Диди аз съм ги качила и във фейсбука снимките
и на доста хора трудно им се отваря
Гледаше меко казано ужасено, мъжа ми снимаше с камерата, за да запечатаме този момент
Но все пак си изяде лъжичката. Дано ни върви леко захранването и да не е злояда като порасне.
Така ме боли главата...
Отначало така се смеех,ама.....Докато не излезни това второ зъбче...Добре поне,че нямаме температура 
(( Естествено без никакъв сняг беше голяма тъпня...

Дано детенцето ти да се успокои каквото и да го мъчи и да започне да спи по-дълго... Пробвай наистина да не е жадна...
И аз мисля, че трябва да се предлага вода заедно със захранването. Аз вече започнах с водичката (ще захранвам другата седмица), но малката само ми се лигави с биберона и почти нищо не изпива.
. Имаше хора, които се смееха от време на време, на нас не ни стана ясно защо. Свекито гледа малката, дойде в нас, видя уреда на Чико и почна да разпитва какво прави, що прави за н- ти път, да не вземел да се дублира с робота, който все купува, та да не ни го взима тогава 
, ние сме големи фенове с мъжа ми, но сега този сезон ще го пропуснем, няма на кой да оставим Владинко.
щото вече е в нашия списък

Аз съм си намирала... не боди, ами и чорапи, анцуг, чаршафи и одеала прах тогава... За щастие беше само веднъж, след ден неакане
щото вече е в нашия списък