® E-bay - тема 44

• 35 853
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
извинете ме предварително,че въпроса не е по темата  Embarassed
имам карта на Maestro  от Пощенска банка,но когато се опитах да я регистрирам в PayPal се оказа,че кодът,който трябва да въведа го нямам.обърнах внимание на картата ми Visa Electron от Испания и там има.та въпроса ми е сега как да се сдобия с въпросния код на българската карта,понеже искам да ползвам нея,а не испанската.
Благодаря предварително   bouquet

За съжаление с тази карта няма да можеш да се регистрираш в Пейпал. Ще трябва да си изкараш нова Виза  Peace

# 481
  • София
 ooooh!  жалко .пробвах с нея,понеже видях че пише и Маестро,но....е какво да се прави ще вадя друга.Благодаря ти   bouquet

# 482
Ако ескалирам какво става ?

# 483
  • софия
Ако ескалирам какво става ?
ПП разследва и взима решение. Peace

# 484
Мерси  Peace
А как е по добре да ескалирам ли като продавача вчера ми писа че въпросното нещо съм го платила на 24 декември, като със сигурност знае че не е така и че съм платила на 24 ноември. Писах му да си провери пак, че това което пише не е вярно и от тогава не ми е отговорил  Rolling Eyes
П.П. Има ли ограничение в дни за да ескалирам ?

# 485
Мерси  Peace
А как е по добре да ескалирам ли като продавача вчера ми писа че въпросното нещо съм го платила на 24 декември, като със сигурност знае че не е така и че съм платила на 24 ноември. Писах му да си провери пак, че това което пише не е вярно и от тогава не ми е отговорил  Rolling Eyes
П.П. Има ли ограничение в дни за да ескалирам ?

Ескалрай, мен един така се правеше на интересен уж имал код за проследяване ама пише дадено в тяхната поща и до там, а според него щом го е дал е стигнало, викам няма такива неща пише ли, че е стигнало не....
После измисли да ми върне половината пари било справедливо, викам връщаш цялата сума и ако дойде ти плащам пак или ескалирам и се оправяй с ПП ...  след няколко часа парите бяха в сметката ми.

# 486
Аз почъчах shamwow кърпи от този продавач, изпрати ми ги много бързо на английски адрес

# 487
  • софия
Аз почъчах shamwow кърпи от този продавач, изпрати ми ги много бързо на английски адрес
Този е и онзи на Рима  Wink До БГ ми даде доставка 1.95. Мисля да закупя.

# 488
И аз да се похваля пристигна ми http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3101918 … IT#ht_1124wt_1084  платих на 3ти и днес пощальонката ми  го донесе в къщи; работи си и вс е ок,а излезе доста по-евтино от колкото струват тук  Peace

# 489
Абе хора, я да ви питам. Получих си светещата костунурка с насипни бутони. Дрънчат вътре в корубата. Какво да правя? Ще пиша на "кокиному хай", пък да видим, той какво ще предприеме. Вашите читави ли бяха?

# 490
  • Варна
Здравейте,бих искала да попитам къде мога да намеря адресите на фирмите-посредници,които доставят от Англия за Варна.Благодаря предварително! Hug

# 491
  • Бургас
Абе хора, я да ви питам. Получих си светещата костунурка с насипни бутони. Дрънчат вътре в корубата. Какво да правя? Ще пиша на "кокиному хай", пък да видим, той какво ще предприеме. Вашите читави ли бяха?

нямат оправия тези китайци...  smile3521
на моята едната светлина не светеше.... направихме и дисекция newsm66, има сумати и болчета ...запоихме единият диод и сега е перфектна  newsm10

# 492
  • софия

нямат оправия тези китайци...  smile3521
на моята едната светлина не светеше.... направихме и дисекция newsm66, има сумати и болчета ...запоихме единият диод и сега е перфектна  newsm10
Така си ги пращали - с насипни бутони. На мен ми рефъндна 7 паунда. Сега нещо не свети. Проблемът бил точно в бутона, а и се разпои една жичка. Абе, боклук! Но, нали сме нация техническа, мъжът ми ще се занимава да я пооправи

# 493
Моя мъж не е от техническата нация. Да си ми връща парите г-н Китайски и право в казана, да и серадват ромчетата. Знам си аз, че китайскерски играчки не трябва да купувам, ама пусто като изглеждаше така сладурска на картинката.

# 494
Аз днес си получих моята костенурка, много бързо за 10 дни. Всички бутони са на мястото, но батериите са по-тънки от обикновените и трябва си купя за да видя дали работи. Бях чела за някакви костенурки които могат да се зареждат и с usb кабел но тази явно не е от тях. Иначе беше добре опакована, очаквах по-зле да е положението. Поръчах възможно най-евтината.

Общи условия

Активация на акаунт