Къде в Пловдив - 9

• 75 360
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Stefka, поляците в Арон имат варианти на дълбочина, обаче честно да ти кажа, най-плиткия който имам - като сложа закачалките и ако го наблъскам на дрехите вече им става тясно и вратите леко започват да се отварят  Crazy Иначе абсолютно те разбирам, ако няма да е със закачалки - имам такъв само с рафтове пак от поляците и наистина ги правят по-плитки от тези със закачалките...

# 511
Drozi, извинявай, но какво се има предвид "поляците в Арон"? Някаква определена марка ли?
А за закачалките имаш предвид, че едно палто например, поставено на закачалка, този така поръчан по-плитък гардероб, няма да го събере и вратата ще се отваря ли? Thinking За това не се бях замисляла. Ей сега ще измеря.

# 512
 В Арон предлагат полски мебели, но ако поръчваш там гледай да са Black, Red, White.
Каталога им можеш да изтеглиш на сайта на Еником - виж най-горе на тази страница - пише Изтегли каталог от тук - в pdf формат е и ще видиш пълната гама на продуктите с размери, цветове, снимки - абе супер направен каталог  Peace В Пазарджик мебелна къща Явор предлагат техни неща и каталозите са безплатни там...

http://www.enikom-m.com/

Но пак казвам само тази марка полски мебели си струват. Поръчвала съм и едни други от арон, ама качеството беше отврат и несравнимо с Black, Red, White.

Арон ти дават 45 дни до доставка, но Еником в София ми ги доставиха за около 2 седмици, но пък цената беше маааалко по-висока  Peace

# 513
Каталога им е хубав, но на живо са едни... Хора, които се занимават с мебели са ми казвали, че не струват.

# 514
Drozi, аз благодаря за информацията. Що се отнася до качеството ще гледам като отида на място. .

# 515
Ами за евтини мебели са супер - първите са ми от над 10 години, не са мръднали, и качеството е далеч напред в сравнение с българските  Peace Но съм и на ясно, че има три и четири пъти по-скъпи мебели с по-добро качество, за които обаче аз не съм навита да инвестирам... Всичко е въпрос на избор   bouquet
Между другото Арони имат богат избор на мостри, така че аз повечето неща си ги видях на живо и си прецених преди да поръчам  Hug

# 516
Знаете ли къде се продават винетки?

никъде май
вчера търсихме по сумати бензиностанции,но нямаше
колата ни е нова и няма от старите винетки,та вчера си пердаших без винетка

ОМВ на Санкт Петербург имаше преди 3 дни

# 517
  • Пловдив
Stefka.k
Съливер предлага нова услуга - проектиране, разкрояване, кантиране и разпробиване на детайли по размери на клиента. Ако мъжа ти е малко по-сръчен, без абсолютно никакъв проблем може да си ги сглобите сами. Нямам идея обаче колко ще дойде като цена, трябва да се провери на място. Или ми пиши на лични да разпитам колегите.

# 518
  • Пловдив
само в Съливер не правят дупки за пантите и търсихме такава машинка.Иначе всичко друго правят и стават много хубави мебели и доста по-изгодни

# 519
bugabo, писах на лични за Съливер.

# 520
Момичета, помагайте ... търся добра козметичка - става въпрос за почистване на лице - в района на кино Тракия, Слънчеви лъчи 1.

Между другото, и аз съм харесала едно портманто в Арон-а, така че ако някой е пазарувал оттам да каже впечатления.

# 521
Простете невежеството ми, ама как успявате да накарате и децата да ги ядат тия кълнове. Аз себе си не мога да накарам, че съм възрастен човек и мога да си обясня кое що, пък детето - абсурд. И по принцип как ги ядете - с някакви подправки ли, що ли  newsm78 Някак си не мога да си се представя да паса покълнала люцерна.
Сериозно питам, моля не се сърдете. И аз съм чувала, че са много полезни, ама ума не ми го събира как ще го ям. Яла съм салата от соеви кълнове в китайски ресторант, ама те са мариновани, едва ли са полезни ... Изобщо, ще съм благодарна ако разкажете нещо повече.

Хи хи хи ами стана ми забавно даже, не е за съдене работата:) Някои деца харесват кълновете ей така да ги гризкат-колкото и да не ти се вярва:))))А иначе освен споделените идеи, могат да се правят и на сок-фреш със сокоизтисквачка, примерно в комбинация с плодовете от които правиш ан детето по принцип.

# 522
  • до Пловдив

в бензиностанциите  на Лукойл също имат винетки

# 523

в бензиностанциите  на Лукойл също имат винетки

Да, днес мъжо е взел от Лукойл до Бриколажа! Има със сигурност!  Peace

# 524
Момичета, търся грейка за възрастен, но да е по-голям номер - XXL например. Идеи откъде?

Общи условия

Активация на акаунт