Кой ще изпревари с бебе януари, вместо ФЕВРУАРИ? (37)

• 20 210
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Абе кви са тия традиции да се тормози родилката-да посреща гости,да слугува...никой ли не се съобразява.Ами точно в тоя момент сем. има нужда да е само с бебето-сега се опознават за първи път,нагаждата се за съвместното си съществуване и т.н.Мен ако питате казвайте че засега не приемате гости,а по-нататък както дойде.Много несправедливо ми се вижда.

# 676
Те хората няма да идват в родилно,всички ще са за вкъщи на масата.В родилно най-много мъжа ми,майка ми и свекървата.
Проблема е,че аз искам още на следващия ден след изписването да се приберем.И това означава,че има само един ден в който тия всички хора да дойдат да ни видят.Абе въобще луда работа CrazyНаправо не ми се мисли.Те отсега се гласят,без аз още да съм родила...
Кристи аз съм си свикнала да се оправям сама и ако беше за ден-два няма проблем,но повечко ще ми дойде повече.А и ние винаги сме на различно мнение,така че ще имаме и доста спорове.

# 677
  • София
Нещо не мога да смогна да се включа по всички теми , които сте обсъждали и няма да ви връщам назад с моите мнения.
Сашкова, добре дошла ! Зарадвах се на разказа ти за Т.Киркова  , че и нали и аз съм там .  Simple Smile

Ще споделя ,че вече много се изнервих от пазаруването за бебето ,вместо да ми е приятно . Всеки ти дава мнение ,а любимо ми е  ''няма смисъл да взимаш много,те бързо растат ,а и знаеш ли колко ще ти подарят !'' ...  #Cussing out  Майка ми даже искаше да съм вземела за болницата на баба ми една нощница ( xxl размер ) ,че да не давам излишни пари .  ooooh! Да не съм купувала креватче ,а ПЪРВОНАЧАЛНО да караме с моето бебешко кошче (еми не ми харесва !!!   Tired ) и да видим после какво що. Е,какво има да му гледам на едно креватче , то не е дреха ,че да не му стане евентуално.  Crossing Arms А , и другото култово '' то бебето не разбира къде спи ,в какво е облечено ! ''  Sick

Такива ми ти работи .

За изписването не знам как ще стане ,но и аз не искам в къщи да идват.Достатъчно е в болницата да ни видят . То и ние сме най-близките бая народ . Само нз с родителите на Дани как ще бъде,защото са скарани с него... Thinking Другото е ,че нз колко съобразителни ще са всички и дали няма да тръгнат към къщи 'да се почерпим ' .  Tired

# 678
Аз също подкрепям егоистичния подход - гледайте се на спокойствие първите дни (седмици), без безкрайни тълпи от хора. Излишно натоварване е - и психическо и физическо.
Ще има достатъчно време да ви посетят и да поахкат на бебето. Grinning

Пеперудке, я, не слушай какви ти ги приказват.
Ако ти харесва нещо и смяташ, че е нужно - дерзай! Naughty

# 679
  • София
Е като се има в предвид, че и на свекърите това им е първо внуче, няма начин да не дойдат да го видят, ама предпочитам да дойдат в нас деня на изписването, ще постоят час да видят бебето и ще си ходят. 

# 680
Е,да за най-близките съм съгласна,ама не и да се слагат софри до късно доби... Sick

# 681
На наще гости със сигурност ще им бъде неудобно,защото с мъжа ми живеем при наще и дори и да дойдат ще седят малко,а и не очаквам друг освен свекърите с лелите и наще на изписването.Виж вече на погачата ще е интересно-при първоначалните сметки на тези,които не мога да не поканя ми излязоха около 20-25човека.

# 682
Дамм, ако ще и в Камбоджа да живее родата, ще видят бебето, когато може, първия ден не е удобно. Това с майките и свекървите за помагачки е нож с две остриета, ама айде преживейте го и после да си говорим. Като дадат два-три ретро акъла, или пък другото - ти искаш да ти помага с готвене и чистене, пък тя се хване с бебето, а ти да си готвиш и чистиш, ще изревете на умряло, но да поживеем, да видим.

Нали знаете, че на погачата само жени се канят? Кви 30 човека?

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 19:22 от Бръмби

# 683
  • София
За целуването на бебета съм голям противник и аз, Бобиш. Направо това нещо ме изкарва извън кожа и въобще и аз като бях малка много се дразнех разни лели и бяби да ме гнявят така.
Казах си направо, че не позволявам новородено да се целува и никой не посмя. И до ден днешен не смеят да го целуват в мое присъствие, само по ръчичките, а е вече голям мъж.  Laughing
Да не говорим, че има хора, които целуват бебетата по устата, направо ще полудея ако го видя това нещо да се случва на мое дете.

# 684
Бръмби, евала! Joy

# 685

Да не говорим, че има хора, които целуват бебетата по устата, направо ще полудея ако го видя това нещо да се случва на мое дете.

Ееее, на това и аз бих избесняла. Представям си някой дъртанян да ми целува бебето по устата, дори и майка ми е да. Ще бъдат заличени, както вика бате Арни. Laughing

# 686

Ееее, на това и аз бих избесняла. Представям си някой дъртанян да ми целува бебето по устата, дори и майка ми е да. Ще бъдат заличени, както вика бате Арни. Laughing
За целуването съм категорична и аз.От сега съм ги предупредила #2gunfire
Бръмби точно това имам впредвид и аз за помагачите!
А пък за питката да не коментирам-първо ще са две,една тук и една в Горна.А второ като знам свекърва ми на девера на децата и тя си кани приятелките Rolling Eyes няма да казвам колко жени ще се съберат.Аз за това мисля да я поодложа поне 3-4 месеца.

# 687
Ааа, само като ви чета за сума ти народ на изписване и после идване вкъщи и меко казано полудявам Laughing
Никакви такива няма да ми минат, ако ще и да се скарам с родата, все ми е тая!
Не желая никой да притеснява нито мен, нито бебето особено в деня на изписване. Без такива! А да го целуват - само през трупа ми  Naughty. Много зла мога да стана, а и си представям как ще доразвия собственическото си чувство, което имам по рождение  Mr. Green.

Накупих някакви дребни щуротийки днес. Малко по малко ще изпълня плана максимум на първо време. Коремът ми тежи и ми пречи много, ама това е  Rolling Eyes.

# 688
Как ще целуват бебето, бе, хора (камо ли по устата)?!?
Аз на щерка ми не давам дори да пипа бебетата навън по крачетата, какво остава за нещо друго...

# 689
Пухич, свекърва ти ако поема разходите по погачата нека си кани приятелките - така и бебо ще получи повече подаръци и ти ще събереш повече парички. Ако не участва обаче в разходите за това богоугодно дело - сиктир. Wink

Общи условия

Активация на акаунт