Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 5

• 40 549
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Зизкааааа

# 136
  • Варна
На село пред портата голяма,
се яви Сару със още двама....(охраната)
Хош Гяльдин... ............................................................
...................................................................................

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 137
eeee,Бризка,ти поне си ги докосвала Whistlingами ние ощетените какво да правим бе Sick #Cussing out Banghead Banghead Banghead Banghead

да, така е, ама тогава се възмущавах пред колегите- как може мъж да е с толкова меки и нежни ръце! "Тоя- казвах- за нищо не става с тия ръчички на малко пухкаво бебче!" А колегата ми казва:" Ама ти какво искаш- какви да са- той да не копа лозе като нас. Я гледай каква градина има! Аз ако бях, щях да насея лозе, овощна градина, доматки, пиперец и т.н., а той наредил езерце, пейчици, екзотични животинки, алейки, райграс. Къде да се умори?  Joy Joy Joy Joy

Бризчеее, къде ти е бил ума!? Да си била в ръчичките на Сару и да се възмущаваш???

# 138
  • Варна
eeee,Бризка,ти поне си ги докосвала Whistlingами ние ощетените какво да правим бе Sick #Cussing out Banghead Banghead Banghead Banghead

да, така е, ама тогава се възмущавах пред колегите- как може мъж да е с толкова меки и нежни ръце! "Тоя- казвах- за нищо не става с тия ръчички на малко пухкаво бебче!" А колегата ми казва:" Ама ти какво искаш- какви да са- той да не копа лозе като нас. Я гледай каква градина има! Аз ако бях, щях да насея лозе, овощна градина, доматки, пиперец и т.н., а той наредил езерце, пейчици, екзотични животинки, алейки, райграс. Къде да се умори?  Joy Joy Joy Joy

Бризчеее, къде ти е бил ума!? Да си била в ръчичките на Сару и да се възмущаваш???
Чавка го е била изпила! newsm12

# 139
  • София
Зизкаа, бравос за поемата Hug
язе предлагам, то не върви аз де, че съм най-боса, ма не може ли наистина некакъв поздрав да му спретнем, като гледам кви таланти има тука ,  Thinking
Геджеманки що поздрави направиха за рождения ден на Берг, за сватбата им и т.н
не  да не сме по неопитни, като гледам кви поетеси имаме, и кви клипчета направихте  с Врабеца, викам да му спретнем един поздрав на Сару, заслужил си е момъка bowuu bowuu
Линка, радвам се че се появи Hug Hug
кво стана с Чилито, оздравяха ли с дребния, някой знае ли, че ги мисля newsm78 newsm78

# 140

Хайде, момичета! През 5 минути съм на прозореца! Все гледам дали идвате, но не... Какво чакате!

Много ви моля- никакви снимки! Нека дойдат фенките ми от БГ и тогава ще ни направите колкото снимки искате!

Коя си е направила албумче???

# 141
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Али....молим те горещо да си пометеш кочинката...(кутията)..неможем да ти пратим ЛС.... newsm75 newsm79 newsm28

# 142
# 143

Ето един изкъпан Сару...след пристигането в село....!!!

# 144
Зизу изненада ме. Мислех си newsm78, че няма да му остане време от срещи с почитателки за баня.

# 145
Зизу изненада ме. Мислех си newsm78, че няма да му остане време от срещи с почитателки за баня.
Кви почитателки бе джанъм...наше село е затворено за външни лица.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 146
Имах в предвид Саруханки.

# 147
Е па кво са...кат има Саруханки...дай да се не къпе... hahaha hahaha hahaha
Ние държим на хигиената... Joy Joy Joy

# 148
Тони 2 почисти си кочинката че не можем да ти пратим ЛС....БЪРЖЕ... newsm28 newsm79 newsm75

# 149
Кой е казал, че се е къпал сам? И Саруханки почитат банята  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Общи условия

Активация на акаунт