Това важи и за много от темите, които обсъждаме във форума.

А и по темите не мога да съм полезна, а по-скоро се информирам. 

Щото нали, ако бебето каже "тати" - второто ще е момиче, а ако каже "мама" - ще е момче...а като каже "ака" - какво ще е? Дрисльо?

. Не проявява интерес към лазенето за сега, дано се сети, че така ще му е по-лесно 

) и въпреки ясното осъзнаване на толкова повтаряния факт, че притеснението допълнително влошава ситуацията, едно нещо е теорията, друго практиката... Да, осъзнавах, че трябва да съм спокойна, е да де, ама не бях - исках да намеря начин да преодолея това затруднение, да вкарам в сила всичко прочетено за кърменето, да се самоубедя, че такива временни затруднения са имали и други мами.... Мен лично ме спасяваше много вода, сусам, жито и надеждата, че наистина това ще трае няколко дни и после всичко ще се оправи. Тъй, че и аз съм имала моменти на "нямане", което пак казвам все още не мога да си обясня, тъй че знам какво е. Фактът, че още се кърмим ме радва, но в никакъв случай не мисля, че има за какво да се изтъквам, бия в гърдите, афиширам излишно и не мисля, че разбираш ли, извършвам някакво огромно геройство (държа да спомена, че не намеквам, че някой от тук го прави!!!). Наистина, всякакви случки има в този живот и човек не бива лесно да отрича нещо, само защото той самият не го е преживял и затова му е напълно непонятно. Ох, отплеснах се, сори.
Дано сте здравички и всичко е ОК.
Мен точно това много не ми се отдава, но работя над себе си и се мъча да се самоусъвършенствам... някой хора май само ми помагат за процеса...
А, за свободната мацка - не знам, бързо да си признавате!
Малееее как искам момиче само, да си го контя. Пък и Борис първо тате каза, а и аз знам, че като каже първо "та-та" ще е мъжко второто, пък ще видим живот и здраве.
Дарина каза първо "та-та",ама пишка йок.Мъж ми казва,че щял да кара до момче-шегаджия! 
За другото-утре ще ти пиша. 

Не знаех,че се каните да участвате! 

Ех,какво да направя-като ме питат редно е да отговоря,та така:
Проблема е че някои си ги виждала на живо или че васида ми е приятелка. И покрай сухото трябва да гори и мокрото
Точно туй "мижаво изреченийце" свърши толкова работа,колкото и ако тя се беше разписвала по 3 пъти на ден.Значи броя публикации няма никакво значение,както и че ти била приятелка(това от теб го научавам).Както и не пречи,точно хора,с които сме се виждали на живо,да се изказват най-язвително и "компетентно",и то при положение че не са пряко засегнати.Теб като те настъпят извиняваш ли се.. Или може би всички хора,които си срещнала в живота си са ти били безкрайно симпатични,да бе..
Добре дошла на новата мама и нейната госпожица!
Само че ще трябва да пристроим полуетаж в спалнята, та да има къде д аги съберем и трите