Пъзели 13

• 29 747
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Тоест Зори превежда вместо Sixthsence 9.99 паунда, а тя добавя само 2 паунда към нейната поръчка  newsm78
Всъщност на Зори и двата пъзела излизат безплатни, нали така?

Задрасках ги тези, които са изчерпани... ама на Деси сега пъзелът, който го нямаше сутринта го има. Деси тук ли си?

Би трябвало да е така - на Зори да минат като безплатни, понеже са по-евтини от този на Sixthsence. Така че като тотал ще излезе с 2 паунда по-скъпо.

И последно да видим с пъзела на Деси?

# 601
Ей сега ще й пратя смс, че е малко късно вече  Rolling Eyes
Значи и с него Simple Smile

Така надявам се всичко е наред http://spreadsheets.google.com/pub?key=taXSguG2jvzRnYqHnA4cUJw&output=html

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 22:21 от blue_dream

# 602
  • София
Ей сега ще й пратя смс, че е малко късно вече  Rolling Eyes
Значи и с него Simple Smile

Страшно ви благодаря!

# 603
Да, добавих ги Simple Smile

http://spreadsheets.google.com/pub?key=taXSguG2jvzRnYqHnA4cUJw&output=html

На sixthsence, обаче първият пъзел е изчерпан Sad
Това е странно, току що проверих и ми излиза, че има 6
ето виж http://www.jigsawgallery.com/details.php?refnum=R16247   Cry

# 604
Аааа разбрах, за кой пъзел става въпрос - нещо съм отнесена  Embarassed
Този дето го няма ще го заменя с този
 http://www.jigsawgallery.com/details.php?refnum=WM514

# 605
  • София
Аааа разбрах, за кой пъзел става въпрос - нещо съм отнесена  Embarassed
Този дето го няма ще го заменя с този
 http://www.jigsawgallery.com/details.php?refnum=WM514

Все ги намираш някакви готини. Аз този дори не го видях в сайта. Обаче един, дето ми се изплъзва вече за втори път, сега са го качили в сайта-дето-не-се-споменава  smile3508

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 00:33 от desi_ivanova

# 606
  • София
Момичета, направих поръчката, обаче при плащането излезе разлика в цената. Така че я отказах - поне се надявам, че успях Praynig Ако не, утре ще им се обаждам да си говорим.

Значи разликата идва от това, че имаме 3 двойки промоционални пъзели
Тоест поръчани са:
Феята: 10,99 и 8,99
Зори: 9,99 и 5,50
Sixthsence: 12,99 и 11,99

и отдено мама Галка има един поръчан пъзел с цената му е 5,50, който също е от включените в промоцията.

Очаквах, че ще се получи 2 паунда разлика, защото първият пъзел на Зори също минава за безплатен вместо един от пъзелите на Sixthsence.
Само че пъзелът на мама Галка също участва в тази промоция и сайтът от 7-те поръчани пъзела, включени в промоцията, определи трите най-евтини за безплатни. Така че има още 4,49 разлика - тоест общата разлика е 6,49 паунда.

Моля момичетата с промоционални пъзели да кажат какво правим в такъв случай Peace

А част от пъзелите излизат като изчерпани в момента, защото явно чак сутринта ще ми откажат поръчката и ще ги върнат в наличните - така че не притеснявайте, че са свършили. Голяма боза се получи, но отстъпката се начислява при плащането и чак тогава видях, че разликата е толкова голяма ooooh!

# 607
Моите 10,99 и 8,99 сякаш не объркват сметките.Не се сещам друго ,освен мама Галка да хареса някой по-скъп пъзел от промоцията, или някаква друга стъкмистика в избора, или доплащане.

# 608
  • Русе
Ако всяка от нас която има промо пъзел си плати по-скъпия няма ли нещата да си дойдат на мястото  newsm78.

# 609
Не,не става,трябва всяка да има от по-скъпите на стойност8,99 или9,99,или 10,99,или 12,99,но да няма два от 5,50 или 6,99 примерно.Защото тези от по 5,50 или 6,99минават като бонуси, а скъпите всичките трябва да се плащат.
За мен решението е мама Галка да хареса един по-скъп от 9-10-11 паунда, а този от 5,50 с птичката да й остане като бонус,но решението си остава нейно. Peace Peace

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 08:13 от ФЕЯТА

# 610
  • София
На Феята пъзелите са по средата като цени и са ок - единият го смята за безплатен, другият се плаща. Peace

Зори, твоите и двата са по-евтини от тези на Sixthsence и съответно те са безплатни, а на Sixthsence и двата се плащат - оттам идва разлика от 2 паунда.

Но понеже пъзела на мама Галка също е от участващите в промоцията, се получава, че имаме 7 поръчани промоционални пъзели. И съответно системата сама си избра трите най-евтини и ги пусна като безплатни.  И така се получи разлика от 6,49 спрямо сметките в списъка.

Дано съм го обяснила добре, че и аз в началото въобще не можех да разбера откъде идва тази разлика и след това видях, че и пъзелът на мама Галка за 5,50 е от промоционалните ooooh!

# 611
Промопъзелите трябва да са по двойки,значи 4 по 2=8 пъзела.Не става да са 7 ,нали.

# 612
  • София
Може, но на 7 пъзела - 3 ги сметна като безплатни. Лошото е, че при нас допълнителният пъзел е най-евтин и това обърка сметките.

# 613
  • Русе
Остава да чакаме мама Галка какво ще реши и да действаме.

# 614
Уф аз изобщо не съм видяла, че при мама Галка има пъзел от тази промоция Confused

Общи условия

Активация на акаунт