Звездни компромати - 55 част

• 84 361
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • гр. Шумен
Не става това с непубликуването. Аз пък хептен не ги харесвам, но факт е, че на този етап тия кухи лейки са си част от елита. Така че няма как - все ще си имат почитателки. Не можем да се сърдим, че ги постват тук снимките им.

Наистина подминавайте.

Аз на тая Андреа ú харесвам фигурата примерно. Така де - това поне има за гледане.
Да, ама от българските звезди в тая тема само тия кухи лейки присъстват (или поне на 90%). И то поне да бяха по-можещи певици, а не откровените к..ви Андрея, Галена.
Андрея не мога инто да я гледам, нито да я слушам. Ако искате да публикувате чалга певица с прилична фигура, слагайте РАйна - тя поне е естествена (поне така казват).

# 301
  • Пловдив
Е, това е тема за публикуване. Но ако може да не се повтарят едни и същи снимки на една и съща страница, както стана с Андреа ще е много добре.

# 302
# 303

Много ми е любопитно висока ли е тази женица или го докарва от токовете?  Thinking

# 304
  • София
Този зад нея задника й ли е зяпнал така  Laughing

# 305
Дженчето откакто роди много се разхубави. Преди като че ли изглеждаше по-зле.

# 306
Дженчето откакто роди много се разхубави. Преди като че ли изглеждаше по-зле.

На мен ми е любимото лице в Холивуд. Не я харесвам само в съвсем, съвсем младите ú години. Но инак е толкова бляскава. И естествена. Нормална истинска жена. Не гладуващи анорексички.

Обаче мъжО ú погрозня. Joy

# 307
Обаче мъжО ú погрозня. Joy
Toй си беше грозен и преди.  Mr. Green

# 308

Ами нали темата е за компромати, а Андреа и Галена се излагат най-яко, че затова присъстват често според мен.

# 309
  • София

Ами нали темата е за компромати, а Андреа и Галена се излагат най-яко, че затова присъстват често според мен.

Галена се наду покрай Галин,преди не струваше не че сега е нещо но има пари и дете от богаташа и това я прави нещо(поне тя си мисли така) Mr. Green

# 310
По повод на тая Галена... абе все се чудя... нали богатите хора като имат възможност могат да си наемат най-добрите диетолози, могат да ходят на всевъзможни отслабващи и антицелулитни масажи... А що така тая Галена си стои пълна след раждането? Или казвате, лакомията е по-голяма и от парите?

# 311
# 312
# 313
  • София
По повод на тая Галена... абе все се чудя... нали богатите хора като имат възможност могат да си наемат най-добрите диетолози, могат да ходят на всевъзможни отслабващи и антицелулитни масажи... А що така тая Галена си стои пълна след раждането? Или казвате, лакомията е по-голяма и от парите?

Ама тя е и едра по натура,абе определено според мен погрозня след раждането LaughingА и една лигава,лигава....ужас

# 314
Риана с новото си гадже Мат Кемп на почивка в Мексико
Този е далеч по-впечатляващ от предишния.

Общи условия

Активация на акаунт