Колко Ви е сметката за ток на месец?

• 1 131 687
  • 13 566
  •   1
Отговори
# 13 320
Дали ще сте на работа или не, пак консумирате за готвене, пране, къпане. Няма голямо значение дали ще включите вечер накуп каквото ползвате или ще е "разхвърляно" през деня.

# 13 321
Е, не е съвсем така. Котлоните се включват по-често, компютър, телевизор работят по цял ден. Освен това човек се развреднява, почва да прави по домакинството неща, които иначе не се и сеща Simple Smile

# 13 322
  • При децата ми
165 лв. е последната сметка.

# 13 323
Е, не е съвсем така. Котлоните се включват по-често, компютър, телевизор работят по цял ден. Освен това човек се развреднява, почва да прави по домакинството неща, които иначе не се и сеща Simple Smile
Явно в мен е грешката. Работя от вкъщи, но нямам навика да включвам нещата просто така.
За домакинството - да, пускам пералнята, но дали ще я пусна през деня или както преди след работа, около 19 ч., все същите киловати харчи. А и големите консуматори са бойлер и уреди за вечеря, дали ще се сготви в 15 ч. или в 19, сметката е същата.

И да има някаква минимална разлика, едва ли е чак толкова голяма, освен за хора с много гълтащи ток разходи Simple Smile

# 13 324
  • Варна
Явно в мен е грешката. Работя от вкъщи, но нямам навика да включвам нещата просто така.
За домакинството - да, пускам пералнята, но дали ще я пусна през деня или както преди след работа, около 19 ч., все същите киловати харчи. А и големите консуматори са бойлер и уреди за вечеря, дали ще се сготви в 15 ч. или в 19, сметката е същата.

И да има някаква минимална разлика, едва ли е чак толкова голяма, освен за хора с много гълтащи ток разходи Simple Smile

Може да ти прищрака да правиш торта например ако имаш повече свободно време и си си в къщи Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 14:07 от Глухарче

# 13 325
О, повярвай ми, нищо свързано с готвене, няма дори малка вероятност да ми прищрака Grin

По принцип сте прави, но според мен при тока човек трябва да сметне какво харчи, а не какво не харчи.
Ако вечер и в почивните дни наваксват с уредите, киловатите са факт.

# 13 326
Лятото плащам между 30 и 40 лева.

# 13 327
  • на последния етаж
17.06-17.07.2018 - 25.15 лв.

# 13 328
60 лева

# 13 329
27 толкова ниска сметка не съм имала от много време. На Тец сме.

# 13 330
  • София
Трите летни месеца дотук е по 73. Толкова беше и миналата година.

# 13 331
От климатик ли ви идват толкова високи сметките? Аз нямам климатик и за последния месец сметката ми е близо 8 лв.

# 13 332
  • София
От климатик ли ви идват толкова високи сметките? Аз нямам климатик и за последния месец сметката ми е близо 8 лв.

Ако не ползваш бойлер, не готвиш и почти не живееш в дома си, би могъл да имаш такава сметка.

# 13 333

Ако не ползваш бойлер, не готвиш и почти не живееш в дома си, би могъл да имаш такава сметка.

Да, прав/а си, че рядко готвя, но иначе си живея там. Не ползвам бойлер, топлата вода е с газово котле, но то харчи доста малко ток - само за помпата.

# 13 334
  • София
Готви се, полива се, коси се градината. Бойлерът е отделно. Не ходим на работа и това също се отразява.

Общи условия

Активация на акаунт