Машина за хляб-23 част

• 52 141
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Доника, просто купата с тестото стои в микровълновата.
Бе и аз така предположих, ама да питам  Embarassed

# 256
Цветче ,моята също е от ибей и е на Панасоник.Изключително съм доволна.Преди това четох в доста английски форуми и според мен тази марка беше най-харесвана.Все пак решението си остава твое. Peace
Със СД255 ли си?

# 257
  • В сърцето на ММ
............
Със СД255 ли си?
Да,май така бяха цифрите.От по-старите модели е ,но ме устройва идеално. Simple Smile

# 258
............
Със СД255 ли си?
Да,май така бяха цифрите.От по-старите модели е ,но ме устройва идеално. Simple Smile
По-старите модели са 254 и 253. 255 е с контейнер за добавки, който се отваря автоматично. Но и по-стар модел да е рецептите пак стават така, че може да си разменяме сполучливи неща Simple Smile

# 259
Здравейте, момичета! Grinning
Весело посрещане на Новата година!
Благодарение на тази чудесна тема, която от дълго време чета, успях да навия Дядо Коледа да ми подари един Мулинекс 5000. Вече за втори път правя хляб и съм очарована от резултата, но имам един въпрос към по-опитните - защо ми се получава много твърда коричка отстрани и от долу. Направо да си счупиш зъбите, не можеш да я отхапеш. На какво се дължи това?
Да сте живи и здрави през Новата година!   bouquet

# 260
Beezle, задавай слабо или средно изпичане на коричката Peace.

# 261
  • Пловдив
Здравейте момичета, навръх НГ да задам един глупав въпрос в тази тема  Wink
Имам машина от летните Ларедутски естерии. До сега не съм я ползвала. Въпроса ми е най-вече към тези които вече имат опит с тази машина. Момичета, адаптирате ли чрез преизчисляване на грамажите рецептите за този вид машина? Да поясня - повечето рецепти които намирам са за грамаж 750/1000 г., докато Ларедутската е за 700/900 гр. Аз се хванах да спресмятам съставките в съотношение за моята машина, после се зачудих дали е необходимо? Голяма ли е разликата между 700 и 750 грама и 900 и 1000 грама и трябва ли да я имам предвид за да не тръгне да ме търси тестото  Wink
За много, много години!!!

# 262
  • София
ЗА МНОГО ГОДИНИИИИИИИИИИИИИИИ ПРИЯТЕЛИИИИИИИИИИИИИ !
МНОГО РАДОСТ И ЩАСТИЕ ВИ ЖЕЛАЯ !
ДАНО БОГ ДА НИ БЛАГОСЛОВИ ЗА ЗДРАВЕ И БЛАГОПОЛУЧИЕ !
МИР И БЛАГОДЕНСТВИЕ В ДОМОВЕТЕ ПРЕЗ НОВАТА 2010 ГОДИНА !

# 263
  • Разград
Честита Нова Година.Да сме живи и здрави и много щастливи. Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 264
# 265
  • София
Честита Нова година! Здраве и късмет за всички ни!

# 266
За много години!

Честита да е Новата година,
щастливи да са в нея всички дни
от старата година, що отмина,
ти само хубавото запомни!

# 267
Честита Нова Година!
Желая ви здраве,късмет,любов и много усмивки!
Нека всеки ден от нея бъде изпълнен с обич и доброта!

newsm18 Drunk newsm51

Честито на всички именници!

# 268
  • София /Абсурдистан

# 269
Честита Нова Година на всички! Много здраве, щастие и хармония!
Аз съм в процес на издирване на една рецепта, която мярнах някъде из всичките страници на темата, но сега въобще не мога да я открия, а именно - рецептата за диетичен хляб, с който един по телевизията се похвали, че е свалил 20 кг. (но за съжаление не го познавам  Confused и не мога да кажа името му). Много ще съм благодарна, ако някой, който се сеща за какво става въпрос, ми помогне!
Благодаря ви предварително!
Още веднъж - най-хубави пожелания и една по-прекрасна от всички досегашни 2010 година!

Общи условия

Активация на акаунт