НЕЗАБРАВИМА (Unutulmaz) - турски сериал по НОВА

• 169 412
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
# 376
Ами той не само във днешната реве си много често

# 377
Започна ли серията!!!! newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 378
Започна ли серията!!!! newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Какво се случва????

# 379
Още не че те по турската са по досадни със рекламите и от бтв и нова взети заедно

# 380
сори за притеснението, но моля те разказвай какво се случва, ако не те затруднявам!!!! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 381
Няма проблем ще разкажа но няма да е скоро във някоя рекламна пауза ще разкажа какво се е случило до момента

# 382

А рекламите по турските канали в последните 2-3 години ги понамалиха (около 15 мин. на прекъсване), преди години си спомням, че 20 мин. реклами нонстоп даваха.
Почва сериала, дълго резюме (Özet) от предишния епизод (защото все пак ги дават веднъж в седмицата. А тук тези резюмета ги режат) и после едно поне 20 мин. реклами и така... Затова серила от 20ч като почне, продължава до 22.20, а иначе е 80 мин серия (без рекламите сметнато)

иначе в момента го гледам по ATV. Ако го нямате по кабелна или сателит, може и на:
http://www.atv.com.tr/canli_yayin

тия серии по НОВА ТВ, ги даваха по АTV още през юли месец

# 383
  Абе Еда как така се самоубива, няма ли да се увреди бебето така?

е... тя ако се самоубие, ще се роди ли бебе според теб? не само, че ще му навреди и ...

# 384
чакам binzi Praynig  bouquet

# 385
ей сега ще почне ако искаш го гледай от линка дето dizi пусна и аз после ще ти преведа какво е станало[
quote author=Чочи love link=topic=458168.msg13767876#msg13767876 date=1263410190]
чакам binzi Praynig  bouquet
[/quote]

# 386
Ох аз съм голям фен ан турските сериали, ама нещо този хич не ми харесва засега, направо съм разочарована...всички са ми някакси много изкуствени  Confused

# 387
  • Видин
Ох аз съм голям фен ан турските сериали, ама нещо този хич не ми харесва засега, направо съм разочарована...всички са ми някакси много изкуствени  Confused
Подкрепям те... не знам какво трябва да стане, за да се впечатля...

# 388
Момичета,
много се извинявам ,ако е писано преди,но по коя програма повтарят серийте и от колко часа?
Предварително ви благодаря!

# 389
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Момичета,
много се извинявам ,ако е писано преди,но по коя програма повтарят серийте и от колко часа?
Предварително ви благодаря!

Диема Фемили от 14:00  Hug

Общи условия

Активация на акаунт