Кой каквото ще да казва, Пакистан е перлата на Азия !!! - 4-та новогодишна тема

• 42 540
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте мили пакитки.Наобикалям аз тук често но е само за бърз прочит на материала.Разбрах че някои хора се канят да ме линчуват Wink и реших да се разпиша че хич не обичам да ям бои.
 Значи на Танвир му изтича визата февруари и труабва да подава документи за нова виза.Преди това според новите условия трябваше да се яви на изпит Life in UK които той си го взе/умничък ми е /Интервюто ни е на 24.02-3 дни преди да му изтече визата/ така че стискайте палци.
При мен нищо ново-работя си на същото място.
 Бебеправим ама нуц ....
Да ви се оплача- НЕ МОГА ДА ПРАВЯ ЧАПАТИ-ей какво ли не опитах не става и не става.Докарвам тестото ама с точенето хич ме няма и никога не мога да ги направя.Скоро правих едни Алоо чапати-Танвир ги точи та се получиха.И така като се ровичках в нета намерих преса за тортила-и взех че си поръчах една.Дано сега стане и отварям чапатчийница хахахх/b
]

ето такава е пресичката/b]

[url=http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2219/111622218310415387701265556366ttfv0uVikcWURLWsUF6Y.JPG] [/url]

# 451
Марина  Благодаря!
Тя мартеничката докато стигне до Пакистан аз може вече и да не съм тука  Grinning  Очаквам  поне за март месец да се намирам в БГ,така че може и там да си организираме една среща и да си подарим мартенички...разбира се ако ви харесва идеята и ние с мъжа ми ако успеем да открадем малко време,защото ще сме затрупани с задачи насам  натам...то за една седмица какво по напред да направи човек  Rolling Eyes Но ще го имам в предвид   разбира се  bouquet

Мама маги
Хехе децата са така,знят повече и от нас  Laughing и се изразяват по много сладък начин  Heart Eyes
Какво стана с вашата квартира - успяхте ли да намерите нещо?
Мойта мома си е добре слава на Бога,започна вече и да гука и да се усмихва като и говоря  Two Hearts

Панда
Стискам палци за интервюто  Peace и дано да ти се получат чапатите,че да почерпиш и нас  Simple Smile

Вятър
какво е това разведряващото...пак темата за Пакистан  Laughing
А аз от кога съм се настроила романтично , ама за момента съм сама в романтиката си   Joy

Тес
Да точно така не си сбъркала,на 14.02 сме.Инша'Алла ще направим 3 години...ех от кога се борим да се установим някъде и все не осана време да се порадваме един на друг..но надявам се бъдещето ни да бъде по спокойно и да прекарваме повече време заедно.

Лека от мен за сега и много цунки на всички  lovekiss

# 452
Е, чак пък толкова - един месец ли пътува писмо до Пакистан? Едно време съм изпращала до Иран, обаче не помня за колко време пристигна. За среща в София - да, ще ми бъде много приятно!
Панда, ти съвсем ни забрави  Hug Завиждам ви за бебеправенето  Mr. Green Защото ние не планираме повече деца, за нас този период отмина, за съжаление...

# 453
  • Varna
МАМА-МАГИ Hug
Тоз твоя Николчо мЪ уби да знаЙш Joy Ама умно ти е дЯтито и си е Йощ и романтичнУ. ЗнаЙ, че китки трябва да има и да сЪ вземИти и то всичките. Мамина душица тойййй Hug
ПАНДЕ Hug
Късмет и аз пожелавам на ТанвирчА а ти нИ сЪ излагай и не сЪ давай на едни питки бе жИна. Как така точно ти няма да може да точиш newsm78

# 454
Добро утро момичета! Хайде на кафенцето с пожелание за успешна седмица и повече постове тук, че доста хора липсват напоследък  #Cussing out

# 455
  • Varna
ТЕСКА Hug
Благодаря ти мила за закуската  bouquet А иначе тука не  е много населена бе, ти поне знаеш. Рядко става голям конушмак. По рядко идват момите, ама всяка си има причина за това и няма да се сърдим. Които можем ще поддържаме темата да не идем на втора страничка Wink
А аз ще сложа и едни понички, че не сме  си готвили от тях smile3503

Хайде да бягам аз, че ме чака и работа и готвене и още други задължения. До скоро Hug

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 10:57 от Дивиана

# 456
Добро утро  Hug . Аз нещо остарявам ли или се побърквам не знам- от 3 седмици насам ставам наспала се в 5,00 ч.  newsm78  #Crazy Но поне е тихо и си пия кафето на спокойствие  Wink.
Мактубче още не сме намерили апартамент. Записахме се в лист на чакащи в 2 агенции към комуната и ни обещаха до септември да ни настанят пък да видим, но ние продължаваме да си търсим и самостоятелно. При вас как се развиват нещата? Няма ли и в Белгия жилища към комуните / общините/ ?Сложно е но ще се справим  Wink
Маринче много ти благодаря,че си се сетила и за нас. Аз много си уважавам мартеничките- едно такова хубаво ми става... Simple Smile . Миналата година забелязах доста хора с мартенички в Дания даже единия беше датчанин който има приятели в Бг. Той забелязал във влака ,че имам мартеничка и ме заговори. Стана ми много мило от 5 години му изпращали мартенички и си ги носи.
Делте, то мойто Николчо все с такива ме изненадва напоследък  Laughing. Умно детето, но голям инат- за 3 магарета. Като се запъне нещо и лелеее ужасия. Вчера отивам да го взема от занималнята и госпожата пърха с един лист в ръка- аууу детето много ни изненада написал си името на латиница като им дали да рисуват и тя по щастлива от мен  Laughing. Мен също ме изненада, защото не сме го учили, но то си запомнило детето докато сме се занимавали вкъщи. На Бг знаеше да си пише името,но на латиница ... newsm78. Каза,че знаел и 2 датски песнички, но нашето магаренце не ще да ги изпее.... Сигурно като му дойде настроението  Laughing.
Хайде оставям ви с една голяма прегръдка за всички и с пожелание за хубав ден  Hug

# 457
  • Varna
Хайде на закускатааааа Hug

И айранчИИИИИ
МАМА-МАГИ Hug
Николчото не е инат а е млъд мъж със характер Joy Ще пее когато той пожелае. Ама ха яяяя Joy Той човека не харесва и не е от тия на които мама казва- Хайде изпей една песникча, баба казва-хайде кажи това стиготворение а тете прибавя- тропни това хорце Joy Вярвай ми Мама-маги жал ми е било за дечицата като ги карат така да правят и да ги показват като във цирк какво могат. Остави , той знае кога да пее. Да пее например за собствен кеф, Душо, не за кефа на други!

# 458
Добро утро пакитки!
Еееее Делте, втори ден понички слагаш, хич не мислиш за мойта Италия  Laughing
Маги, хубаво е че ти е инатесто хлапето, нека да си отстоява своето и като порасне ще му е по-добре.
Моцарт май се разсърди нещо  newsm78 , къде ли е? Виждам я, че чете от време на време ама не пише  Sad
Лю, как са принца и принцесата? Спогаждат ли се? Моята сестра много се е противила като са ме донесли от родилния. Хич не ме е искала с месеци наред, не си е давала кошчето даже да спя аз вътре, абе ужас. Ама се е оправила после, явно се е примирила милата, че няма отърване от мене и сега пък много се обичаме. Та много ми е странно като има ново бебче някъде дали каките и батковците реагират така или само моята кака ме е тероризирала  Mr. Green . Маринка, с твоите сладури как беше?
Айде лек ден на всички   bouquet

# 459
Моите не са били така, синът ми е голяма душичка, много е добричък, любвеобвилен и състрадателен. Гушкаше си бебето още от първия ден, когато я видя в болницата. А после в къщи, тя постоянно спеше и се събуждаше, колкото да яде и да сменяме пелени, не е плакала, дори нощем. Наистина съм от щастливките с много кротки бебета, пожелавам на всички. Е, сега вече не са ми много кротки, и двамата. И вече се карат за играчки, той вземе нещо да играе, тя му го дърпа от ръцете, той се сърди, че все трябва да и отстъпва, за да не реве, тя се възползва и нарочно ходи да го дразни и така. Но много се обичат, постоянно се гушкат и си казват, че се обичат. Щастлива съм, че са двама и са си толкова близки, мисля, че и те са щастливи. Много пъти ме питат защо братовчедка им си няма братче с един такъв съжалителен тон и все подсещат майка, но тя не иска и да чуе.
Къде сте всички, толкова ли сте заети или не ви се споделя нищо?

# 460
Аз оставих малчо на занималнята и ето ме пак  Wink. Делта и аз не харесвам така да тероризират децата. Никога не съм го карала , а и нас със сестра ми никога не са ни карали насила да пеем или свирим. Ама исках да знам песничките та и аз да изтананикам нещо на датски Confused Ама ще ги каже когато не очакваме знам си го маймунчето. Иначе и той ми беше много кротко бебе, аз не знам какво е да ставаш през нощта да кърмиш или за вода. Много спокойно бебе беше. Като се появи на сестра ми дъщеричката като идваха на гости или ние  на тях - аууу в началото ревност. Като я гушна и веднага се наглася и той и него да гушкам. Казвал ми е мамо бебето иска да спи сложи го в креватчето ,за да мога да гушна него  Laughing. Но после като поотрасна бебка искаше само да я гуши и сега като са заедно не могат да се нарадват един на друг. Даже май съм ви казвала, че и казва Миши сестричката ми и тя на него братче. Сега по скайпа като се чуват почти всеки ден все са бате много те обичам, Миши много ми липсваш и бате те обичка  Joy и такива разговори започват, че ние със сестра ми обикновено само се смеем и се чуваме след като те приключат. Сега ставам да пускам пералня и да сготвя нещо за тайфата.

# 461
Здравейте и от мен, пакитки!

Отдавна не съм писала, знам, но нещо не съм в настроение. Тук едни зими, едни чудесии, вече 2-ри ден не мога да се добера до работа, но не се оплаквам, тъкмо малко да понаваксам с домашните задължения.

Гледам Пандито показало една преса за чапатита, че исках да попитам как е. На една моя позната баба-индийка й подарили такава същата, но тя ми каза, че я ползвала предимно за пури, тия малките пържени чапатита, макар че те май са и от друго тесто, не знам. Аз не съм правила пури, защото са много мазни, а уж гледаме талията и ние (по-скоро аз де), та умишлено не се впускам в приготвянето на висококалорични храни, за да не се изкушавам да изяждам големи количества от тях.  Blush  Но ако тази преса става за роти, с удоволствие бих я ползвала. На мен започнаха да ми стават кръгли вече. С времето се свиква някак си и му хващаш цаката. Simple Smile Но при мен всичко опира до времето, ако мога да си спестя и минутка, пресата ще си заслужава.

Делтичка и Марина, радвам се, че вие сте толкова редовни и винаги поддържате темата.

Мама Маги, и аз като съм била малка съм била инатеста. Дори като са ни идвали гости, много съм се ядосвала, че ще ме карат да им пея песнички, та съм си била развила една практика. Който идвал вкъщи, аз съм почвала още от входната врата, без никой да ме пита, с ръце на кръста и съм запявала народните песни, които баба ми ме е учила. Това съм го правела, само и само да ме оставят на мира, че като съм се заиграела после, не съм искала да пея.   Naughty

Тес, какво стана с ученето? Взимаш ли изпитите? На времето все се оплаквах, мразех сесиите, но сега ми липсва всичко студентско.

Сега ще ви върна отново на пакистанска вълна. Май никога не сме обсъждали химна на Пакистан, а с моят мъж си говорехме за химните на България, Пакистан и Америка, чак си ги и пяхме тук една вечер с китарата. На мен пакистанския химн много ми харесва, напомня малко на българския като мелодия, или поне така си въобразявам аз.  Grinning

Ето, чуйте го:

http://www.youtube.com/watch?v=3W9liEq--Xw&feature=related

# 462
Вие само хляб обсъждате, я кажете какво готвите най-често или кое ястие ви е любимо от пакистанската кухня? И намира ли се манговата туршия извън Пк? Напоследък често мисля за нея  Blush А съм качила килограми последните месец-два и сега ям два пъти на ден Нестле фитнес.
Шезади, пишем, пишем с Делта, но започнаха да ни цензурират. Били сме оспамо-чатили темата  Mr. Green

# 463
здравейте пакитки

влизам само да кажа привет и набързо да се отчета.

днес майка ми си замина и ми е ужасно тъжно.баткото и той свикна с нея и плака сутринта.

нямам интернет, немрихме най после апартамент където не е забранено за деца, та ми се поотпусна душата, но нямаме още интернет, мъжа ми8 каза че след няколко дни ще имаме. пиша от старата квартира която трябва дя издаваме скоро , и сега идваме само да събираме багаж и да чистим, работа много.

от събота насам само спек след спек. имахме ужасни неприятности с един таксиметров шофьор, не мога да повярвам че имало по/ненормални от софийските таксита., после се разболях, вчера ми изчезна гласа напълно, само ако се напънех от мен излизаше някакво проскърцване, което не можеше да се нарече глас...днес мога да говоря макар и дрезгаво...малката се запече, големия се обрина, майка и нея я мисля днес....сдухана съм отвсякъде, само болести и неприятности....когато проимаме net в новата квартира тогава ще ви чета и пиша, че мъжа ми само ми мрънка да тръгваме, айде чао.

ps ako moga shte pisha pak ot tuk 4ao

# 464
Лю сега е издала багажа,пък аз деска се чувствам свежарка - ходих на базар и си мотках гащите както се казва  Laughing
Споко Лю и аз съм сменила няколко пъти квартира и знам какво е гадно преместванетои докато свикнеш с новата обстановка,но всичко ще мине и нещата ще се оправят  Peace А децата все си имат някакви малки проблеми....и мойта кога е запечена,кога и течена носа,кога и сълзи окото  ooooh! ....Дръж се всичко ще се оправи.Честито и за апартамента.

Шахзади и  аз четох в интернет голями снеговалежи - ужас....много хора не могат да отидат на работа...
А при Лю как е положението? То сигурно мрачното време ви действа на всички...и аз съм така като е лошо времето и ме обхваща една депресия...

Мама Маги При нас нещата са си същите,никакво развитие за съжаление...

За туршия аз не харесвам нито една пакистанска,много са ми силни...друго си  е българската шарена туршия ммммммммм  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт