FarmVille- 8-ма тема

• 29 257
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Падна ми се плашило от някакво яйце и ще се изям от яд, ако не ми е в кутията, когато тези смотаняци оправят проблема. Аз нали съм нагла и продължавам да събирам де що има за събиране по стената.

Аз спрях, че нямам представа дали съм цъкнала 30 неща... и останалите ще изчезнат.

# 631
Добро утро  Hug
Още не мога да си вляза във фермата  #Cussing out
Добро да е....не си сама....
Вече започвам да се ядосвам и немога да разбера как някои влизат, а други не? Мъжът ми си влиза без проблем, но аз и щерката неможем newsm78....
На приятелката ми във фермата влизам без проблем,но в мойта немога  Crossing Arms
Е това на какво прилича вече  Twisted Evil Crossing Arms

# 632
здравейте аз за съжаление още не мога да вляза сега ми изписва това Update: 10:43PM PDT: The FarmVille staff is close to resolving recent loading issues. In the meantime, crops are still safe from wither. Please stand by. някой може ли да ми обясни Sad

# 633
Падна ми се плашило от някакво яйце и ще се изям от яд, ако не ми е в кутията, когато тези смотаняци оправят проблема. Аз нали съм нагла и продължавам да събирам де що има за събиране по стената.

Аз съм събрала сигурно 10 кокошки златни,много магарета и люлки,ама вече четох,че нищо от това няма да е в кутиите ни защото нашите игри в момента са като "замразени" за разлика от на другите

# 634
  • София

Аз съм събрала сигурно 10 кокошки златни,много магарета и люлки,ама вече четох,че нищо от това няма да е в кутиите ни защото нашите игри в момента са като "замразени" за разлика от на другите

Демек пре***** от всякъде...

# 635
При мен не е имало проблем със влизането нито днес нито вчера, но не съм хранила кокошки още и имам два кокошарника

# 636

и на мен ми се падна и някаква лулка събрах си доста интресни неща и ако ги няма наистина ще умра от яд Cry smile3515 newsm45 smile3511

# 637
Аз  влизам в моята ферма,опитах да наторя и ми заби.
Само в моята ми дава да стоя,спечелих даже и подарък,надявам се да не ми изчезне след това.

Елените и пингвините до кога могат да живея във фермата?Да не изчезнат и те по някое време като се позатопли..... Thinking

# 638
Аз ше ги съдя тия. Защото ми причиняват стрес. Тази нощ сънувам, че нахлуват барети в нас с автомати (то сигурно от една друга тема, ми е дошло на акъла  ooooh!), арестуват ме и ме изправиха пред съда....щото не съм си обрала фермата  Rolling Eyes Shocked После бягах към метрото за Младост, че да намеря компютър да обера фермата и да докажа, че съм невинна. В съня и в опита си за бягство, успях и колата да си ударя  Stop И т'ва ако не е стрес - да ме прощават  Crossing Arms Mr. Green

пп - то самия факт, че се събудих в 9, а не в 12 говори за вредата  Naughty

# 639
  • Толбухин

Демек пре***** от всякъде...
анджек

# 640
  • London
UPDATE FROM ZYNGA: DO NOT FEED CHICKENS. DO NOT FERTILIZE. PLEASE. The developers are trying to fix the problem. They are asking everyone to NOT fertilize crops or feed chickens, there are so many trying to do it, they can not get the issues solved. Please "Copy and Paste" this and pass it on to your neighbors and friend

Eто миличките какво са сътворили.

# 641
Аз ше ги съдя тия. Защото ми причиняват стрес. Тази нощ сънувам, че нахлуват барети в нас с автомати (то сигурно от една друга тема, ми е дошло на акъла  ooooh!), арестуват ме и ме изправиха пред съда....щото не съм си обрала фермата  Rolling Eyes Shocked После бягах към метрото за Младост, че да намеря компютър да обера фермата и да докажа, че съм невинна. В съня и в опита си за бягство, успях и колата да си ударя  Stop И т'ва ако не е стрес - да ме прощават  Crossing Arms Mr. Green

Леле, •ºtreisyº•, ама ти найстиа си се вкарала яко във филма   Joy

# 642

Joy hahaha
Успокоих се, че не само аз съм лудичка Mr. Green

А какво ще ни се случи с подаръците, аз имам още неотворени, да не ми изчезнат Close

# 643
Странното е, че всъщност не ме хвана истински яд вчера...като четох във форума на Зинга, сигурно има и ритуални самоубийства  Mr. Green

# 644
  • Пловдив
Ама тоя ъпрейт в 10:43PM PDT по какво часово време е?

Общи условия

Активация на акаунт