Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 24

• 47 578
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
  • Плевен
Здравейте момичета.Къде мога да открия балерински рокли-дъщеря ми е полудяла на тази тема?

Eдна потребителка във форума шие такива туту-та. Ако те интересува,мога да попитам коя е. Нейните са страхотни.

# 586
Здравейте момичета.Къде мога да открия балерински рокли-дъщеря ми е полудяла на тази тема?

Eдна потребителка във форума шие такива туту-та. Ако те интересува,мога да попитам коя е. Нейните са страхотни.
Писах ти на лични-имаме туту от нея и е невероятна красота! Peace

# 587
Моля ви, кажете от къде мога да получа повече информация за пазаруването от Пъмпкин патч. Аз също харесах няколко неща за дъщеря ми, но не мога да преценя какъв размер и какви са условията за плащане и доставка.

# 588
  • Sofia
Руми, Вили, благодаря ви за отзивите!  Hug
Матиа, радвам се, че си останала доволна от туту-то, наистина е страхотно!  Grinning

# 589
  • В мечтите
Момичета, някой купувал ли е от сайтовете някаква приспивна свиреща играчка да ми препоръча някоя ако знае..  че бебокът много реве и се чудя вече   Praynig Praynig

# 590
  • София
Момичета, някой купувал ли е от сайтовете някаква приспивна свиреща играчка да ми препоръча някоя ако знае..  че бебокът много реве и се чудя вече   Praynig Praynig
в МайТойс има доста, но са от Германия Peace

# 591
mama vili    благодаря за отзивите  bouquet, миналата година сложих на малката подобни от Некст само 1 път и се отказах после Sad, ще рискувам с модела с котенце Crazy гледам , че отстрани на муцунката има ластик  Thinking.

# 592
  • В мечтите
в МайТойс има доста, но са от Германия Peace
ще погледна все пак благодаря   bouquet

# 593

Виж в amazon.co.uk

Иначе ние имаме няколко, но аз им се радвах повече отколкото децата.

http://www.amazon.co.uk/Tomy-Winnie-Sweet-Dreams-Lightshow/dp/B0 … e=UTF8&s=baby

http://www.amazon.co.uk/Tomy-2008-Starlight-Dreamshow/dp/B00020I … 89746&sr=1-15

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_ss?url=search-alias%3Dbaby& … e&x=0&y=0

# 594
  • София
Вземи си на Fisher Price ot Rainforest - аз се родих с нея. Има природни звуци и като я пуснех на малката след 2 минути заспиваше.

# 595
Чоча, кога тръгва буса ви за БГ тази седмица? Знае ли се?
Че на сайта не пише нищо все още.  Rolling Eyes  Hug

# 596
  • Пловдив

Писах ти на лични-имаме туту от нея и е невероятна красота! Peace
Може ли и на мен, че и вкъщи сме на тази вълна  Simple Smile. Благодаря   bouquet

# 597
И аз се нареждам на опашка за туту-тата Simple Smile
Моля да ми пратите инфо на лични, за да зарадвам мойта щерка;))

Моля ви, кажете от къде мога да получа повече информация за пазаруването от Пъмпкин патч. Аз също харесах няколко неща за дъщеря ми, но не мога да преценя какъв размер и какви са условията за плащане и доставка.

За мен размерите си отговарят, пазарувала съм за 5 г., и е леко голямо на дъщеря ми която е на 4,5 г.
Можеш да плащаш с Бг карта и да ги пращаш на английския адрес на фирма превозвач, която си избереш - за София си имаме 2  Гивтранспорт и Габко ..
Доставката е 4,95 паунда, но Страйпер каза, че има код за БД и го даде по-назад в темата

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 00:28 от Didka_b

# 598
Събирам поръчка за Маталан желаещи на скайп или лични Peace

# 599
Руми, Вили, благодаря ви за отзивите!  Hug
Матиа, радвам се, че си останала доволна от туту-то, наистина е страхотно!  Grinning
А аз благодаря на теб!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт