Ягодка и Саса- м.Януари бързо купувай някой да не те изпревари!

• 38 445
  • 635
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Само кремът на Канебо  Peace

# 616
Момичета, какво стана? Ще пускаме ли обща поръчка от САСА? Хайде, как да се организираме?

Хайде де!  Praynig  Praynig  Praynig Аз чакам от 2 месеца да се направи обща поръчка.
Аз съм готова веднага да направя поръчка, само моля да ми кажете ако имам дебитна карта към Уникредит, може ли по нея да ми изпратите пари за поръчките или трябва да си отворя нова сметка. Единствено това ме спира, защото нямам време да ходя по банки. Ако става с тази дебитна карта, мога да я кажа още довечера.

# 617
  • София
Каква е точно картата? Посочи линк в основния сайт на банката  Peace

# 618
Каква е точно картата? Посочи линк в основния сайт на банката  Peace
Ето тази е:
http://www.unicreditbulbank.bg/bg/Individual_Clients/Debit_Cards … o/Promo/index.htm

# 619
  • София
Според мен не става, аз използвам лично виза електрон на Първа инвестиционна, пазарувам с нея от 2006 навсякъде за сега без проблем. Хубавото при тази банка е късното работно време, имат офиси които работят до 22ч. вечерта  Peace Нека и други съфорумци да се изкажат.

# 620
Другият вариант е да дам сметката на кредитната ми карта. Там 100% може да внася всеки, нали така? Пак на Уникредит, Виза.

# 621
  • София
Би трябвало, една съфорумка преди поръчваше от Саса също с кредитна карта и по нея съм внасяла пари  Peace

# 622
Би трябвало, една съфорумка преди поръчваше от Саса също с кредитна карта и по нея съм внасяла пари  Peace
Хайде, ще проверя дали става с дебитната и ако не, действаме с кредитната.
Кой какво си е харесал? Аз искам крем на Шисейдо, който е 31 USD. Трябват ни минимум 100 USD за безплатна поръчка, нали така беше?

# 623
  • София
Точно така  Peace

# 624
Момичета, в САСА започва 45% намаление, ще продължи 5 дни, до 2-ри юли.
Гледам, че има много намалени продукти на Шисейдо, Ланком и Клиник, който се интересува от тях Peace

# 625
Става с дебитната карта.
Кой иска да се включи в обща поръчка от САСА? Трябва да съберем минимум 100 долара.
Ще дам сметка, по която да ми преведете паричките. Виждам ги и поръчвам с моятя кредитна карта.   bouquet

# 626
  • София
За Интернет плащане ми казаха в Булбанк е може да се ползва Ви-пей.

# 627
Става с дебитната карта.
Кой иска да се включи в обща поръчка от САСА? Трябва да съберем минимум 100 долара.
Ще дам сметка, по която да ми преведете паричките. Виждам ги и поръчвам с моятя кредитна карта.   bouquet

Аз ще се включа 100% с около 30 долара.  Hug

# 628
  • Пловдив
И аз ще се включа с 30 долара от Саса-бройте ме и мен!  Peace

# 629
Момичета направо не мога да повярвам на 26.06 направих поръчка от Ягодка само козметика и днеска(30.06) ми се появи в Български пощи  newsm44 newsm44 smile3521

Общи условия

Активация на акаунт