Роди се Велин юнака и направи НОЕМВРИйката Алекс кака!!!

• 22 943
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Добро утро, мили момичета! Hug
Мими е родила  тази сутрин. Не мога да ви дам никаккви подробности, защото се оказа че аз знам повече от нея и таткото..... Секциото наистина е било по спешност. Бебчо е много мъничък - 2.300кг, но е добре и всичко е наред с него. Наложило се е в хода на раждането да приспят Мими. Първо ми звънна сутринта таткото, веднага след това и Мими....аз по мой си начин успях да получа останалата информация и да им я съобщя на тях. Разчитам на човек от род. зала да иде да я види малко по-късничко като се освободи. Мими говореше трудно, още не я беше пуснала упойката.
В момента в който имам повечко новини ще се включа! Hug

# 271
 newsm44 newsm44 newsm44
Дано всичко е наред и се възстанови бързо, а малчо да порастне скорострелно

Мише не е толкова мъничък.Анита и тя беше толкова.Малчовците имат невероятната способност да наддават по-бързо.
Като се чуете пак й предай много много целувки от всички нас.
Направо се просълзих.Толкова много се радвам.

А пък тъпаците дето се водят лекари направо ми иде да ги зачеша............

# 272
Слава Богу!   Praynig

Да е живо и здраво така чаканото бебче! Да слуша много татко, мама и кака! Да папка, да спинка и изобщо само да ги радва!  Hug

# 273
честито бебче Шопи   bouquetда ви е живо и здраво и много да ви радва,а на теб бързо въстановяване и скорошно прибиране вкъщи да се радваш на малките съкровища.

# 274
  • София
Честит Велинчо  smile3525 Да е жив и здрав и много да радва мама и тати и кака Алекс Wink Бързо възстановяване, Мимка и скоро да се гушкате с малкия юнак   love001

# 275
Да е жив и здрав бебока! Да расте силен и голям мъж, да радва мама и тати!Шопче, бързо възстановяване!   smile3525

# 276
Много,много ,много здраве, щастие , късмет на малкия юнак!На мама Мими ,бързо възстановяване и много целувки-майка герой smile3525 newsm10

# 277
  • На топло...
Миличките Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes...
Да се възстановите бързо и да забравите възможно най-скоро тоя кошмар Praynig Hug  bouquet!

Измъчиха ги, ей Cry!

# 278
  • Бургас
Най накрая хубави новини baby_neutral

Миме да ти е жив и здрав малкия момък, много да ви радва smile3525. Бързо възстановяване ти желая.
Много  love001 от нас с Мирелка.

Ели страхотно заглавие си измислила  smile3501

# 279
БРАВО НА МИМИ - да е жив и здрав Велин - ейййййй най-после. Добре, че всичко е ок HugЮухуууууу много се радвам. Бързо да се възстановява и да си бяга в къщи Hug Hug Hug

# 280
Бравооооо!!! Най-сетне хубави вести!!! Бързо възстановяване на мама най-вече, че малчо сега ще има да наваксва - да яде,яде,яде,яде  Heart Eyes  Heart Eyes и да дебелееее  Hug
Чакаме новини от щастливия татко!
Ех, как само ме зарадвахте!!
И дай Боже следващите дечурлига - в друга болница да ги ражда, тия дофтури хич не ме радват...

# 281
  • София
Ураааааааааааааааааааа! Да ни е живо и здраво мъничето! Шопи, миличка, ти си герой! Изтърпя толкова много! Да се гушкате с бебока и да го нацелуваш едно хубаво това малко мъжле, дето толкова го чакахме! Изчезвам че работата ми поизостана с толкова надничане  Joy

Е сега вече хубав ден на всички!   Hug

# 282
  • Попово
брависимооооооо!
честито юначе велин, да радва мама, тате и кака Simple Smile

# 283
  • Sofia
 newsm44ЧЕСТИТО МИМЕ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ЮНАК!!!  smile3525
на мама бързо възстановяване Hug  bouquet

# 284
  • София
Ееее, най-после!