Спамо- чат (21-27.12'09)- Ласото си подготви, Дядо Коледа хвани

• 35 699
  • 1 493
  •   1
Отговори
# 1 200

Пухииииииии... знам едно заклинание дето като го кажа и ... ще се наакаш...   Crossing Arms Mr. Green

# 1 201
Пухииииииии... знам едно заклинание дето като го кажа и ... ще се наакаш...   Crossing Arms Mr. Green

Не вярвам. Naughty  Най- много да ми потекат сополи, според мен Joy

# 1 202
  • София

Хихихи, мое и за пръцкане да си лафим Mr. Green

# 1 203

Не вярвам. Naughty  Най- много да ми потекат сополи, според мен Joy

Предизвиквай ме ти, предизвиквай ме... започвам тогава да си нареждам и очаквай включване...  Whistling

# 1 204
Предизвиквай ме ти, предизвиквай ме... започвам тогава да си нареждам и очаквай включване...  Whistling

Ама не говори с пълна уста, да не се задавиш. Laughing

# 1 205

Казваш му да гълта ли? Joy Joy Joy

# 1 206
# 1 207

Казваш му да гълта ли? Joy Joy Joy

Я ти кажи кога ти беше за последно на теб... мен ме прочетоха, че не съм гнуслив...  а Пети да не подклажда огъня ами да вземе да решава задачите на малката дето са й ги дали за зимната ваканция... или евентуално да влезне в скайпа щото и нея ще я включа в нареждането за наакване...  Whistling

# 1 208
# 1 209

... тук няма златни яйца и елхи не се почесвай...  Mr. Green  Hug

# 1 210
Луничке- Hug

# 1 211
Снежанки... аз поизчезвам... да слушате дечицата си, Лео да ми пише на лични за това дето я попитах...  Mr. Green

... и само да ви споделя, че Пети като влезе в скайпа опръцка месинджъра...  ooooh!

Пухи... ти си стой на стендбай...  Whistling

Айде...   bouquet Hug

# 1 212
  • София
... и само да ви споделя, че Пети като влезе в скайпа опръцка месинджъра...  ooooh!

Малииииииии, тая лъже кат възрастен ром, мърсницата  Shocked Crossing Arms

# 1 213
# 1 214
  • София
Козо, до вторник най-късно да си довтасала до нас да си вземеш бутилките и поне едната да изпиеш тук, ясно? Naughty Обещавам да не я крия зад дивана Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт