eta, моят юнак също яде през цялото денонощие, с едно прекъсване през нощта, през 2 часа

petia_sport страхотни снимки

Lassi благодаря за обяснението за Мезим фортето. Златна си
. Относно твоя синковец - той пак си е най - перфектния мъж за теб
Между другото моят син също, когато плаче и се гърчи като го взема изведнъж спира. Ако ми прави номерца - значи изобщо няма колики За кафето -при нас не влияе, но незнам със сигурност имаме ли колики, защото пише, че ако майката се чуди дали това са колики - значи не са. Понякога плаче на сън, после изпуска газове и пак заспива. Друг път като е буден се гърчи свива крачета към коремчето и яде ръчичките си, но като го взема засуква и спира да плаче. Всъщност в будно състояние почти през цялото време суче
. Просто така се преспива, залъгалката я плюе.И аз най - после качих няколко снимки
http://december2009.snimka.bg/baby/georgi-na-zuzi.462374Лека спокойна нощ
за дето не ям, не пазя диети просто не ми се яде, много ми е насила
а за кг с 12 съм по малко. Притеснявам се да не ми налеят мандрените възможности, има ли такъв риск? В този ред на мисли кога ще се приберат тия кокалаци, нямам много кг. за сваляне , а нищо не ми става ханша, таза дори при ребрата, мъкна се само по анцунг...
лошото е, че дори с толкова смъкнати кила не мога да се побера в повечето си дрехи заради разширения таз 
)