Къде в Пловдив - 9

• 74 504
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
И тук ще си караме шейничките днес!  Mr. Green

Относно хороскопа, като се роди малкият една приятелка му подари хороскоп, мога да попитам кой ги е правил, но не знам дали са толкова известни имената им в града!  Peace

# 556
  • Пловдив
Здравейте!
Като заговорихте за сняг и пързалки , да ви питам - от къде да си купим пластмасова шейна?Имам предвид от тези обикновените , дето приличат на плитко коритце и се дърпат с връвчица.Ако някой знае и цена , ще съм много благодарна Hug

# 557
  • София
Здравейте!
Като заговорихте за сняг и пързалки , да ви питам - от къде да си купим пластмасова шейна?Имам предвид от тези обикновените , дето приличат на плитко коритце и се дърпат с връвчица.Ако някой знае и цена , ще съм много благодарна Hug

Нашата е от Баумакс, миналата година я взехме около 25 лв беше, тази година ги има същите. Във всички вериги магазини има в момента.

# 558
Здравейте!Някой знае ли къде в Пловдив правят антицелулитни процедури с Vela Shape?(изобщо има ли такова място)Ако имате информация и за цените...ще съм много благодарна!Извинявам се ако е обсъждан вече въпросът,но нямам възможност да изчета всички теми.

# 559
  • Пловдив
Здравейте!
tane,  в момента има такива на промоция в Метро - със сигурност под 20 лв. Ние имаме такава от няколко години, не е мръднала, живее си в гаража и излиза на сняг няколко съботи и недели през зимния сезон. По-големи такива (като за възрастни) има в Джъмбо, но и цената им я бива - ок. 50 лв.

# 560

Относно хороскопа, като се роди малкият една приятелка му подари хороскоп, мога да попитам кой ги е правил, но не знам дали са толкова известни имената им в града!  Peace
да, попитай Simple Smile

На Светла Балтова нещо само книги ми излизат от Гугъл..

# 561
Виж това списание Житно Зърно, от гугъл,
тя е в редакционния екип, може по тел на списанието да я намериш
http://www.beinsadouno.org/bg/node/85

чукни на гугъл ?светла балтова пловдив телефон?
или ?светлана балтова пловдив телефон?
излизат и други линкове
доколкото виждам е лекар кардиолог и астролог едновременно и активист на бялото братство

# 562
  • Пловдив
Момичета, има ли все още в Мола представления за деца в събота и неделя? Имате ли информация кога какво има?

# 563
Да, има си
събота сутрин, неделя следобед
вчера бяха Гоцомецаните, днес не знам кои ще бъдат

# 564
Следобед по кое време?

# 565
Събота е 11:30 сутрин
Неделя е 16:30 следобед

Досега се въртяха Гоцомецаните, Кени, по-рядко софийски аниматори и което на мен най ми е харесало един Старозагорски театър, особено коледната им постановка
Не обявяват предварително кой ще бъде

# 566
Знае ли някой къде се премести магазин Руканор или го закриха? Търся спешно ски екип за момче на 5 години.

# 567
Знае ли някой къде се премести магазин Руканор или го закриха? Търся спешно ски екип за момче на 5 години.

Доколкото знам е затворен
Ако става въпрос за този на Главната, до Годзила е просто затворен магазина

# 568
Момичета, моля, предложете читави фирми, които организират курсове по счетоводство.

# 569

да, попитай Simple Smile

На Светла Балтова нещо само книги ми излизат от Гугъл..

Ще питам по-късно сестра ми /тя ходи на астрология при нея/ и ще ти го пратя.

Общи условия

Активация на акаунт