ДА ВЪРНЕШ ВРЕМЕТО НАЗАД (Annem) - тема 2

• 47 886
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
pavlinaio, бях написала нещо, но го изтрих, защото този момент наистина бях заета с друго/ето затова ми липсват разказчетата на РИНКА/, но след като прочетох долунаписаното, единственото, което мога да кажа, че ГОНДЖА не е някакво си недорасло дете, че да и се обяснява по този начин, тя си е зрял човек. И когато си на годините на Зейнеп, ни постъпваш с детето си като към бебе, което не може да разсъждава. Извинявай  Hug

# 451
Какво общо има моя брак? Защо винаги започваме на лична
основа да се разправяме? Аз харесвам просто такива жени.
Самостоятелни, успели ,с голямо самочувствие. Защо веднага
трябва да ме оборвате? Защо не си казвате вашето мнение?
Не харесвам прекалено добричките. Това е.

# 452
Да си спомним, че веднъж Зейнеп каза: Знам, че Муса се бори със Айше за правото да се вижда със Гонджа.
За това писах. Зейнеп не трябваше въобще да говори за неговото семейство.Малко клюкарско идва.
Айше на кой се оплаква?

Малее тука станахме  smile3504 smile3504

# 453
  • Атлантис, Галактика Пегас
Мога да кажа без лични основи... Егоистични посъпки на подобни жени развалят бракове!  Mr. Green

# 454
dunavska baba,но това е самата истина. Муса просто се плашеше да не
нарани дъщеря си .Зейнеп трябваше да й го каже.

# 455
Ами живот и здраве, ще се видиш и Зейнеп колко е добричка и смирена, или развихрена както ги харесваш,  боже що ли се връзвам на такива, я по добре да съм добричка, на мене пък такива ми харесват. Stop

# 456
Kordelia, но тя не разваля ничий брак,тя се опитва да пази своя.

# 457
Продължавам: защото една Майка мисли за детето си..   Peace За доброто му колко и да не му се вярва...
В момнета водя подобен спор в дома си.  Joy
А Айше ако искаше мир и спокойствие щеще да спечели Гонджа, дори да ви се стори невероятно, спомнете си филма с ДЖ. Робъртс и С. Уиър.  Peace

# 458
dunavska baba,но това е самата истина. Муса просто се плашеше да не
нарани дъщеря си .Зейнеп трябваше да й го каже.

Какво да й каже??? Че баща й е инфантилен страхливец??? newsm78

# 459
Ами живот и здраве, ще се видиш и Зейнеп колко е добричка и смирена, или развихрена както ги харесваш,  боже що ли се връзвам на такива, я по добре да съм добричка, на мене пък такива ми харесват. Stop
??? какво исаше да кажеш??? Не разбарх!

# 460
Kordelia, но тя не разваля ничий брак,тя се опитва да пази своя.
тази пародия брак ли я наричаш? newsm78

# 461
Откъде да знае Зейнеп, че Муса не е казал за да не нарани дъщеря си? Ако поне на нея беше казал тогава да. Но за Зейнеп удара беше още по-голям- нали от няколко серии всички я убеждават, че Муса има чувства към нея, че я обича...

# 462
Откъде да знае Зейнеп, че Муса не е казал за да не нарани дъщеря си? Ако поне на нея беше казал тогава да. Но за Зейнеп удара беше още по-голям- нали от няколко серии всички я убеждават, че Муса има чувства към нея, че я обича...
съгласна...  Peace Освен останалото има още огънче! Обаче ако съм Зейнеб след това затръшвам всички врати!!! Mr. Green

# 463
Е ,да де, ама нали се сгоди за Али? Кога е истинска?
Рина, дори да не знае защо го е скрил,за да успокои дъщеря си
така трябваше да каже,според мен.
Kordelia ,моите деца са по-големи.Минала съм по този път с обясненията.

# 464

Айше на кой се оплаква?

Айше се оплаква на Ибраим. Тя ли не знае що за стока е девер и, че го търси за посредник. Щом е толкова самоуверена жена  да беше застанала пред Муса и да му каже, че нищо не е знаела и не е могла да спре предаването. Щом се чувства невинна да не се криеше, да вдигнеше тлефона и да му кажеше: Да се видим, да ти разкажа как стана, пък ти ако искаш ми вярвай, ако щеш - недей.
Така може и да спаси "брака" си.

Общи условия

Активация на акаунт