Отговори
# 405
  • Smolyan
Добър вечер  Hug
 eta, моят юнак също яде през цялото денонощие, с едно прекъсване през нощта, през 2 часа  Crazy
petia_sport страхотни снимки  Heart Eyes
Lassi благодаря за обяснението за Мезим фортето. Златна си  Heart Eyes. Относно твоя синковец - той пак си е най - перфектния мъж за теб  Wink Между другото моят син също, когато плаче и се гърчи като го взема изведнъж спира. Ако ми прави номерца - значи изобщо няма колики  Rolling Eyes
За кафето -при нас не влияе, но незнам със сигурност имаме ли колики, защото пише, че ако майката се чуди дали това са колики - значи не са. Понякога плаче на сън, после изпуска газове и пак заспива. Друг път като е буден се гърчи свива крачета към коремчето и яде ръчичките си, но като го взема засуква и спира да плаче. Всъщност в будно състояние почти през цялото време суче  Crazy. Просто така се преспива, залъгалката я плюе.
И аз най - после качих няколко снимки  Simple Smile http://december2009.snimka.bg/baby/georgi-na-zuzi.462374
Лека спокойна нощ  Heart Eyes

# 406
Ха здравейте и от мен! Приспах ги мойте и двамата и сега ми е времето да драсна малко, иначе ви чета!
Пуу чайчето е екстра - веднага сиктирдосва коликите, пупу! Иначе освен шоколада, май и баклавата дето я ядох снощи й направи газовете. Цял ден пръцка като...  Crazy
mezzatr, ние го пием когато й се появи нещо - една дозичка от 50 мл си я гаврътва и след малко й се успокоява коремчето. Не е на всяко хранене (а може би трябва когато са силни и чести коликите).
Днес и ние направихме един припек на слънце на терасата (качих и снимчици), стана ми едно такова приятно и ми се прииска да разходя количката, ама като чух прогнозата за времето, че застудява и .. мерака ми мина.
За будуването - и Дари будува вече - прави си едночасови почивки понякога след хранене, не ще да заспива - кокори се и тва е.
Вие как сте с килограмите? Аз от как излезнах от родилния дом, си седя на едни и същи -9 кг и това е. Не мърдам на никъде.
Разгледах снимките - много сте готини всички Peace Hug
Ставам сега да хвърля едно око и на Слави`я шоу и да се паркирам и аз, че след малко ще се става за поредното кърмене. Айди бай бай! Лека нощ  Blush

# 407
She_R относно захранвато не съм казала че смятам да захранвам просто търся логика в думите на педи нали все пак е доктор а иначе и мен рано ми се вижда, първоначално мислех към 5-6 мес. да започна. А Иван се храни денонощно на 2.5-3 часа просто е като часовник и няма пропуск!

Ох да се оплача пак взех да си възвръщам режима на хранене от преди бременноста т.е. да се храня веднъж дневно, а точно сега не мисля че е редно и все го отнасям вкъщи  #2gunfire за дето не ям, не пазя диети просто не ми се яде, много ми е насила  Tired а за кг с 12 съм по малко. Притеснявам се да не ми налеят мандрените възможности, има ли такъв риск?  В този ред на мисли кога ще се приберат тия кокалаци, нямам много кг. за сваляне , а нищо не ми става ханша, таза дори при ребрата, мъкна се само по анцунг...

Кафенце и аз си правя мляко с нес и малко мед, но не забелязвам дали оказва ефект на коликите, коремчето пак къркори и беб си пъшка и пръхти, пуска газ и така..

И аз направих вече албумче на който му се гледа да заповяда: http://december2009.snimka.bg/baby/ivan-na-evita83.462372
изтипосала съм се на едното фото не обръщайте внимание каква неугледна кифла съм... просто безсънието и умората понякога си казват думата.

# 408
eta, milenaeneva, аз реших да не рискувам...стори ми се, че духа много  Crossing Arms
Darlin`, аз съм -13 кила, сиреч още 11 имам да свалям незнайно как  ooooh! лошото е, че дори с толкова смъкнати кила не мога да се побера в повечето си дрехи заради разширения таз  Cry
Lassi, нали знаеш, че някои жени са сладки като си мрънкат и мърморят... твоя случай е такъв (пък как да ти повярваме, че се юркаш от перфектния мъж  Joy)

Имам питанка, мамчета- преди малко смених памперса на момата и цвета на акото ми се стори странен- горчица към тъмно зелено-кафеникаво... Чичко Гугъл казва различни неща и аз се чудя на кое да вярвам... Thinking

Днес Ели прави 40 дни  Heart Eyes В 10 часа ще я водим с таткото на църква  Praynig

# 409
Момичета, вклѝчвам се, за да споделя, че на мен лично portman ми липсва напоследък и да я помоля да се отчете!  Hug

Хубав празник на Ели на Маyanka!   bouquet

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 04:53 от Jennie

# 410
Добре завърнали се на Дори_та и удис .

Хей, колко хубави бебета си имаме само !!!
evita83 , най-после се запознах и с Рио. От лятото чаках да му видя муцунката !
Дарлин', какви са тези лятни снимки от вас ! Тук такъв студ ни е сковал. Поне е красиво и бяло  Grinning

Колибри, благодаря за отговора. И на мен млечните много ми липсват.
Цели 2 г се стремях към ниско-въгпехидратно хранене и така и не постигнах кой знае какъв резултат с отслабването. А сега, заради кърменето се оказва, че пак трябва да мина на НВД режим...Дано не започна да пълнея само.  Rolling Eyes

Вярно, че портман се губи ! И още толкова много момичета !!!  newsm78

# 411
Привет,следя ви доколкото мога,но нямам време да пиша често.А  за килограмите-свалих всичко което бях качила през бременноста/но те не бяха много/ и си влизам спокойно в дрехите.А може ли и да се оплача малко-от вчера ми тече носа и започва да ме боли гърло,та се чудя какво мага да вземам да пия,за да предотвратя развитието на настинка и дали може да прихване и бебка от мен с тези малки симптоми.Кажете с какво е позволено да се лекувам,като кърмя т.е изцеждам се и давам на малката от шише

# 412
  • в огледалото на живота
Добро утро момичета!Минавам да почерпя-ставаме на 40 дни!Чакам  беборана да стане и отиваме на църква!   Атова за майчетата -кърмачки,Да ви е сладко!

# 413
Mиленка, мен ми се стори (а може би не?), че те видях в Детския кът вътре в заведението. Ама в този момент кърмех и нямаше как да вляза.
Евита, тръгвай вече с каляска по Морската, да запознаем Иван с Андрей  hahaha

За диетите - червена лампа! Писали сме пак, бързото отслабване води до освобождаване на токсини, които пък преминават в кърмата. На кърмачките се препоръчва умерено меню, никакви драстични диети!

Аз си върнах килата преди бременността, но все пак дрехите не ми стоят както трябва. Предполагам, че е от разширението на тазовите кости.

Споко, народе! Бавно и полека ще си влезем във форма. Стига да няма големи прекалявания с манджата, до лято мисля трябва да си дойдат нещата на мястото.

mayanka, аз знам, че акото може да варира в цветовата гама.

Хайде да бягам за един душ до като дреб спи, че днес май пак ще става за разходки  Hug

# 414
  • Варна
Добро утро! Да не повярва човек -пийвам си кафенце на спокойствие, моето домочадие спи яко Heart Eyes
Ето , че дойде време за погача и на вас малки сладури- честито на devi4ca и на Маянка. Hug  bouquet
За килограмите- остават ми още 4-5 до тези от преди да забременея, иначе дрехите ми стават, само в корема още са опънати, но си спомням, че при предната бременност дълго време не можах да се навра в старите си дънки и панталони, че сме по-широки, факт е, само търпение и умерена храна Peace Hug Hug
slava80, всичко , което сме обсъждали през бременността, може да взимаш сега, взимай мерки, може профилактично да си изпиеш един Фервекс, няма да навреди много и не мисля, че ще прихване бебо, просто не го прегръщай и целувай много сега. Бързо оздравяване!
 За Портман щях да пиша вчера, но забравих, че липсва, както и Оска, Елф,  и други девойки, хайде покажете се Hug

П.с Мисля, да започна малко, по-малко корекция на първа страница и ще ви питам за идейки, искате ли колажчета или нещо такова, казвайте да го обсъждаме.

# 415
Добрютро!

Честити 40 дни на Ели и Мария! И на майчетата на порасналите момичета също!

Разгледах всички снимки - много сладки младежи и девойки, радост за очите!

Прилъгах мрънкозиньо да заспи в шезлонга - мозъка му ще стане на шейк от тая вибрация, ама нЕма друг начин Grinning
Мързи ме обаче да си направя кафе - мъж ми се ската тая сутрин от това си задължение и сега ще съм в абстиненция Crossing Arms

Оппа - някаква суспектна активност забелязвам в шезлонга - явно загрява за предстоящата закуска Laughing

# 416
здравейте и от нас, Димана ми спи вскута та пиша с една ръка.....днес сме на ортопед от 1.40

за колаж аз съм за Peace Peace, ма как ми е съвестно, че нямам много време да пипам по първа стр. Шер, прави всичко, което имаш като идея време и възможност, а ние ще помагаме.....

# 417
  • Sofia
Добро утро на всички. Честит имен ден на всички Тани, да са живи и здрави и много щастливи.    bouquet  bouquet  bouquet

Зузи и Евита много са ви хубави снимките. То всичките ни бебета са си хубави. http://december2009.snimka.bg/baby/bebe-pet-r-na-mezzatr.461471.16843978 Ето още малко от мен, на който му се гледа.

За килограмите - От болницата излязох 66 кг. и за една седмица се стопиха 6 от тях, но все пак имам да свалям до около 54 - 55 кг. Ама нещо са ми трудни.

mayanka - ако зеленото ако продължи попитай доки. Аз знам, че ако акото е зелено е настинал. Но това при продължително зелено. Но не знам дали значи само това. Ако е еднократно не е страшно, важното е да не продължава.

Честит Веско на Деничка и добре дошла при нас.

За корекция няма проблеми, ние сме за.

# 418
добро утро

хайде добре дошла Hug на Дорита

ами наистина не остажа време да пиша иначе си чета редовно.Аз да се похваля че сме нагости в Бургас на мама и тати и се чуствам доста добре тук,но малкиа  милиа му се позасилиха коликите и доста не спокоен особено вечер,иначе през деня  е по спокоен.

за килограмите от болницата излязох -9,сега не съм се теглила  но и не пазя диетки де,храня си се нормално въпреки че нямам много апетит но няма как искам да си кърмя детето Naughty

за задавянето и аз да се оплача че най вече от тази глюкоза много се дави,на няколко пъти ми изкара акъла направо се разтрепервам като не може да си поеме въздух и сега ме е изстрах да давам той и почти не пие де,нем и шишето смених като  си мислех че е от биберона но не пак си се дави,педи каза че било така защото не му харесва Thinking

ето като ви чета и се сещам по толкова много въпроси да пиша,а като остане време и седна забравям,а аз си мислех че преди забравях от бременността но явно че не е  Joy

# 419
  • Варна
Честит имен ден на именниците! Да им е честито името!

Честити 40 дни на Ели и Мария!

Писането с една ръка съм го овладяла до съвършенство вече.
Много взе да будува бебеДачо, гледа си въртележката и приказва на човечетата,
много е смешен. Шезлонг и люлка само като я няма кака мога да ползвам.Леко  завид Wink
Най-ми са нужни вечер, че тогава се вкиселява и иска внимание и носене. Умората си
казва думата , много му идват натрупаните впечатления, прегрява му харда Simple Smile
babylove добре се представиха при Агафата и не толкова добре при Дачко,изпусна
встрани, но може да е от позата и чекненето по ранна доба, като  кратко беше
при нас в леглото. Продължавам тестовете.
Времето е супер, айде беж на разходка да събираме витамин Д Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт