Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 24

• 47 650
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
Забравих на голямата нещата са 7-ца, ленения блейзер е 5-6г. Той и белите ленени шалвари също са невероятни  Peace

# 436
  • Пловдив
Руми, може ли стелката на сандалките с цветенцата?   Hug   bouquet

# 437
Защо не мога да намеря кафе машината никъде под 70 лири Sad

# 438
Защо не мога да намеря кафе машината никъде под 70 лири Sad

Просто следи за цените, променят ги ежедневно ! Аз една преса миналата седмица поръчах за 38 паунда, вчера падна на 31 паунда, днес пак 38 ! Редовно си променят цените, особенно амазонците!  Crazy

# 439
Руми, може ли стелката на сандалките с цветенцата?   Hug   bouquet

9-ка  стелка 17.5см  Peace

# 440
  • Русе
   Руми, да питам за дрешките размер 3-4 години - разбрах, че за Некст е важно да гледам и трите размера от таблицата, не само ръст и възраст на детето. Моето дете по трите показателя е в рамките на размер 3-4 год, но на ръст е 103 см и се чудя дали тези дрешки ще са добре на дължина за лятото... Размер 4-5 год сигурно пък ще е голям Thinking

# 441
Здравейте момичета,
бързам да се похваля, че днес получих поръчката си с Алезар.
Всичко е от намаленията на Некст и Джордж.Дрешките са чудесни и съм уцелила всичко, освен едни прашки за мен.Поръчала съм си огромен номер, реших че дупето ми е голямо и си поръчах 20  EmbarassedЧестно, толкова големи прашки не бях виждала Simple Smile.

Искам да похваля Гери.Много точна и коректна.Бях си поръчала някои неща от Вери(от намаленията)обаче се оказа, че ще дойдат само три артикула.Тогава Гери се свърза с мен и ме пита дали искам нещата.Сама предложи да откажем поръчката, защото не си струва.
Много съм й благодарна, че ме уведоми навреме   bouquet

Сега чакам една поръчка от новата колекция на Некст smile3508

# 442
Момичета,как вървят номерата на George на обувките.Харесала съм тези за малката и се двоумя между 6 и 7
http://direct.asda.com/george/shoes/kids-shoes/girls/metallic-bo … 7,default,pd.html

# 443
  Руми, да питам за дрешките размер 3-4 години - разбрах, че за Некст е важно да гледам и трите размера от таблицата, не само ръст и възраст на детето. Моето дете по трите показателя е в рамките на размер 3-4 год, но на ръст е 103 см и се чудя дали тези дрешки ще са добре на дължина за лятото... Размер 4-5 год сигурно пък ще е голям Thinking

Според мен е достатъчно да гледаш само ръст. Аз поне до сега по този начин съм определяла размера, който да поръчам. В момента малката е на 3г и 6м. От миналото лято носим 3-4г. За това лято (тези на снимката)  съм поръчала 4-5. В момента сме 102см и размер 3-4 почват да и умаляват, но това при положение, че сме 18кг. Ако е по-слабичко детето може би няма да е проблем  Laughing
Ако искаш за по-сигурна да измеря нещо  Rolling Eyes

# 444
  • Варна
Незнам дали е обсъждано вече, ама аз да попитам в kiddicare.co.uk приемат ли бг карти? Или варианта е само с фирма-посредник да се направи поръчката? А някой да има отзиви или впечатления от този сайт : http://www.backinaction.co.uk Приемат ли тук бг карти?

# 445
Ами не че нещо, ама 3 страници назад се обсъждаше kiddicare, ама то що ли да се чете. Rolling Eyes

# 446
  • Варна
Не че нещо и аз, ама лично съм прочела всичките страници и видях, че се обсъждаше, но не ми стана ясно дали действително се приемат или не. Доколкото разбрах, уж плащането се извършило, а после била канцелирана поръчката, конкретен отговор не видях. Питам някой, ако е поръчвал оттам и е наясно дали става или не.

# 447
Този, който е наясно си предложи услугите на лични.

# 448
  • Варна
Не виждам смисъл като не можеш да ми дадеш отговор защо въобще ми отговаряш, аз ако бях разбрала, може би нямаше да питам или?
Явно няма смисъл да се задват въпроси. Confused
И доколкото виждам от постовете при някой са канцелирани, при друг са минали, затова питах, ако някой е имал успешна покупка, да сподели.н   bouquet

# 449
  • Някъде там...
Аз поръчах столчета за кола оттам, но ми отказаха поръчката впоследствие поради съображения за сигурност, не съвпадали данните от картата ми с въведеното в сайта. Иначе пише, че приемат международни плащания стига доставката да е в UK. Общо взето е лотария - понякога минава плащането, друг път не. Може да пробваш, ако ти откажат поръчката ще ти блокират сумата за поръчката в картата обаче.  Peace

Ехмея, аз съм пропуснала кой си е предложил услугите на лични?  Mr. Green  Embarassed

Някой друг имал ли е случай с липсващ артикул при поръчка чрез посредник, чудя се да им пиша ли или да пия една студена вода...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт