Отговори
# 555
  • Варна
Здравейте момичета,
ние с нашата Вики количка не ползваме отдавна, поне от края на септември. Сега, когато ходим на късички разходки из квартала сме пеша. Е понякога се носим, но няма как.
Пуканки и аз не съм давала. Страх ме е да не се задави, че на мен ми пресядат понякога. От другите занимавки давам само солети и бисквити. Другите неща много солени ми се струват.
Мамо Иви, кураж, всичко ще се нареди.  Hug
За Вики какво да ви кажа. В момента е с хрема и не спим много, но и това ще мине. Голяма любов с баща си върти. Постоянно ходи да го целува и прегръща. Laughing Следващият път като тръгне не знам просто какво ще я лъжем.
Хайде лека от нас. И да знаете,че Ви държа под око, нищо че не пиша много Wink

# 556
Мая, представям си го Мати как друса ръченица Laughing
Амес, гуш от мен Hug

# 557
Здравейте, момичета!
Не ми се пишеше напоследък и затова липсвах. Боян беше хремав, не спахме дълго време... по празниците стояхме удома, после ходихме в пловдив при едни приятели... карахме се всички дружно и поотделно, дотам, че дори Сами за всяки проблем отсича: "Така е, като сме много хора..."  Shocked

Продължавам да кърмя и нямам намерение да отбивам. На моменти ужасно ми тежи, но това не ми променя решението.
Не мисля за ясли, тъй като няма да давам Боян, понеже дори и да се "върна" на старата си работа, т.е., да си намеря преводи, все ще съм удома. Работата е там, че от началото на февруари почвам държавния стаж и ще съм 2 месеца на работа, както си трябва.

Много ми хареса обяснението на Джоли за връщането на старото й "аз". Покрай новогодишните равносметки и решения, се замислих как съм се променила след второто дете, кое ми влияе положително и кое не. Работата е там, че с раждането на Сами още, загърбих страни от едно "аз", което харесвах и което работеше много успешно за мене. Явно с приближаването на трийсетте сглобявам от различните парчета "аз" една завършена идентичност, от която да бъда доволна... Може и да ви е трудно да ме разберете... През последните десет години бях твърде заета да се уча как да гледам деца, да въртя семейство и да оцелявам, та се променях междудругото. Единственото лично може, беше ученето. Сега като приключих  с него, имам време да се огледам критично. Съзрявам ли или ме завърта кризата на средната възраст? Laughing

Шада, може би знаеш сайта на Наталина с разни рецепти. От Коледа насам пробвам различни неща, които е описала. Ами... слагам кафява захар вместо бяла, брашното деля 40 на 60  типово-бяло, когато сладкишите са с плодове намялам захарта с 50 грама, заместих галетата с царевичен грис... и пак стават ужасно вкусни, бухнали и прекрасни нещица. Тъй че, давай смело!

# 558
Донка, аз пък си мислех, че пак стягаш багажа за някъде и затова не ти остава време за форума.

Амес  Hug

Маймунка, Маякуб, благодаря, че споделихте за диетите  Simple Smile

Почнахме да приспиваме Катето при нас и да я местим в кошарката, като заспи, но това се оказа грешка. Защото като усети, че ни няма, почва да ни търси и да плаче.

Заради зъбките или друго, но хич няма апетит. Направо ме изкарва от равновесие, като постоянно отказва дори да опита какво й предлагам за ядене. Нямате си на идея как ви завиждам за всеядните деца.

# 559
 За много години и от нас  Hug

Продължавам да кърмя и нямам намерение да отбивам. На моменти ужасно ми тежи, но това не ми променя решението.

Много точно описание на това и аз как се чуствам  Peace

Иначе ние сме добре, нищо интересно не се случва около нас. Освен може би, че приятеля ми няма да може да иде на мисия и ни предстои ипотечен кредит за да си купим жилище  Tired Хич не ни се искаше да изплащаме заем, но няма начин ....Заради това ще се наложи и на работа да се върна...

Мая , би ли споделила как стоят нещата с яслата и връщането на работа. Благодаря   bouquet

Амес, Иви   Hug

# 560
Доне, знам го сайта  Grinning Наталина е уникална   chef Иначе и аз като теб смесвам брашната или въобще не слагам бяло. За захарта вече писах. Вчера правих козунак с пълнозърнесто брашно и кафява захар. Става, но не е като този който съм свикнала да ям  Rolling Eyes Затова реших да си го направя както винаги - нездравословен и вкусен, веднъж е Великден  Laughing

Амес  Hug

Гнидка, не се тормози  Hug Ето и Бобо, въпреки че е от ящните, когато му никне зъбче отказва да яде. В такива моменти го оставям и не го гоня с лъжицата, като огладнее сам идва и седи мирен  hahaha

# 561
Shada, откъде си купувате пълнозърнесто брашно, че нали и аз ще си купувам машина за хляб, се чудя за брашното?
За кърменето - на мен не ми тежи. И понеже сега си мисля как ще стане най безболезнено за Марти отбиването, четох на Хедра една статия- за естественото отбиване, и май клоня на там. Сетих се и Бухти веднъж като я питах докога ще кърми, тя каза- ами докогато иска- и толкова естествено и правилно ми прозвуча, явно затова съм го запомнила.

# 562
В такива моменти го оставям и не го гоня с лъжицата, като огладнее сам идва и седи мирен  hahaha
при нас няма такъв филм, въобще не мога да разбера кога е гладен...
днес му се скарах  Embarassed милия толкова рева и сега съм гузна, че чак ми се реве  Cry вече няма да правя така ... Embarassed
Симпатюхче ми нещата стоят така: когато детето тръгне на ясла, трябва да си спреш майчинството и да си пуснеш платена отпуска, щото нали има период на адаптация, иначе ако не си пуснеш платена оставаш без майчинство...поне така е според закона, сега кой какво прави си е негова работа, аз понеже съм на държавна работа трябва да спазвам закона...и така, доста четох тук из форума, но не ми стана ясно, та затова питах счетоводител...

# 563
Доне, каква средна възраст бе, душко? Shocked Аз какво да кажа, да легна и да мра ли? Laughing 30 - това е насред средата на младите години, хойкане, едно-друго... Криза е всяка кръгла годишнина, усещането за ново десетилетие и съзнанието за невъзвратимост Confused
И от позицията на 40-те - важното е на края да стигнеш до самоусещането, че каквато и да си, си такава, каквато си, да се приемаш, да се харесваш и да не ти пука от мнението на тоя-оня.
Мамо иви, така ли е, както говорихме /от чист професионален интерес/ Embarassed

# 564
  • София
Дони, разбирам те, макар че при мен например нещата съвсем различно се наредиха. Важното е човек да открие какво иска в живота, да уважава себе си (и другите, разбира се) и да постига целите си Simple Smile Бобо много пораснал и ми беше много сладък - седи, седи, гледа ме изпитателно и по някое време ми отпра една усмивка  Laughing  Heart Eyes

Аз навърших 30 година есента и се чувствам страхотно. Даже май на 29 много-много не се кефех на възрастта, но на 30 се усещам чудесно в кожата си  Mr. Green

Шада, от 2 седмици насам се мажа със Содермикс и виждам подобрение  Shocked Купих го за 18 лева и 20-30 стотинки. Дано след месец-два се похваля с по-сериозен напредък. Благодаря, че сподели!

Танита, пълнозърнесто брашно намирам в магазина на Фантастико в Скай сити. В близките малки магазинчета не съм намирала. Може и в Пикадили да има, мисля, че са добре заредена верига, а нали са варненска  Peace

Количка ползвам редовно, понеже иначе ще съм "вързана" само в околностите и то на бавен ход. Нямам сили да нося Дари продължително време.
За храненето - ящна ми е, противно на мита, че кърмените бебета са по-скоро злояди  Mr. Green Особеното при нас е, че не давам месо, случва се понякога да дам малко сладки храни (но не чак шоколад), в това, което готвя аз, слагам много малко сол, така че и за сол не се притеснявам.

Амес  spoko Така или иначе моментът на отбиването идва все някога. Дано сте уцелили подходящо време, дано и нощният ви сън стане по-стабилен!

Крис, дано повече време сте заедно! Много разбират вече нашите дребосъчета  Heart Eyes

Джоли, забравих да ти кажа: Ния много е пораснала. През ноември Дари определено стърчеше доста над нея, а и очевидно с няколко кг почти по-тежка беше. Сега гледам, че Ния е почти колкото нея на ръст, а и бузки е напълнила, изобщо пораснала е  Heart Eyes След още месец-два Дарина ще я гледа отдолу-нагоре  hahaha

# 565
Ра,точно това е  Peace благодаря още  веднъж за бързия и компетентен отговор   bouquet Два вида хапчета има изписани и постепенно увеличава дозата.

При нас гадостите продължат,днес на Краси дядо му почина  Tired Не предполагах колко силен може да е човек,за да понася трудностите в живота !

В момента кърменето ми е като мехлем за душата,носи ми страхотно успокоение.

Донче,каква средна възраст  newsm78 още сме готини наборе!Нали и третите деца заедно щяхме да ги плануваме  Mr. Green

# 566
Честит рожден ден, Белинда!
Бъди жива и здрава!
И си направи профил във Фейсбук Mr. Green

# 567
  • София
Честит рожден ден, Белинда! Желая ти една Яна скоро, приятно е да те буди сутрин.  Hug

И си направи профил във Фейсбук Mr. Green 
    Joy Joy Joy

# 568
Честит рожден ден, Белинда!  bouquet

# 569
  • София
Честит рожден ден, Белинда !   bouquet Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана !

Общи условия

Активация на акаунт