Юлски бебета - тема 22

• 22 744
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравейте отново!
Анди си хапна вкусно, вкусно пюренце от ранни моркови (Хип). Много й хареса, чак трепереше за още.  smile3521
Дано така ни върви захранването и с другите зеленчуци! Успех на всички с папкането! newsm10

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 17:14 от Cesari/ Olia

# 256
  • USA
Здравейте,момичета.

Благодаря ви за съчувствието и отговорите Hug Heart Eyes.Сега ще пратя таткото да купи вода и чаша за Стейси.Тази вечер беше доста по-добре, събужда се само на 2 часа.В понеделник сме на преглед и ще видим какво ще каже педиатърката.В 4 месец като и казах за това будене,тя отговори,че съня им още не е укрепнал и е възможно да е така,но някои като Стейси не могат да заспят без помощ,докато други си се разбуждат и си заспиват сами.Също каза,че някои си остават с неспокоен сън завинаги,обикновено по наследство.Но при нас няма такова нещо,аз бях с много здрав сън.Иначе пробвах на по-ниска температура,с повече ,с по-малко дрехи.Сложих овлажнител в стаята,пускам бял шум,почти всичко пробвам.Забелязах,че спи малко по-добре когато е сгушена дали в мен,в коша за кола и т.н.,някъде където е по-тясно.

Цветен прашец ,това за пълнозърнещия ориз не го знаех,тук такъв е кафявия био ориз,но пише,че е по тежък за стомахчето,но ще го въведа тогава преди овесената каша.А глутен аз искам да е малко преди навършване на 7 месеца,но пак ще се консултирам с педиатърката.В книгата ми дадена от нея пише ориз,овес и накрая ечемик.
Ето тук можеш да видиш цените на пюретата: http://www.amazon.com/s/ref=nb_ssc_1_12?url=search-alias%3Dbaby- … efix=gerber+organ

# 257
  • София
Маймун да кафявия ориз го дават по-тежък за стомахчето и за това се въвежда след белия, но не само след белия, а и след въвеждане на някои зеленчуци, така се получава защото ти си започнала с каша, а не със зелевчук, най-добре се консултирай с педиатъра си, защото тази поредност е при захранване първо със зеленчуци и после въвеждане на кашите, първо бял ориз, после пълнозърнест (кафяв), елда и натам се продължава с глутеновите като първият сред тях е овесът (аз затова те попитах за него).
Дано Стейси не е от хората с лош сън, най-вероятно няма да е щом няма и от кого да го онаследи и дано скоро намерите причината или просто да премине този период. 
Мерси за сайта с цените.

# 258
  • Варна
ух че съм патица  ooooh! детето днес на 6 месеца става,аз чак сега се сетих  Embarassed
чувствайте се почерпени че съм с една ръка и не ми се рови за картинки  Blush
след малко ще ви покажа снимки на голямото момче  Heart Eyes
.... ето го сръдльо, хич не обича светкавици  Crossing Arms  Mr. Green

http://andonova.multiply.com/photos/album/16/Kayo_6m#

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 17:28 от Virginity

# 259
Maimun77 напълно те разбирам и ти съ4уствам. и ние сме така - даже ве4е си знам урока от каката....... ще се буди до 2 годинки  Rolling Eyes но какво да се прави- децата са разли4ни.ние се кърмим,вода давам с лъжи4ка,защото от бибероната му се гади ...
и аз пробвах вси4ко-Т,овлажнители,матрака обращах,повдигах ....но не помага
има ли други майки,които си приспиват децата на гърдата....и как смятат да ги оту4ат от този навик и същевремено да не спират да кърмят?
тактика за приспиване си остана най - трудната за мен  .... така и не успях да си нау4а децата - да си ги сложа в леглото и да си заспят .....каката е ве4е на 5 и половина и без мен в леглото си не ляга - трябва да се гушкаме докато заспи   ooooh!
давайте съвети- помагайте - не искам и с Денис да се мъ4а толкоз!
другата седмица сме на консултация.. да видим колко см епораснали и да ни сложат ваксинка!

# 260
Силвия, аз съм нямала проблема за заспиване на гърда но знам от една приятелка.Тя държеше много да кърми едва ли не докато отиде сина й войник  Laughing.Така беше свикнал да заспива вечер на гърдата й а беше вече на година и три месеца. Че се намесих аз тогава  Mr. Green- нали немога да си трая  Mr. Green Тя живееше  срещу майка ми.Вечер като го нахранеше към 22.00 за последно /защото той си искаше цицата и само така заспиваше/ го вземах аз и го качвах горе в нас.Там го приспивах с триста зора.То реве ама и аз инат.Детето беше около 13кг и най-често беше в ръцете ми  Twisted EvilТака за около две седмици в нас,после още около седмица ходих в тях но без присъствието на майка му и детето се научи.

Тан, аз не преварявам вода.От самото начало й давам изворна на Девин.
Вержи,много искам да видя малкия мъж но винаги като ти отвора снимките и ми спича компа

# 261
Честито на всички  месечинки!
 Днес май пак изпадам в депресивни състояния и не ми се пише.

# 262
  • Кърджали
Силвия, и мен ме притеснява точно това. Дребничка се научи да заспива на гърда и само така заспи. Е, не че баща и не успява да я приспива и на ръце, но трябва да и се спи прекалено много и мен да ме няма. Та тъй, иска ми се наврме да я науча да си заспива сама, или поне с минимална моя намеса, ама нещоне ми е ясно как ще стане това.
Virginity ,честита месечинка!
Утре ще ходим ад гледаме и купуваме пюрета. Все пак няма да мога да и правя всички сама, та да имам запас.

# 263
Привет  мамчета ,
имам много малко свободно време и бързам да ви питам , че съм в чуденка , ние в понеделник правим 6 месеца , и вече сме на АМ /Лактана Био 1/ , може ли да я започна вече на 2 или трябва да изчакам още малко . Гледам , че на кутията на Лактана Био 2 пише след 6 -месеца , моля ако някои знае да ми помогне. Баткото ми беше само на кърма и нямам опит. Предварително Ви Благодаря .   bouquet

Ох изчезвам , че правя кавърмата  на Марулка и да не я изгоря в печката е .

Честита месечинка на всички бебчовци.

# 264
Ани, няколко дни не са от значение. Свършва ти 1-та и минаваш на 2-ката Hug

# 265
Ани, както ти е казала Тан ,няма проблем за това.Аз например още съм на НАН 1 защото кутията не е свършила а Катя е на 6м. и една седмица. Утре привършва и почвам 2.

Катето вече успишно кара паяка и напред не само назад и много се кефи  Laughing

# 266
  • Велико Търново
Момичета, знаете, аз рядко пиша тук, но искам да ви помоля нещо. Знам, че повечето от вас са чували за Пламен, но има и такива, които може би са пропуснали. Това е детенце, което има мечта и всички ние може да помогнем тя да се осъществи. Може да видите повече тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=455558.0 Благодаря!

# 267
3des , аз преди месец някъде го видях това и пуснах линк тук - пратила съм му смс-чета  Peace

# 268
  • Велико Търново
Да, знам, че е обсъждано, а и мисля парите от снимките ви ще отидат за него, но все пак някой може да не е видял  Simple Smile

# 269
3des, права си, може би аз съм от малкото, които не са видяли, но вече има и моите смс-та. От сърце му желая успех!

Общи условия

Активация на акаунт