Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 24

• 47 723
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Защо в mothercare на почти всички дрехи, дори и ненамалени пише This item is temporarily out of stock online ? Страшно се изнервих, май няма да пазарувам от там.  Crossing Arms

# 121
Открих още една фирма,но никъде не виждам телефони или имейли за контакти с тях
http://lucky-bg.com/zaiavka.html
Досега им разглеждах сайта! Не бих им се доверила, условията не ми харесват, а и определено ме дразни че нямат телефони и е-мейл за връзка. Съмнителни са ми. newsm78

# 122
Освен че нямат телефони и комисионната е 10 процента при положение ,че на осталалите е 7-8 процента. Rolling Eyes

# 123
  • Пловдив
За много години и от мен ! Simple Smile
Танче   bouquet

Момичета откъде да купя лилава боя за обувки? newsm78
ави да не е за ботушки,че и нашите розови са обелени отпред и не намирам никъде подобен цвят

Да , за лилавите ботушки е ,че доста са ожулени  Confused Няколко момичета купиха лилави ботушки , откъде купувате боя ?
Аз съм мазала с лак за нокти Wink Върши работа  newsm10

# 124
И ние сме на лилаво тази зима, но още нямаме обелени ботушки  Rolling Eyes  Не ми се мисли, ако трябва да ги поправям Crazy

# 125
  • Sofia
Цветни бои, различни от черно и кафяво съм виждала в магазин Саламандър, за лилаво не знам, не съм се заглеждала.
Нашите лилави ботушки са здрави, не са обелени, но тя ги е сложила точно 2 пъти и то в количката, като ви чета май ще си ги доизноси все седнала.  Mr. Green

# 126
  • В мечтите
Момичета, House of fraiser и Cheapsmell приемат ли бг карти  newsm78

# 127
  • София
Mini mode приемаха бг карти, нали?
Stryper, ти не беше ли поръчвала от там с бг карта на анлг. адрес?

# 128
Момичета http://www.pumpkinpatch.co.uk/Default.aspx приемат ли български карти?Благодаря предварително.

# 129
И minimode и pumpkin приемат български карти

# 130
  • Отвъд алеята зад шкафа
А доставят ли до БГ, или трябва да ползваме английски адрес за доставка?

# 131
дадох кода от Адамс, остава ми от Мадъркеър

# 132
  • Пловдив
Има ли някой за pumpkin?Искам само една грейчица Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 133
Нито minimode, нито pumpkin доставят до България.
Ползвайте транспортна фирма.

# 134
  • по света
Да ви се похваля днес си получих чантата от Кларкс.Бях я поръчала от Габко днес Веселин ми я донесе,много е хубава. Wink

Общи условия

Активация на акаунт