Първи крачки прави вече МАРТенското ни човече

• 28 958
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Момичета, благодаря ви за подкрепата, наистина ми е много ценна!  Hug

Дескаа, то нашите двете вече и отработен синхрон имат, колко му е да включим и Симонка, само да не ни бие майка й   Mr. Green  Но на по кафе може и да се видим скоро, да не се забравим.

Вили, много неприятна случка! Добре, че мъжът ти е намерил парчето. И мен много ме е страх от найлон, а на татко й май ще покажа твоя пост.

Леле, как щъка малката София!  smile3501 Тя тича направо! Никита, да я гризнеш по дупето от мен Simple Smile
Много неща са ви научили бебоците, браво! Моята мишка се научи "колко голяма ще стане" страшно бързо и дотам Sad Дано пък като Вики се отприщи изведнъж. На мен пък ми хареса Елия как си миела пупата. Simple Smile   

# 571
Мерси момичета за поздравите за Яна.
 Бухте  напоследък все твоите постове последни, я да вземеш да си лягаш по рано Naughty (шегувам се) Hug

Вили наистина много неприятна случка. Confused

Никита браво на София, страхотна е. Като я гледам Яна поне с 3 месеца по-малка изглежда newsm78 от твоята принцеса, мойто си е още бебе.

Понеже аз още съм на вълна обувки се сетих че преди години купувах на Боян от тук http://www.shoes.com/Shopping/Results.aspx?N=4294965982+6210& … Ns=pSalePrice%7c0 и бях много доволна, още си носи едни кецове на Етнис и има едни необувани на ДС. Но аз молих братовчедка ми да ги поръчва на нейния адрес в САЩ и после ми ги пращаше. Виждат ми се обаче по-скъпи сега newsm78 или аз съм станала скръндза или вярно са по-скъпи. Та мисълта ми беше, да го покажа сайта на мамите които си пазаруват по Интернет, ако не го знаят и аз да съм полезна с нещо Hug

# 572
  • София
 Пък аз трябва да почерпя. Вчера Илия за първи път ме послуша като казах "не", когато тръгна към контактите. Всъщност, може и да не е за първи, ама отдавна не се беше случвало. Вярно, че аз доста на висок глас го казах и той даже направи муцката като да е много обиден и ще се разплаче, но не се разплака, държа се мъжки и след няколко придърпвания на панталона в стил "а какво да си правя тогава с ръцете като не ми даваш да правя бели", обърна посоката. Laughing
 Кафе с мед, много ме  изкефи с разказа за гърнето. За стотен път ще кажа, че момиченцата са по-умни. Laughing

# 573
  • София
 Добро утро! Ето по кафенце с кроасан

Леле *Nikita*, страшна е Софи. Браво на сладурката  smile3501 Полата е много хубава  Peace

SZA, този път въобще не мислех да го взимам Ники, той нали е на градина по това време. Надявам да се оправи до тогава, във вторник сме на контрола при педи и ще видим какво ще каже.
 Тео от скоро има зъби и то само два, но вече и той започна да си оглозгва дървените играчки. Като те чета обаче при вас е направо опасно положението, щом и от пластмасата успява да си отхапе  ooooh!

Аз обувки не смея да купувам без проба и затова от интернет не съм поръчвала никога, иначе в чужбинските сайтове наистина има хубави неща. Сега за сефте поръчах едни пантофки на Тео (добре,че беше зеленкото да ги покаже), пък да видим дали си отговарят номерата.

Много се радвам като чета какви неща умеят дечицата и понякога даже си открадвам идейка на какво и аз да уча Тео, че да сме в крак с постиженията  Laughing. Той също умее доста неща, но не ми се изброява сега. Само дето още не се е научил да сяда сам, освен ако случайно не падне на дупе, докато е изправен.

glafira, стига вися във ФБ, намини и тук малко. Нали все казваш, че ти се идва на клубче - предлагам безплатен превоз за срещата в петък  Peace

Сигурна съм, че като пусна поста и ще се сетя, че и други неща е трябвало да пиша, но в момента не мога да си събера мислите нещо. Отивам и аз да си направя кафенце

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 10:39 от veroniki

# 574
 Ехоо, аз сега се излюпвам! Вчера ходихме на пиано бар с една приятелка и нейни колеги, а малката и татко й се гледаха! Доволна съм от изкарването, беше весело. Днес пък мъжът ми ще излиза "по мъжки".
 Не знам при вас как е, но като излизам без детето, дори да ми е весело, все в нея си мисля и бързам да се прибера, нещо не мога да се отпусна до край като едно време. Ще я чакам да порасне и ще си ходим заедно по дискотеки. Mr. Green

Сега видях и ходещата вече София (много е сладка) - и ние сме далеч от такива постижения.
Та в тази връзка, добро настроение, не се шашкай - и Кали още не прави крачки, не може да се изправя сама. Стои все по-стабилно права, но само, когато аз я изправя. Между другото, Марти е страшен сладур, невероятен е. Има супер сини очи, май от татко си ги е взела, а? И моят мъж е синеок, ама Кали се метна на мен и е с кафяви, следващото съм го поръчала вече да е със сини. Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 09:58 от stasi8510

# 575
  • София
Привет!
Страхотна е ходещата София!  Heart Eyes Алекс е далече от такива постижения, хем са на една дата родени.  Crazy
Вили-ст, много неприятна случка. И ние сме имали няколко такива. Едното задавяне беше с парченце ябълка, направо реших, че съм го изпуснала  Rolling Eyes , така се задави. Вашите като ги чета как ядат  Crazy newsm78
Ние пък снощи отбелязахме първото порязване, на една метална пластинка на едно конче-сувенир.  Sick Бая кръв изтече, той не рева хич обаче. А ние с майка ми се уплашихме повече от него. И точно спря кръвта, та махнах лепенката, той пак си разчопли раната и шурна пак  ooooh! Замислих се - дали трябва да го ваксинират пак според вас  newsm78  Tired Много тъпо се случи.

# 576
  • София
Вероники, мерси за предложението, ще видя дали ще успеем да дойдем, че започнах да поработват по малко от вкъщи. А за Фейсбука почти вече не вися, че Светланка тотално си смени режима откакто се изправя, та сега вечерно време заспива в 22 часа и иска постоянно да ходи.

# 577
Здравейте,

Браво на София.
Шу- Яна не ти се струва малка. Чакай да проходи и ще видиш. Струва ти се по-различна.
Елия си щъпурка из къщи, но я е страх да се пусне.
Глафира- аз от много време се каня да те питам, какво става с Маринчето. Имам доста неща за тях и ако не са в София, дай ми адрес да и ги пратя.
За РД- нищо няма да и купувам на Елия (поне за сега). Имаме 3 поли (едната е подобна на тази на София) и едно костюмче в розово, пола и сако, та ще я спретна в нещо такова.
Аз съм на вълна обувки.

# 578
  • София
 Как съм пропуснала клипчето на Никита! Много сладка пияна морячка си имате! Боже, колко са готини тези дечинки! Grinning

# 579
Добро утро! Hug
При вас вече е обед, де.
Шу, много ме развесели поста ти за лудите англичани, защото и аз имах същите впечатления от колегите ми. Зимата ходят полуголи, с летни рокли, напролет едва се е стопил снега, те вече шляпат по сандали на босо. Резултата е, че и аз вече така ходя, заразиха ме, но вече боледувам изключително рядко. И теб може да те спечелят за каузата! Hug
Никита, Софи е прекрасна! Че тя съвсем като голямо момиченце изглежда. Полата е много сладка!
Вили_ст, голям ужас е да се дави дете, преживявала съм го и ти съчувствам.

Рождения ден ще го празнуваме в къщи в семеен кръг със свекър ми, девера и жена му и малката братовчедка. Малък род сме. Надявам се леля ми да успее да дойде от България, но нашите работят и чак лятото ще дойдат.
В неделя ще идем на обяд в любимия ресторант по семейно му. Не ми се прави патардия с приятелски семейства. Всичките ни приятели са многодетни с по 3, 4, че и с 5 деца. Лудницата настава на рождения ден на Риша, нали е юли и е идеално за барбекю и градинско парти.

stasi8510, къде в САЩ ще се местите?

Да си похваля гарджето, че каза нова думичка "па-па" (чао) и си търкаляме топка. Дрешки носи размер 80 и ми изглежда много пораснал.

Днес ще щурмувам намаленията, които за съжаление не са като белгийските. Пожелайте ми успех, защото нищо не ми става. Благодарение на Саутбийч съм почти където искам, но откъм дрехи е трагично положението.

Момичета, защо така ви притеснява готвенето? Единственото което ви трябва е правилната готварска книга. Аз така се научих, и да си призная, много похвали отнасям.  Peace

# 580

stasi8510, къде в САЩ ще се местите?

В Чикаго. Там има много българи по принцип, мъжът ми е живял там 10 години, има много познати и т.н.

# 581
Вили_ст, наистина голям ужас! Добре, че сте намерили парченцето. Митко така веднъж започна да се дави в баба си, ама тя не го вижда (държи го седнал в нея с лице напред),та беше станал тъмно червен. Обърнах го с главата надолу и изкашля слюнка с трохи, които очевидно са го давили. Иначе от ябълка като отхапе по-голямо парче, го върти в устата си и след малко го плюе.

Браво на София, че тя направо си тича! Никита как ще успяваш да я настигнеш пролетта!

Шу, не изглежда малка Яна, просто на теб така ти се струва.

Благородно завиждам на майките с умни дечица като маймунчето (Митко на НЕ не реагира или реве и още по-настойчиво се добира до желаното) или тези, които се справят с гърнетата. Елия колко много неща прави! Ади щом така заспива, сигурно и сама си играе в креватчето? А и приказващи вече има... Мойто гардже по едно време викаше на кучетата "бу", вероятно от "бау", но сега спря. Прави ми впечатление, че не се връща към стари срички, когато започне с нови. Сега вика "мама", но спря с "баба" и много рядко вмъква "кака".

# 582
  • Стара Загора
Никита страхотна е София. Полата ви е разкошка, а чантата тя става и за нея - стига кака да не се сърди!

# 583
  • Варна
Замислих се - дали трябва да го ваксинират пак според вас  newsm78  Tired Много тъпо се случи.
Предполагам последно сте правили тетанус на пет месеца. При възрастните знам, че имунитетът след ваксинация е шест месеца. Дали е така и при децата? Аз не бих го бола пак, но мен си ме е страх от ваксините по принцип.

# 584
  • София
Еля, вече са в София, добре са, Марина си търси работа в момента.

Общи условия

Активация на акаунт