АВГУСТински майки без страх през 2010 бебета ще имат пак!

• 22 999
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Ехееееееееееееееее страхотни новини.  bouquet luvbed
Голям бейбипоток се оформя в АВГУСТинската ни дружинка. family6
Димяни ЧЕСТИТО preggo Леко бременеене и най-сладкото бебече на финала newsm30

# 526
Тонииии,много се радвам,Божее как се зарадвах,ти толкова много го искаше,нищо няма да казвам повече Hug Heart Eyes

# 527
Тониии  Party Party Party Party Party Party Party

# 528
Димяни Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesЛека и спокойна.На финала заедно ще бутаме пак Party

С Бобче май ще пишете в една отчетна Grinning

# 529
  • София
Благодяаря ви!  Hug
Да с Бобченка сме  Crazy

# 530
 Добрютро Hug! Пак съм първа за деня, ами ще черпя по кафе тогава  food010
http://farm3.static.flickr.com/2649/4156706251_ab74380f3c.jpg

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 09:45 от vasq78

# 531
  • вкъщи
Честита бременност на димяни!Пожелавам и лека бременност и кротко беб4е!
Много ви се радвам на бременните мами GrinningООО честито и на боб4енка!И на нея лека бременност и едно сладко мом4енце на финала!
Ние сме добре уж,Теди на градина,Мони вкъщи,4е и мъжа ми и той,щото нямат работа,даже за декември не са взели заплати  Cry.
От понеделник мисля да пусна Мони на ясла,да видим как ще е,4е от ноември не е ходил.Иначе слуша пове4ето време,играе си с китарата нон соп,пе е,само,дето не яде каквото искам,ама това да ми  е проблема.Пие много кисело мляко,даже нощем Embarassed,опитах се д а го спра,ама 4овека си пищи и си го иска.Оттам подозирам си има и слуз в акото,ама то няма как ,като е само на мляко,правих му  изследвания,нищо му няма.Като излязат зъбите ,още 2 имаме ще се мъ4а да го спра ,ама да видим.
Това е от нас.
Лек и слън4ев ден!

# 532
  • София
Здравейте  Hug.
Димяни, и тук да ти честитя   bouquet. Пожелавам ти да ти е лека и безпроблемна бременността. А за среща когато кажете, аз съм на линия Party.
Фети, хайде сега ти си на ред. Надявам се скоро и  в твоя подпис да се появи втора лентичка Wink.
Покрай толкова много бременни, да му се прийска на човек още веднъж да изживее тези емоции  Mr. Green. Имам приятелка, която и тя е в началото на бременността и откакто е разбрала, преди няколко дни само за това си говорим и честно да си призная започнаха да ми липсват тези бременни моменти. Обаче пък като погледна моите диванета и бързо се връщам към реалността Laughing.
Малкото хлапе нещо се е разсополивило и след малко ще ходим до аптеката да й купя спрей и капки, за да овладеем положението. Вчера я водих на пързалката и след това се търкаля в снега и може това да е причината за сополите Thinking.
Приятен ден   bouquet.

# 533
Димяни, стискам палци всичко да е наред. Peace
Много хубава новина. Късмет! Heart Eyes

# 534
  • В светлината на слънцето
Димянииии, ей как се радвам.  Hug Hug Hug Страхотна новина. Стискам палци всичко да е наред и на финала да гушнеш едно сладко бебченце.  Hug

Обаче пък като погледна моите диванета и бързо се връщам към реалността Laughing.

И аз така.  Mr. Green А като си представя, че съм обещала след година-две и куче. Малееее Crazy

Моята приятелка си е вече у дома. Вчера ги изписаха. Бебонът яде като за световно, много е спокоен. Вчера са ги пратили веднага след "Шейново" в трета градска, даже Велев е съдействал проф. Велковски да ги приеме веднага. Та професорът е прегледал внимателно Максимилиан и е казал, че всичко е наред, че е много хубаво и здраво бебе, а шумът в сърцето не е опасен, ще го израсте до третия месец.  Grinning Много благодаря на всички за стиснатите палци.  Hug Сладкиш, специално мерси за Велковски. Hug

# 535
 Браво на Макси и мама Hug. Да си се гледкат сега спокойно newsm07.
Ей стиснатите палци имаха ефект newsm10

# 536
Някой има ли рег.на страницата на НАП,трябва ми декларация образец N7

# 537

Моята приятелка си е вече у дома. Вчера ги изписаха. Бебонът яде като за световно, много е спокоен. Вчера са ги пратили веднага след "Шейново" в трета градска, даже Велев е съдействал проф. Велковски да ги приеме веднага. Та професорът е прегледал внимателно Максимилиан и е казал, че всичко е наред, че е много хубаво и здраво бебе, а шумът в сърцето не е опасен, ще го израсте до третия месец.  Grinning Много благодаря на всички за стиснатите палци.  Hug Сладкиш, специално мерси за Велковски. Hug
Аз още вчера се чудех какво е станало с бебето.Много се радвам, че е добре и нещата със сърцето не са сериозни.
А за професора, на нас ни казаха, че е най-добрият детски кардиолог не само в БГ но и на Балканите.
Идвали пациенти от Македония, Сърбия, Гърция.
Морска не можеш ли да си направиш регистрация. Нямам, иначе щях да ти помогна. Peace

# 538
  • София
Лу, страхотна новина Grinning. Оттук нататък всичко да бъде наред и Макси да расте здрав и щастлив.
Дани пък ме навива за котка, но аз категорично отказвам, (въпреки че от както се помня, та до 18 годишна съм имала) защото хем аз ще трябва да я гледам, хем те на 2 - я месец ще я уморят от гушкане и прегръщане Crazy. Като гледам Ани как се отнася с плюшените играчки и си представям как ще се чувства горкото животинче Mr. Green.

# 539
Лу, чудни новини, радвам се много  Hug

Марти и аз искам животинка, но ме е страх как ще се спогаждат  Thinking И аз цял живот съм имала котка, но беше с ужасен характер, ако пак се падне такава, няма да мога да опазя Неди от одрасквания  Tired

Мерси момичета за пожеланията за бебенце, но ще поизчакам да кажете вие как е с 2ро  Mr. Green че ме е шубе много...А пък ако случайно някой оправен плувец/плувкиня ме засели, ще се радвам безкрайно  Crazy Blush

Това от мен, поздрави и леко бременеене на всички бременни   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт