ДА ВЪРНЕШ ВРЕМЕТО НАЗАД (Annem) - тема 2

• 47 887
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Атлантис, Галактика Пегас
Идване на Айше при Зейнеб е достойна за похвала постъпка. А поведението на Зейнеб е още по похвално.
Само че това "измамена и изоставена" някак ми се струва не така. Мисля че си е тръгнала след изневяра му без да го изслуша, така ли беше???  newsm78

# 631
Муса призна пред Гонджа грешката си- не споделих с теб. Сърцето ми, което  е било кухо толкова години  сбърка.

Права е Зейнеп - само от Айше зависеше да живее с Муса

# 632
Муса призна пред Гонджа грешката си- не споделих с теб. Сърцето ми, което  е било кухо толкова години  сбърка.

И от Муса все пак също! Peace

# 633
Айде сега - по телевизията дават как Муса прегръща Зейнеп. Във вестника пък как Айше се среща с Огур.
Тотална медийна измама Страшна манипулация на общественото мнение и кой е на прицел - Муса и Айше.

# 634
И понеже Муса се прави на невинна девица и магаре няма и да си поговорят...  Wink

# 635

И от Муса все пак също! Peace

Да, но като знаем характера на Муса, ако Айше се държеше човешки с Гонджа и майка му щяха да си живеят заедно. Дори и да обича Зейнеп. Поне известно време щяха да са още заедно. Муса е прекалено зависим от общественото си положение

# 636
А Айше какво прави излива си душата пред Огур.  ooooh!

# 637
Ние не можем да сме заедно- аз навредих на Муса, и на мен връзката ми навреди. И за двамата е по-добре да приключи.
Виж как се доверява Айше на Огур!Пък били и съседи с шефа!

# 638
Бре, как хубаво пее Зейнеп! В тоя ресторант дали ще им стигнат парите от печалбата от тотото, не знам. Али май ще доплаща. Пък Мехмет да се обадел на шурея ,че му се пиело още!

# 639
Любовта на младите била виртуална - търсели следи от нея в чата- Али пак иронизира сина си и Гонджа заради интернет.

# 640
Али не пи ли на вечеря???  newsm78 Да после да кара колата.
Страно ми е петица от тото да е толкова малка че да не може да плати вечерята.

# 641
Появи се и любовницата на Муса- всички злини накуп

# 642
Появи се и любовницата на Муса- всички злини накуп
поне е сигурна че детето не е от него  Mr. Green hahaha Joy

# 643
Много е тъпо да не иска да говори с Айше...  Crossing Arms Thinking Naughty Да се крие зад заседания и прочее.  Outta Joint Naughty Thinking ooooh!

# 644
Мамо, баща ми се разведе. Ако сега ти каже....
Стига, Гонджа, като баща си си-бързо забравяш и лесно прощаваш.

Да, тъпо е да не говори с Айше - пък уж лесно прощавал....

Общи условия

Активация на акаунт