True blood(Истинска кръв)-6 тема

• 21 634
  • 707
  •   1
Отговори
# 60
Здравей Трайкова благодаря за топлото посрешане и да ще се включвам аз съм домакиня и имам доста време,съжалявам,че не се включих по-рано Simple SmileПрочетох,че говорите за 4 сезон а аз не съм попаднала на третия Thinking.Мога да кажа,че втората част на книгата ще бъде издадена през март от издателство Хермес
А мога ли да си закупя книгите на руски или да г чета онлайн?.Знам  руски,това ми беше вторият език
благодаря Hug

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 03:10 от tanq 70

# 61
Таня-добре дошла!!!
3ти сезон в момента се снима,ще го гледаме лятото,а 4ти само знаем,че ще има,малко сме припряни Mr. Green
Благодаря за инфото за книгата,чакам я с нетърпение.
Междудругото-я си признайте колко от вас прочетоха книга 1?
Книги на руски дали има сега не се сещам,но има аудио книги на английски,Бебочка ти май чете някакси книгите?

# 62
Добро утроооо!
Имаме нов фен! Таня, добре дошла. Казваш, че си изтеглила филма за големия си син - колко е годишен? Питам не за друго, но моя големия на 4г. и не мога да го отделя от телевизора когато се курдисам да гледам. 
Снощи като се приготвяхме да лягаме, лапето започна да ми вика "Ти си вампир, ти си вампир"

Мъжа ми така ме изгледа......като че ли аз съм виновна  fiuuuuuu

# 63
zisska, честит ти именник!
Да е живо и здраво момченцето ти! Баткото също! И цялото ти семейство  Grinning   bouquet  smile3525

# 64
Добро утро момичета
Камелия благодаря,снощи се мъчих да тегля книгите на руски,да видим какво ще излезе.
за  съжаление не знам и грам английски.мъча се с преводачката,но превода е скпанан,чакам с нетърпение 3-ти сезон,и 2-ра книга,макар.че МЕРИАН С ТЕЗИ НЕЙНИ ОРГИИ МНОГО НЕ МИ ДОПАДНА,Но пък сцената с Лорена направо ми напъли джоба с кеф

# 65
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро милички! Hug
ЧИД на всички именици!
Моето малко момче също празнува днес.
Почерпете се за негово здраве.

tanq 70 ,добре дошла.
От снимката в подписа ти да разбирам ли,че си венка на Бил? Whistling
КАТЕ,мерси душа.

# 66
Здравейте,
Добре дошла Таня, имам книгите на руски, дай имейл ще ти ги пратя, аз ги чета на английски, защото руския съм го забравила Crazy
Честито на именниците и на момчето на Зиска.
И аз днес имам двама в къщи Mr. Green Синът ми и мъжът ми са КАлояновци (в превод - хубави Ивановци Party)

# 67
Bebo4ka, да са живи и здрави.
Аз видях в лентата, че момченцето ти се казва Калоян, но не направих връзка  Embarassed
Много хубаво име.  Peace

# 68
Добро утро
Зиска да зив и здрав именника много здраве и късмет,мерси за почерпката

оооо да,да ,да луда съм по него и плакат имам вкъщи да си го дледам,точно срещу спалнята ми е
Ерик и Сам нещо не са мой тип,но ме грабнаха с играта си

# 69

Трайкович, поне веднъж можеш да си отдъхнеш  Mr. Green Да му мисли zisska Mr. Green

# 70
Здравейте,
Добре дошла Таня, имам книгите на руски, дай имейл ще ти ги пратя, аз ги чета на английски, защото руския съм го забравила Crazy
Честито на именниците и на момчето на Зиска.
И аз днес имам двама в къщи Mr. Green Синът ми и мъжът ми са КАлояновци (в превод - хубави Ивановци Party)
да нали гърците така казвали за Калоян-Кало-хубав.Йоан-Иван-Калоян,много хубаво име -царско
Моят малкия е Самуил/5,6г/

# 71

Трайкович, поне веднъж можеш да си отдъхнеш  Mr. Green Да му мисли zisska Mr. Green

Зиска май и ти си фен на Бил нищо ние не сме алчни ще си го поделим Wink

# 72
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи! Мноого здраве и щастие желая!
Добре дошла в темичката, Таня  Hug
Първата книжка я прочетох за два дена, след като я  публикуваха - много ми хареса, чакам с нетърпение и останалите. Пробвах да ги чета на английски - нещо се позатрудних с някои думички,а като използвам речника ми се губи удоволствието от четенето  ooooh!.
 Peace

# 73
  • София

На Зиска май не и се дели с никой  Mr. Green

# 74

Трайкович, поне веднъж можеш да си отдъхнеш  Mr. Green Да му мисли zisska Mr. Green

На Зиска май не и се дели с никой  Mr. Green

пожали ме

Общи условия

Активация на акаунт