angry ,ама...ще се пие,няма начин!

# 557
Вижте какво открих по темата за заместител на ансола за тези,които не могат да я пият(мама-мия май ти имаше такъв проблем).На въпрос може ли да се прави детокс с манитол д-р Михайлов отговаря: Манитолът е вид захар като глюкозата, която не се резорбира в червата и изтегля течности към тях. Абсолютно същият принцип както е при английската сол. Друг аналог е лактулозата. Има я в сиропни форми за бебета. Та това са заменителни варианти на английската сол. Ако ви е чак толкова гадно, може да използвате лактулоза или манитол.
Етооо-заместители на ансола Simple Smile
сега ще проверя дали ще ги намеря по нашия край

Иначе намерих аз че анг. сол е магнезиев сулфат, или Епсом, ама нито едното нито другото не се продава по аптеките у нас, намерих инфо че преди доста години са продавали магнезиев сулфат свободно, но нещо решили че не е толкова безопасно и сега уж само по болничните аптеки май имало, ама такава ми е много далече, и на интернет намерих един сайт който продават, но до утре няма да дойде.
Има магнезива сол която се продава по градинарските магазини, но ме е страх такова да си купя...като формула го пишат същото иначе...
Както и да е, днес ще видя в ДМ за тяхната сол дето е за детох и ще потърся сега лактулоза или манитол дали има...

# 558

мацки
лакталуза и дуфлак са  едно и също  Wink
и в двата сиропа съдържанието е на 100гр сироп - 66,7 грама лакталуза
така че няма да ползвам сол, само ако може да ми кажете колко грама от тези сиропи се пие и кога -само сутрин ли?

от манитол се отказвам
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D1%82
прочетох в един местен форум че е опасен за алергици

# 559
Замислям се да не се ли включа и аз в този детокс.Обаче не мога в момента да изляза и да си купя солта или сиропчето.Имам едни хапове - Бизалакс - пих ги след рабдането, че имах проблем с 00.Дали ще може с тях или да намеря време да сляьза към центъра да си купя солта?
Ето какво съдържа :"Bisacodyl 5 mgПомощни вещества: лактоза монохидрат, пшенично нишесте, безводен колоидален силиций, талк, магнезиев стеарат, желатин.Филмово покритие; метакрилова киселина- метил метакрилат кополимер (1:1), макрогол 6000, макрогол 400, рициново масло, полисорбат 80, титаниев диоксид, талк, оцветител Е 104."

# 560
  • Има много детски смях.
Заредих се с грейпфрути, купих и англ. сол.
Готова съм.  Mr. Green

# 561
и аз съм на линия утре  Party

# 562
Да попитам пак по-вещите в нещата. Какъв чай мате купувате? Аз намерих само този на Био програма - на филтърчета... От Пловдив съм...

# 563
  • София
Без английска сол не може ли?
че аз и без нея съм все в тоалетната  Rolling Eyes

# 564
  • София
Здравейте и от мен. Преди почвече от година започнах с детоксите, лятото го пропуснах (няма нет-няма детокс  Embarassed), от есента пак съм на линия - общо 7 имам зад гърба си.
По пълнолуние обикновено се намърдвам в Детокс-темата от другия форум, че ми действа мотивиращо Hug

Утре на линия, колежката също ще опита.

ivka76, с толкова много течности и без това ще си си все в тоалетната, не се "лишавай" от солта. Целта й е да извлече токсините към червата, за да се отмият.

# 565
  • в Tara
момичета, казвайте колко кг махате с тези детокси
ara75, казваш че имаш 7 правени, сподели Laughing в останалото време, когато не си на детокс диетуваш ли или не се лишаваш от храна...
аз си признавам, че го правя за сваляне на килограми, не толкова за изчистване Embarassed

# 566
И аз се надявам да сваля 2-3 кг,че имам бая за сваляне  Simple Smile
Заредих се с плодове и английска сол  Flutter

# 567
  • София
Да, ама утре съм и на работа, не мога само в 00 да си седя.
Може би ще я взема тази сол в събота/неделя  newsm78

# 568
Здравейте и от мен Simple Smile
И аз смятам да направя първия детокс в живота ми, само мъжът ми да не забрави да ми купи англ. сол. Имам голямо желание, само се притеснявам дали ще успея да издържа на такъв глад. Напоследък нещо пак съм започнала яката да тъпча... Надявам се да си поизчистя организма и в същото време да сваля някое друго килце Simple Smile
 Пожелавам успех на всички   bouquet
Утре ще пиша пак ако успея да започна Simple Smile

# 569
 Laughing, plam_, и аз току що поръчах на моя да ми вземе английска сол, та и аз ако удържа на глада ще се детоксикирам.
Момичета, моля да споделете какво, по-точно колко силно, е действието на английската сол, че все пак ще трябва утре към обяд да изляза, да не се чудя къде да търся тоалетна Embarassed Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт