Използват ли мъжете ви "Виагра"?

• 67 230
  • 115
  •   1
Отговори
Използват ли мъжете ви "Виагра"? И какво бихте направили ,ако намерите "сините хапчета" в джоба му? newsm78 newsm78 newsm78

# 1
Използват ли мъжете ви "Виагра"? И какво бихте направили ,ако намерите "сините хапчета" в джоба му? newsm78 newsm78 newsm78
Aбе, да ни си ти тази, с която изневерява мъжа на приЯтелката ти, а?

# 2
  • София
Не, само трибестан Joy

# 3
А ти защо бъркаш в чужди джобове? newsm78

# 4
FRANCESKA   не съм аз тази!!!!!

# 5
  • Кори Селести
Ако мъжът ми е толкова тъп, че да крие  виаграта си от мен в джоба, в който се предполага да бръкна (или пък е толкова тъп, че не знае що за хахава женичка съм, дето бърка по джобове), ще си помисля, че наистина му трябва, защото стреса от сблъсъка с враждебната действителност му идва в повече и му пречи на някои основни функции.

Лошо няма.

# 6
Моят не ползва, още е млад, здрав и много потентен. Но ако евентуално намеря подобни медикаменти в джоба му , ще го попитам директно за какво става въпрос и къде е проблема.

# 7
Сини хапчета , йок  Naughty
Син камък ближеме и двамата Joy

# 8
  • Талант на 2012,2013 г.
Е, не така със лошо де! Това, че имаме толкова години съвместно съществуване - не значи, че сме се изчерпали... Айде сега още си можеме и без химия... smile3534

# 9
Моят не ползва, още е млад, здрав и много потентен. Но ако евентуално намеря подобни медикаменти в джоба му , ще го попитам директно за какво става въпрос и къде е проблема.
И аз така мисля.
Едва ли на този етап,дори и да има любовница ще използва Виагра.Няма нужда просто Hug.Ако намеря -ще се замисля дали наистина няма наистина проблем. Thinking

# 10

Ама така си питаш или намери такива в джоба на изгората?
Ако е на 30г - лошо, има проблем. Ако е на 70г - бравос, търси решение на проблема.   Laughing

# 11
  • out of space
Виагра не, но по-лошо....Репарил гел и Диклак Cry

# 12
Ми не...млад е още  Peace

# 13
Не. Засега няма нужда, като има знам откъде се купува. Ти рекламираш ли нещо?

# 14
  • somewhere over the rainbow
Мъжът ми едва ли би си купил Виагра, без да обсъди проблема с мен. И без да съм забелязала такъв проблем Laughing

Ако намеря хапчета в джоба му, естествено ще го питам к'ви са тия хапчета Laughing

Общи условия

Активация на акаунт