АВГУСТински майки без страх през 2010 бебета ще имат пак!

• 22 999
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Тиги успех. Praynig
Димяни много се радвам. Hug

# 586
  • В светлината на слънцето
Тиги, ще стискаме палци, къде ще ходим. Сигурна съм, че всичко ще е наред. Hug
Димяни, хайде скоро да се похвалиш и с тупкащо сърчице. Hug

# 587
Ади--На теб термина нали ти е на 31.07.2010
Натито е родена тогава ,а пък малката е с твоето име!И това ако не е съвпадение! Flutter Flutter Flutter Flutter Hug Hug Hug
Сега се сетих!

Хайде че днеска прекалих с писането!Май си нямам работа ......... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 588
 Здравейте и от мен.
Тиги - всичко ще е наред, тези пъпни хернии са често срещани при момчетата и операцията не е сложна. А за оставянето в Шумен, хич не ти е лека задачката.....уф
Димяни - честито плодно сакче, хайде на 19ти и сърчице Hug
  Гледам за биене си говорите, нямам такъв проблем с двете принцеси засега. Никога не са били агресивни към други деца.
Сладкишче четох ти поста и не разбрах....защо не пускаш малката да си играе с други деца....или аз не съм разбрала нещо

# 589
Привет-
Тиги стискам палци и съм сигурна ,че всичко ще е наред.
Димяни страхотни новини. Hug

# 590
Що за сладурки сте вие! Благодаря!
Морска, ние с ПИванова вече го обговорихме проблемът:) И аз, подкрепена от нея, се реших.
Димянииии, безпорблемно носене на гушко и да сте много обгрижвани от тати (когато е тук:)

# 591
 Гледам, че темичката посвършва и няколко предложения.

Най са сладки на света августовските деца. Hug
Още мами августинки идват в нашите дружинки. preggo /става въпрос за бременките/
Малък сечко веч дойде, на мене пак ми се.. пее. /туй за майтап/ luvbed

# 592
# 593
Морска смей се ти ама бебетата така стават /нали?/ bowuu

# 594
Хаааааааааааай!!!

Димяни Hug Hug HugХа,честито.Не изтрая ти до 8 г.с LaughingНа 19-и ще си менкаме новини и аз съм на консултация тогава Peace

Тиги-Миги,всичко ще е наредс Яворчето!!!То ясно,че на теб душицата ти е свита,но за него е по-добре сега.По-малък,по-добре.Колкото до работата,честно да си призная,се радвам,че не ми се налага да се разделя с Ивон и да я оставя на някой друг.Ще се побъркам сигурно,ама това за мен се отнася.Ти си силна и ще вземеш правилното решение  Peace

Дивенка,ако и на пол ги нацелим,съвсем ще се съвпаднем с вас LaughingТочно щях да те изнудвам да дадеш вече някоя снимка,да я видим Ади.Тя стана на 1 год,аз още не съм я видяла.Ааааааа,срамота е това.А пък Нати направо не мога да си представя колко е порастнала Whistling

Вася,Сладкиша не може да събира Кал с деца,заради автоимунна болест която и откриха на скоро.Лекарите са забранили,но само за 6 м. Peace
Последното заглавие много ме кефи hahaha

За Шейново-и когато раждах избора на екип си беше 600 лв,секциото също 600 лв.Секцио по спешност не се плащаше.
Бебетата обаче на нас ни ги оставяха по 1 час,та и по -повече.Понякога се налагаше да търсим сестрите да ги взимат.........То за 10 мин какво може да направиш с това бебе.Някой сучат по 40 мин #Crazy

# 595

тъй,тъйй Crazy

# 596
тъй,тъйй Crazy
Отричам! Непорочно заченати са  Laughing
При нас таблиците действат наполовина, а за зачеването и до час го докарвам  Grinning

# 597
  http://en.tackfilm.se/
Ето нещо страхотно
http://en.tackfilm.se/
Всеки си слага снимка каквато иска и си прави филмче като благодарност към някой
 Ето и малко забавни тестове
http://t-h.hit.bg/index1.html#
Брей........днес всички се загубиха  newsm78

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 15:57 от vasq78

# 598
Добро утро Hug. Закусихте ли вече   newsm64
Брей като дойде събота неделя и всичко живо изчезва  travel

# 599
  • вкъщи
Аз ве4е 2 кафета пийнах,минах със стийн мопа,изгладих и кой като мен.Мъжо отиде да вземе децата от бабите.
Чудя се утре да пускам ли мони на ясла за 1 ден,не е ходил по4ти 3 месеца,или да из4акам до вторник,4е утре тук щяло да е мн лошо времето.

Общи условия

Активация на акаунт