Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 24

• 47 589
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Това е сайтчето www.littleonesclothing.co.uk . Във Варна има 2 магазина с английски стоки, които са със същите артикули, горе-долу разбира се. Като качество съм доволна, очаквах по-малко. Пижаките са с качество горе-долу като асда, но не се замъшиха след пране като некст примерно. Чувалчето също е много хубаво. Само малко бавно доставиха нещата.

Сега видях, че на този сайт се продават дрешки Minoti. Аз до нас съм пазарувала такива от квартален магазин и съм оставала много доволна. Сравнено с цените на сайта, в магазина май са ми смъквали не по една, а по две кожи  Mr. Green

Сега чакам поръчка от новата колекция на Некст. Като пристигне ще покажа снимки.

Руми, честита ти рожденичка! Да бъде винаги здрава и да ви радва много.  Simple Smile Весело празнуване!

# 556
Руми,

да е здрава, усмихната и много щастлива порасналата кукла   ura

А някой има ли известие кога ще е следващият курс на Алезар?

Гери каза,че всяка седмица имат бус.Но такъв за Пловдив не знам дали ще използват пак.Беше много удобно.Сега като и пратя другата поръчка ще я питам дали ще има и кога друг транспорт,който пристига в Пловдив.

# 557
  • София
Руми,

да е здрава, усмихната и много щастлива порасналата кукла   ura

А някой има ли известие кога ще е следващият курс на Алезар?

На 17-ти.

# 558
10х, Persia!

Ще ви помоля за съвет  Praynig
Искам да поръчам тези http://www.next.co.uk/shopping/shoes/girlsshoes/20/8?extra=sch&a … n&pid=457-314 , но не мога да преценя кой номер. Някой поръчвал ли е такива или нещо подобно от некст? Уголемени ли са или си отговарят на номерата?  За детенце с краче 16,5см (носи 26 номер на КиК) 9-ка или 10-ка да взема?

# 559
Koлко е доставката от този сайт ?  http://www.littleonesclothing.co.uk/

# 560
  • София
Koлко е доставката от този сайт ?  http://www.littleonesclothing.co.uk/
http://www.littleonesclothing.co.uk/delivery--returns-tc-4-w.asp 4.95 паунда до бг за пратка до 2 кг и 2.95 до ук и безплатна над 25 за ук

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 11:09 от Aganka

# 561

Ако някой ще пуска, може ли да ме включи с няколко неща  Hug

# 562
Руми , да Ви е жива и здрава рожденичката, весело и щастливо детство , много смях , усмивки и щури игри! bdbaloni

# 563
Благодаря  Hug

Я кажете, че вече съм забравила  Blush  Моя приятелка очаква бебе април (живот и здраве). Оглеждам се за подарък, но има ли смисъл да поръчвам newborn или да гледам направо за 0-3 размер  Rolling Eyes

Забравих, ще са летни и все пак аз ще ги видя известно време след като се роди бебока.

# 564
Здравейте,някой от вас дали е поръчвал от the win company? Пишат, че нямат % върху поръчката, което си е добра оферта, но нямам никаква идея дали са надеждни?
Моля, да споделите мнение,

Благодаря ви Hug

Вчера си пуснах поръчка от NEXT чрез тях. Ще видим колко време ще отнеме. Не са ми спешни, защото повечето са летни. Като пристигнат ще се похваля веднага Wink

Много здраве и безгрижно детство на рожденичката  ura

# 565
  • Софето
Ако е купувал някой от NEXT панталони и блузи размер 1,5-2г. моля за точните размери Praynig
аз ти бях писала ето панталони от чатала до доло -31см  талия-21см  ,блузите са с дължина-35см  ширина-30см

Благодаря  Grinning,

# 566
Благодаря  Hug

Я кажете, че вече съм забравила  Blush  Моя приятелка очаква бебе април (живот и здраве). Оглеждам се за подарък, но има ли смисъл да поръчвам newborn или да гледам направо за 0-3 размер  Rolling Eyes

Забравих, ще са летни и все пак аз ще ги видя известно време след като се роди бебока.
От 0-3 по-добре.  Peace

# 567
Момичета , бихте ли ми казали с какъв тел.номер се регистрирахте в Next - не ми позволява регистрация, а пробвах какво ли не  Thinking

# 568
  • София
Благодаря  Hug

Аз се съобразявам с това кога ще отида на гости да видя бебето. Моя приятелка роди декември. Взела съм на дечко нещо за пролетта, 3-6 месеца, когато и ще мога да отида до техния град да ги видя. Взех предвид и колко едро се роди детето. Май родителите се задръстват с дрешки размер newborn, а те и доста бързо се израстват. Имай предвид, че лятото бебето на приятелката ти ще е поне размер 3-6 месеца. Така че може би не е добра идея да взимаш нещо по-малко (освен ако не е някое дребосъче като дъщеря ми).

# 569
Честито на рожденничката да е жива и здрава newsm59

Общи условия

Активация на акаунт