Отговори
# 315
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!
Желая ви,толкова късмет, колкото не можете да понесете, толкова щастие, колкото не сте предполагали, че може да имате, толкова здраве, колкото не сте очаквали и толкова поводи за усмивки, че да хванете мускулна треска на лицата!

# 316
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!

Ние бяхме в къщи с едно приятелско семейство. Децата бяха адски послушни, дори заспаха в 22.00 по едно и също време в една стая. Събудиха се от гърмежите, но пак заспаха, а ние откарахме до 4.00  Tired

# 317
Честита Нова Година!
Бъдете здрави, весели и изпълнени с любов!
Ние бяхме у дома с още 10-ина приятели. Изкарахме супер.

# 318
  • София
Честита да е новата година и от нас! Пожелавам повече усмивки и положителни емоции и по-малко стрес и умора.

# 319
  • София
Честита да е Новата година и от нас!
Прекарахме много приятно, а пък Маги е била много послушна:) Майка ми дотолкова събра кураж след тази вечер, че иска да я вземе на Петрич за два-три дни! Но аз още не съм готова за раздяла, по-голяма от няколко часа, така че най-рано след няколко месеца Wink

# 320
Ч.Н.Г.
Желая на всички ни една по-добра година. И по-здрава.
На бремелинките ни - леко раждане и здрави бебчета Heart Eyes

Ние изкарахме горе долу. Горе, защото компанията ни беше готина, но долу, защото тази година от ресторанта се поизложиха, диджея беше гола вода и за малко да му напукам очилцата Mr. Green
Обаче като се прибрахме у дома с моя мъж си пуснахме музика и откарахме 1 час в щури танци само двамата newsm35 newsm35 Легнахме си в 5.
Анна беше при баба ми, Пепи не пожела да дойде с нас и отпадна в последния момент, остана при братовчедите си.

Катче, ти я пусни сега, да не вземе да забрави баба си, а на пролет - пак Simple Smile

# 321
Ето и нашите снимки с тутуто  Grinning
Бухти  bouquet
http://www.facebook.com/album.php?aid=20511&id=1637162894&l=b7a9d5327e

# 322
Много красиви момиченца имате всички.Няма да спра да им се радвам от сърце.
Дядо Коледа ни донесе кола която е пълна с фигурки.Целта на играта е да откриеш всяка фигурка от къде да я пуснеш вътре.Само ,че Криско отваря багажника и всички фигурки от там пуска и като свърши затваря капачето и си пляска и вика ,,бавооо,,Някой купувал ли е нещо подобно и дали бебето използва играта по предназначение?

# 323
Честита нова година и от нас!!! Желая на всички -  здрави дечица, по-малко стрес и повече положителни емоции  Heart Eyes
Дочкова малката е бонбон  Hug
малкия е на бабиндом за днес и утре и аз съм  Party
ние бяхме у наште в новогодишната вечер, малкия заспа в 10 обаче като почнаха гърмежите и се събуди и после откарал до 2 в игра, но после спал до сутринта...
като говорим за играчки, малкия получи много музикални играчки и аз вече имам алергия към тях  Crazy надува ми се главата ужасни са...затова мисля някои да ги пусна в продавалника и да му вземем нещо по-смислено... Rolling Eyes

# 324
  • София
Честита Нова Година и от мен, момичета Hug Здраве, здраве и пак здраве ви пожелавам - на вас, на семействата ви и на всички които обичаме Hug

Ние също изкарахме много хубаво. В "Под липите" бяхме, представиха се невероятно и като обстановка, и като меню, и като музика, въобще всичко беше шест! Тъпото беше, че ми дойде лелята предния ден и не можах да се натанцувам като хората/ а съм се разподскачала, а съм протекла зловещо Twisted Evil/, но затова пък се наядох като за последно Joy
Децата са били най-послушните на света, одрямали се в 9-10 и двамата, и никой не се събудил от пукотевицата в 12!

# 325
Хахаха, Белинда, цъфнах и аз предния ден, но това не ми попречи Twisted Evil Не се дадох така да се каже.

Днес се разбих от чистене, на новата къща сме и цял ден бърша и чистя като луда. Сега си намазах ръцете с дебел слой крем и реанимирам. Стиснете по един палец да се нанесем тази година Praynig

# 326
  • София
Дуци, щом днес си чистила, ще се местите  Peace
Както ти върви днешния ден, така ще е цяла година ....демек там ще си  Wink

П.п. Ние с Любо се съдрахме да се караме.....ако е така цяла година, няма да я бъде нашата Crossing Arms

# 327
А, ние също се хванахме за гушите, то е неминуемо Mr. Green Свиркай си.
Абе, Кети, твоя и моя като по калъп са правени ще им се не знае fight
 Mr. Green

# 328
тия дни кавгите са неминуеми навсякъде. 4 дни почивни, заедно, вкъщи - неизбежно е.
Като правите меденки, колко гъсто ви става тестото? Не ще да стои на топчета, ами се разлива до сливане в общ слой на дъното на тавата. Спазила съм рецептата дословно, но резултата е този.
За нова година си бяхме вкъщи, вчера ходихме на гости и държахме всичките дечурлига будни до 12,30 Crazy
Днес видяхме катеричка в бившата зоологическа градина- настоява да се похвалим Иванчо.
И да се похваля и аз - днес дотук съм изпушила 2 цигари и не ми се пуши особено bowuu

# 329
  • София
Извинете ме за въпроса, на който се стори досадно, да не ми отговаря.   Embarassed

Лутах се пак из сайта за детските градини. Преподреждах си класиранията и т.н. Не мога и не мога да разбера обаче ще има ли голямо класиране сега за новата година или всичко си е като преди - всяка събота някакво класиране излиза, ама все никой не е приет... На бутона "свободни места" за целия район Подуяне ми дава 1 св.място. Обърках се тотално  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт