Къде в Пловдив - 9

• 75 400
  • 739
  •   2
Отговори
# 405
  • в обкръжаващия ме хаос
Няма записване. Може да се обадите на г-жата предварително, поне аз така направих. Тя каза, че от 16.00 часа започват уроците и ни чака в удобен за нас ден, така  че може и направо да отидете, няма да ви върне. Цената, която  платих за едно посещение е 10 лв. В събота сащо има тренировка от 10.00 до 11.00 ч.

# 406
Toва ядки от сапуненото дърво ли са?Какви разфасовки и цени,приблизително   bouquet
Да, ядки от сапунено дърво са. Има 300гр. за 60 пранета на 11лв и 500гр за 100 пранета на цена 16 лв.

# 407
Някой да препоръча добри олекотени, топли завивки? Сега ползваме едни на Вис Виталис, но те изтъняха ужасно и сега хич не топлят хубаво.
Та искам да взема нови, но да стават:) Мерси:)

# 408
  • Пловдив
Момичета , някой от вас случайно да си е правил лазерна корекция на зрението в "ЛАзерекс" или ваши близки? Събирам мнения ,че се чудя тук ли да го правя или навьн.
Kremena, аз съм с лазерна корекция и вече 11 години нямам проблеми със зрението. Според мен е важно не само къде, но и кой ти прави корекцията. По онова време имаше само в София и Ихтиман. На мен ми я прави проф. Танев в София. Той сега има собствена клиника "Зрение". Сестра ми си направи по-миналата година при него и също е доволна. Аз бях със 7,5 диоптъра късогледство, а тя с над 10. И двете сега сме с нула. В чужбина със сигурност е по-скъпо и няма гаранция, че е по-качествено. Успех!

# 409
  • Пловдив
Момичета, спешно ми е!!!
До ползващите класическа хомеопатия
Спешно ми трябва фосфор 200, а хомеопатичката ни не е в града  Sad
Ако някой може да ми услужи до понеделник  Praynig

# 410
Някой да препоръча добри олекотени, топли завивки? Сега ползваме едни на Вис Виталис, но те изтъняха ужасно и сега хич не топлят хубаво.

Моите са на Бюти Хоум - много са хубави, мекички, удобни, въобще нямат нищо общо с тези, които съм имала досега.
Имам два вида - по-плътни и по-леки. Едните са 50 лв, другите плътните към 80 лв, дано не те бъркам.
Така се случи, че с тази мека зима не съм ползвала все още плътните, но леките са много удобни.
Това става въпрос за белите, другите, които са към комплектите не ги знам. Тоест знам едни - на детето са от Ледената Епоха, пак от там, но не са толкова меки и удобни.

# 411
  • Пловдив
Момичета, спешно ми е!!!

Ние последно пихме Фосфор LM1- въобще не знам какво означава обаче - ако мога да ти бъда полезна, пиши ми веднага, защото след 5-10мин свършвам работа и ще си включа компютъра вкъщи чак след няколко часа.

# 412
  • Пловдив
Момичета, спешно ми е!!!

Ние последно пихме Фосфор LM1- въобще не знам какво означава обаче - ако мога да ти бъда полезна, пиши ми веднага, защото след 5-10мин свършвам работа и ще си включа компютъра вкъщи чак след няколко часа.
Благодаря! Ще имам предвид, но мисля, че ЛМ са по ниски потенции от СН

# 413
Момичета, четох, че се продавали специални бебешки лепенки за ушните миди, търсих в много аптеки, и не намерих. Виждала ли е някоя от вас такива лепенки, че бебето ми много си прегъва ушите като спи, пробвах с шапки, ленти за глава, не става, пък и е временно решение, не мога да го оставя да спи така...

# 414
Къде мога да намеря чисто какаово масло "на калъп"?

# 415

Моите са на Бюти Хоум - много са хубави, мекички, удобни, въобще нямат нищо общо с тези, които съм имала досега.
Имам два вида - по-плътни и по-леки. Едните са 50 лв, другите плътните към 80 лв, дано не те бъркам.
Така се случи, че с тази мека зима не съм ползвала все още плътните, но леките са много удобни.
Това става въпрос за белите, другите, които са към комплектите не ги знам. Тоест знам едни - на детето са от Ледената Епоха, пак от там, но не са толкова меки и удобни.

Супер звучи,  би ли ми казала къде в Пловдив им е магазина? Благодаря!  bouquet

# 416
Някой може ли да каже къде то4но се намира к. салон "Захир" -  около Новотела... ?

# 417
  • Пловдив
Някой може ли да каже къде то4но се намира к. салон "Захир" -  около Новотела... ?

гр. Пловдив, ул. "Сливница" 8 ,телефони: 0888 660 688 и 032 955 599

http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=1cc139355cdbd7d14d54f8b813ce5411&tip=1

# 418
Elfita, благодаря!

# 419
Бюти Хоум е в Капана
http://www.beauty-home.gr/bg/pointofsales.php
от цар борис като влезеш по железарска, първата възможна вдясно, реално първата е затворена, така че това е втората, после втората вляво, пада се третия магазин

Общи условия

Активация на акаунт